Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='clockwork'] mam obawy jechać do cie... może być ciężko :p:razz:nie bój żaby ...poradzimy se z Ewcią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 o... jużem bardziej spokojna :cool1: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='clockwork']o... jużem bardziej spokojna :cool1:i o to chodziło ........bez nerwaki :razz: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie bój żaby ...poradzimy se z Ewcią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to powodzenia wam życzę . będę trzymać kciuki :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to ponarzekać przy dokształcaniu nie wolno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no samaś najpierw narzekała, że Klockowa narzeka a teraz że wolno narzekać - zdecyduj sie kobieto :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='malawaszka']no samaś najpierw narzekała, że Klockowa narzeka a teraz że wolno narzekać - zdecyduj sie kobieto :evil_lol::razz:kkkurde ....ja dziś mam już od 12 godziny weekend.......czy muszę się dziś decydować:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kkkurde ....ja dziś mam już od 12 godziny weekend.......czy muszę się dziś decydować:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no DOBRA!!! znaj me dobre serce - daję Ci czas do poniedziałku :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='malawaszka']no DOBRA!!! znaj me dobre serce - daję Ci czas do poniedziałku :evil_lol::razz:oki .....tylko nie wiem czy w poniedziałek znajde czas:razz:....bo jadę odebrać moją ćwiartkę mózgu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oki .....tylko nie wiem czy w poniedziałek znajde czas:razz:....bo jadę odebrać moją ćwiartkę mózgu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już ja ci tego czasu pomoge znaleść :mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']Już ja ci tego czasu pomoge znaleść :mad: :mad: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale poniedziałek mam bardzo napięty czasowo:razz: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale poniedziałek mam bardzo napięty czasowo:razz: na rozlużnienie to dobra NO-SPA jest :cool1: Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ale fajnie.. zara bedzie przemoc poczekam :diabloti: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']na rozlużnienie to dobra NO-SPA jest :cool1::diabloti: [quote name='clockwork']ale fajnie.. zara bedzie przemoc poczekam :diabloti:noooo tak :razz:.....nie dość że mus pod kanape u was włazić za ćwiartka mózgu ....to jeszcze będziesz patrzec jak mnie bija........:mad: Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti: noooo tak :razz:.....nie dość że mus pod kanape u was włazić za ćwiartka mózgu ....to jeszcze będziesz patrzec jak mnie bija........:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co ja poradze jak lubiam patrzyć jak biją... zanim zemdleję- oczywiście :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co ja poradze jak lubiam patrzyć jak biją... zanim zemdleję- oczywiście :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe kto cię będzie cucił:razz: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe kto cię będzie cucił:razz: kubeł wody z szamba wyciągnę :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']kubeł wody z szamba wyciągnę :diabloti: :diabloti::mad:scesz ciotkę zatruć :diabloti:...bosz w ojca sie wdało:diabloti: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:scesz ciotkę zatruć :diabloti:...bosz w ojca sie wdało:diabloti: geny , te same geny mamy :diabloti: Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:scesz ciotkę zatruć :diabloti:...bosz w ojca sie wdało:diabloti: [quote name='Vectra']geny , te same geny mamy :diabloti: to ojca czy mamy :cool3::cool3: sie pogubiłam :evil_lol: lece do fryzjera!!! :scared: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='clockwork']to ojca czy mamy :cool3::cool3: sie pogubiłam :evil_lol: lece do fryzjera!!! :scared::diabloti:geny się pomiąchali ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pędź ....... Quote
Paula Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 O, trymowanko dziś było ;) Witaj Devilu :diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi:z samego ranka mówię dzień dober;) Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='paula_z']O, trymowanko dziś było ;) Witaj Devilu :diabloti: wytrymowana i piękna jak zawsze ... hello :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:z samego ranka mówię dzień dober;) dobryden!!! mówi ta co wiecznie spóźnia sie do pracy i na godej-godej... tzn.. ja nie Ala ;) Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 wchodzi skinhead-neonazista do autobusu zapchanego po brzegi... nagle staruszka ustępuje mu miejsca siedzącego co pani robi??-obuża sie jedna z pasażerek- pani w podeszłym wieku ustępuje miejsca jakiemuś goowniarzowi?? :crazyeye: bądź pani człowiekiem... chłopak po chemioterapii, w butach ortopedycznych- odpowiada starowinka :p Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']mnnniaaammmm uwielbiam :loveu: [quote name='Vectra']jakem żem lubiem wyszukane smaki - piłam to to i miodzioo też :loveu: mój kolega robi zajebisty truneczek - spirytus z piwem cytrynką i miodem cham podły nie chce dać przepisu :mad: :mad: sam tylko to robi :placz: próbowałam ale wyszło mi zupełni co innego :-( :-( dobre w smaku i główka po tym nie boli :cool3: .........ja też........porteróweczka...mniam......................... jak się pozbedziesz tych marudnych baboli................wpadnij do mnie na..........porterówkę.... Witaj clockowa właścicielko psa, który jest ....... właścicielem tegioz bloga.........tylko ...............gdzie on????? Quote
Recommended Posts