Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']wchodzi skinhead-neonazista do autobusu zapchanego po brzegi... nagle staruszka ustępuje mu miejsca siedzącego

• co pani robi??-obuża sie jedna z pasażerek- pani w podeszłym wieku ustępuje miejsca jakiemuś goowniarzowi?? :crazyeye:
  • bądź pani człowiekiem... chłopak po chemioterapii, w butach ortopedycznych- odpowiada starowinka :p
....no nad chorymi:razz: trzeba się litować ....no nie:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']zrób >>>KLIK<<< i współczuj biednemu króliczkowi :diabloti::multi::multi::multi:widziałam , widziałam ...królcio ma sie całkiem oki;)....bo Klocuś to delikutaśna bestyjka jest:p

Posted

[quote name='clockwork']wchodzi skinhead-neonazista do autobusu zapchanego po brzegi... nagle staruszka ustępuje mu miejsca siedzącego

• co pani robi??-obuża sie jedna z pasażerek- pani w podeszłym wieku ustępuje miejsca jakiemuś goowniarzowi?? :crazyeye:
  • bądź pani człowiekiem... chłopak po chemioterapii, w butach ortopedycznych- odpowiada starowinka :p

buhahahahaha dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć diable rogaty :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahahaha dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć diable rogaty :loveu: :loveu: :loveu:

no... wypraszam sobie... rogów to ja nie mam... bynajmniej nic do mnie nie dotarło :eviltong:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

I cóż robimy z tak pięknie rozpoczętym dniem ? :loveu:
Nie wiem, czy moge zapytać ? ...

Może latające koty:angryy: pooglądać na Rynku. Dziś Młodzież W.w marszu przeciw
dewiacji spotka się tam z marszem Tolerancji.

Posted

Vogue napisał(a):
Może latające koty:angryy: pooglądać na Rynku. Dziś Młodzież W.w marszu przeciw

Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:
Jestem oczywiscie TRADYCJA ! :-x :terazpol:

Posted

Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:

Babciu wiedziałam :loveu: :loveu: wiedziałam żeś tradycjonalistka :loveu: :loveu: i do tego patriotka :loveu: :loveu:
może zrobią nam jakieś święto :cool3: rzucania kotem :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Babciu wiedziałam :loveu: :loveu: wiedziałam żeś tradycjonalistka :loveu: :loveu: i do tego patriotka :loveu: :loveu:

Vogue napisał(a):
Tak myślałam:-D:-D:-D:-D:-D:evil_lol:

No i nie wiem, czy płakać - czy się cieszyć ...
Taka przewidywalna jestem ???? :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry . Ja z przyczjki :p
I cóż robimy z tak pięknie rozpoczętym dniem ? :loveu:
Nie wiem, czy moge zapytać ? ... :oops:

możesz :diabloti: dzień dobry Haneczko w naszych skromnych blogach :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']trza zapytać u źródła;)

pytałam... przemilczał :eviltong:

[quote name='HankaRupczewska']Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:

pomachaj koteckiem i za mnie :diabloti:

[quote name='Vectra']Babciu wiedziałam :loveu: :loveu: wiedziałam żeś tradycjonalistka :loveu: :loveu: i do tego patriotka :loveu: :loveu:
może zrobią nam jakieś święto :cool3: rzucania kotem :diabloti:

ja bym tam zrobiła konkurencje rzucania młodzieżą wszech... na odległość :p

Posted

No i nie wiem, czy płakać - czy się cieszyć ...
Taka przewidywalna jestem ???? :cool1:

chcesz kota ? :cool1: co prawda nie czarny ,ale można farbke położyć :cool1:
myślę że się nada , latał nie raz :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:
Jestem oczywiscie TRADYCJA ! :-x :terazpol::razz:a ten kotecek do rzucanie to z Warszawki przyjechał ...od tego brata tego brata:crazyeye:........
o pomysł rzucania MW jest doskonały:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']no... wypraszam sobie... rogów to ja nie mam...bynajmniej nic do mnie nie dotarło :eviltong:

...................to nie dotrzeć ma..tylko trza w lusto spojrzeć..........:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Vogue']Może latające koty:angryy: pooglądać na Rynku. Dziś Młodzież W.w marszu przeciw

..............ale fajne macie rozrywki...u nas dni Opola, ale takowych nie ma:shake::shake::shake:

.....chciała jeszcze dodać, ze posiadam czarnego kota, ale rzucac nijm nie dam:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='BeaC']
...................to nie dotrzeć ma..tylko trza w lusto spojrzeć..........:diabloti::diabloti:

spojrzałam... nie mam... a ty masz!! :eviltong: takie poroże że ledwo sie w avatarku zmieściłaś :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']
...................to nie dotrzeć ma..tylko trza w lusto spojrzeć..........:diabloti::diabloti::diabloti:
:shake:..............autorytatywnie stwierdzam że poroża brak;)

..............ale fajne macie rozrywki...u nas dni Opola, ale takowych nie ma:shake::shake::shake:

.....chciała jeszcze dodać, ze posiadam czarnego kota, ale rzucac nijm nie dam:mad::mad::mad:
bo na wsi takich rozrywek brak ...mam na myśli miasto wojewódzkie opole:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']dla tych co lubia ostre brzmienie... Stronka Pawciowej kapeli... polecam numer "Poza Nawiasem"- oto cali my :diabloti:

P.S.
działalność niekomercyjna... więc chyba nic niezgodnego z regulaminem DGM :cool3:

posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu::razz:noooo gitarka jest the best:loveu:i nie tylko basik;)

Posted

[quote name='Pysia']Klockowa Ty się ubierz w coś ładnego jak przyjedziesz do maluchów zeby szoku nie przeżyły :diabloti:

oj Pysiu... przeca ja mam same piękne wyjściowe ciuszki :mad:
chodzi ci o juniorki czy obawiasz się opini sąsiadów :cool3::cool3:

[quote name='malawaszka']posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:noooo gitarka jest the best:loveu:i nie tylko basik;)

ale go lansuje ...

basista i gitarzysta zajęci :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']oj Pysiu... przeca ja mam same piękne wyjściowe ciuszki :mad:
chodzi ci o juniorki czy obawiasz się opini sąsiadów :cool3::cool3: ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:księdza

ale go lansuje ...

basista i gitarzysta zajęci :eviltong:my też:eviltong: