clockwork Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='dealer']nie idz do mnie ...tam nudno i krzyze po oczach daja:diabloti: przekonałaś mnie... zajrze jak ta fota pójdzie w zapomnienie Dilerko- mam dla cie propozycje nie do odrzucenia.. jak polecicie z tych dojczów wpadaj od razu do mnie- pożycze ci którąś z moich sukienek... na wesele :diabloti: Quote
agbar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork']przekonałaś mnie... zajrze jak ta fota pójdzie w zapomnienie Dilerko- mam dla cie propozycje nie do odrzucenia.. jak polecicie z tych dojczów wpadaj od razu do mnie- pożycze ci którąś z moich sukienek... na wesele :diabloti: a msz rozowa:loveu: :loveu: na pewno masz po co ja sie goopio pytam:loveu: na pewno masz same rozowe i do tego butki i spineczki:loveu: leeeceeee:diabloti: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'];) nie idź do pracy... nie idź :-( bedzie mi smutno bez cie :-(:placz:ide ...popędzę o 16 biegusiem....do kompka:razz: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='dealer']a msz rozowa:loveu: :loveu: na pewno masz po co ja sie goopio pytam:loveu: na pewno masz same rozowe i do tego butki i spineczki:loveu: leeeceeee:diabloti: mam pełną kolorystyke, różowe, czarne, czerwone , niebieskie, sraczkowate, w paski, groszki, kwiatuszki... buciki też.. do każdej z osobna dobieram... ogólnie mam 365 kreacji na każdy dzień inna :diabloti: jak masz rozmiar tamki jak ja... zasypie cie kieckami :diabloti: Quote
BeaC Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ...............eeeeeeee tutaj juz chyba byłam................... Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork'] jak masz rozmiar tamki jak ja... zasypie cie kieckami :diabloti: :placz:szkoda że ja takiego nie mam :placz: Quote
Anja33 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć Klocuszkowa Melduje że nadrobiłam i już bede na bieżąco:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :multi::multi::multi:ha ha jestem na bieżąco:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześc Klockowa :multi: Czy mam se makijaża zrobić, żeby moje oczy byly jeszcze piękniejsze? :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Klockowa :multi: Czy mam se makijaża zrobić, żeby moje oczy byly jeszcze piękniejsze? :evil_lol::razz:wow PIKA .....zmieniasz image;) Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 PIKA napisał(a): Czy mam se makijaża zrobić, żeby moje oczy byly jeszcze piękniejsze? :evil_lol: oczywiscie że tak!!!! tylko :hmmmm: gdzieś przegapiłam kontekst :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='malawaszka']oczywiscie że tak!!!! tylko :hmmmm: gdzieś przegapiłam kontekst :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w watku u PIKI on ci pozostał:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w watku u PIKI on ci pozostał:eviltong: ahhh rzeczywiście :oops: zapomniałam, że Klockowa popełniła fopa :evil_lol: i pytała tylko o oglądanie małego doga :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow PIKA .....zmieniasz image;) ale ja sie maluje :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hej hej- kooope lat:multi: Fajne zdjątko- on ma taką paszczę że moja Majka swobodnie by tam weszła:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Anka12']Cześć Klocuszkowa Melduje że nadrobiłam i już bede na bieżąco:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobry wieczór :multi: bądź na bierząco... nie ma zbyt wiele nagadane :p [quote name='PIKA']Cześc Klockowa :multi: Czy mam se makijaża zrobić, żeby moje oczy byly jeszcze piękniejsze? :evil_lol: piękno nie potrzebuje tuningu :cool1: ot dlaczego i ja sie nie maluje ;) [quote name='małyskrzat'] Hej hej- kooope lat:multi: Fajne zdjątko- on ma taką paszczę że moja Majka swobodnie by tam weszła:evil_lol: oj tak... wszystkie jorczki mu sie mieszczą bez problemu.. to i twojej Majce dałby rade ;) Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :evil_lol::evil_lol:nadejszłaś.....posłałam ci info na gg;) esemesik tez poleciał:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:nadejszłaś.....posłałam ci info na gg;) esemesik tez poleciał:evil_lol: esesmanek dotarł.. info na gg odbiore jutro.. Jak kotlety?? też ci wyszły kwadratowe, a ostatnie spalone?? jak mi :diabloti: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='clockwork']esesmanek dotarł.. info na gg odbiore jutro.. Jak kotlety?? też ci wyszły kwadratowe, a ostatnie spalone?? jak mi :diabloti::oops:jeszcze nie upiokłam ...bo wsiąkłam przy kompku:diabloti:.....no foremne to one nie są...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masz PW;) Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :placz:wykrakałaś ....ostatnie wyszły spalone teraz w całej chałupie capi:oops: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Klockowa nie śpij bo ci dzieciaka kto podrzuci :cool3: :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pysia napisał(a):Ja tu byłem Tony Halik :crazyeye:boszz Pysiowej ktoś ukradł hasło na dogo :-o Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']Klockowa nie śpij bo ci dzieciaka kto podrzuci :cool3: :cool3: :cool3:ty mi tu cioteczki Klocusiowej nie strasz....sama od dzieciow sie oganiasz / co by matka babką nie została/a innym wmawiasz:diabloti: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ty mi tu cioteczki Klocusiowej nie strasz....sama od dzieciow sie oganiasz / co by matka babką nie została/a innym wmawiasz:diabloti: ja ją nie strasze ino ostrzegam :cool1: dlatego sama zrezygnowałam ze snu na rzecz dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Klockowa jutrom będem Ciematakować na gg :diabloti: bo mam interesik malusi :loveu: jak się wyśpiem to siem zgłoszem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts