Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie bój żaby ...poradzimy se z Ewcią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to powodzenia wam życzę . będę trzymać kciuki :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to ponarzekać przy dokształcaniu nie wolno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no samaś najpierw narzekała, że Klockowa narzeka a teraz że wolno narzekać - zdecyduj sie kobieto :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no samaś najpierw narzekała, że Klockowa narzeka a teraz że wolno narzekać - zdecyduj sie kobieto :evil_lol::razz:kkkurde ....ja dziś mam już od 12 godziny weekend.......czy muszę się dziś decydować:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:kkkurde ....ja dziś mam już od 12 godziny weekend.......czy muszę się dziś decydować:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no DOBRA!!! znaj me dobre serce - daję Ci czas do poniedziałku :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no DOBRA!!! znaj me dobre serce - daję Ci czas do poniedziałku :evil_lol::razz:oki .....tylko nie wiem czy w poniedziałek znajde czas:razz:....bo jadę odebrać moją ćwiartkę mózgu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:oki .....tylko nie wiem czy w poniedziałek znajde czas:razz:....bo jadę odebrać moją ćwiartkę mózgu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już ja ci tego czasu pomoge znaleść :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale poniedziałek mam bardzo napięty czasowo:razz:
na rozlużnienie to dobra NO-SPA jest :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']na rozlużnienie to dobra NO-SPA jest :cool1::diabloti:

[quote name='clockwork']ale fajnie.. zara bedzie przemoc poczekam :diabloti:noooo tak :razz:.....nie dość że mus pod kanape u was włazić za ćwiartka mózgu ....to jeszcze będziesz patrzec jak mnie bija........:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:

noooo tak :razz:.....nie dość że mus pod kanape u was włazić za ćwiartka mózgu ....to jeszcze będziesz patrzec jak mnie bija........:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co ja poradze jak lubiam patrzyć jak biją... zanim zemdleję- oczywiście :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co ja poradze jak lubiam patrzyć jak biją... zanim zemdleję- oczywiście :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe kto cię będzie cucił:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:scesz ciotkę zatruć :diabloti:...bosz w ojca sie wdało:diabloti:

[quote name='Vectra']geny , te same geny mamy :diabloti:

to ojca czy mamy :cool3::cool3: sie pogubiłam :evil_lol:
lece do fryzjera!!! :scared:

Posted

[quote name='clockwork']to ojca czy mamy :cool3::cool3: sie pogubiłam :evil_lol:
lece do fryzjera!!! :scared:
:diabloti:geny się pomiąchali ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pędź .......

Posted

[quote name='paula_z']O, trymowanko dziś było ;) Witaj Devilu :diabloti:

wytrymowana i piękna jak zawsze ... hello :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:z samego ranka mówię dzień dober;)

dobryden!!! mówi ta co wiecznie spóźnia sie do pracy i na godej-godej... tzn.. ja nie Ala ;)

Posted

wchodzi skinhead-neonazista do autobusu zapchanego po brzegi... nagle staruszka ustępuje mu miejsca siedzącego

• co pani robi??-obuża sie jedna z pasażerek- pani w podeszłym wieku ustępuje miejsca jakiemuś goowniarzowi?? :crazyeye:
  • bądź pani człowiekiem... chłopak po chemioterapii, w butach ortopedycznych- odpowiada starowinka :p

Posted

[quote name='malawaszka']mnnniaaammmm uwielbiam :loveu:

[quote name='Vectra']jakem żem lubiem wyszukane smaki - piłam to to i miodzioo też :loveu:

mój kolega robi zajebisty truneczek - spirytus z piwem cytrynką i miodem
cham podły nie chce dać przepisu :mad: :mad: sam tylko to robi :placz: próbowałam ale wyszło mi zupełni co innego :-( :-(

dobre w smaku i główka po tym nie boli :cool3:

.........ja też........porteróweczka...mniam.........................
jak się pozbedziesz tych marudnych baboli................wpadnij do mnie na..........porterówkę....

Witaj clockowa właścicielko psa, który jest ....... właścicielem tegioz bloga.........tylko ...............gdzie on?????