Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha .. powiem ci ...... nie jestem wetem ,ale zapytaj Ali jaką postawiłam diagnoze legwanowi ;)

Ala... pitam :cool3:

a tak wogóle... to jakoś dziwnie na tym dogo wszyscy wszystko wiedzą... cokolwiek nie napiszesz... niby że nowina... to i tak temat jest juz przedyskutowany :shake::shake::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie dziecko Tobie dojrzewa.........;)

tak.. teraz tak analizując... to przecież sprawa jasna... chodząc po gałęziach leg zostawia po sobie takie jakies białe :cool3: wodniste cosie... myślałam że ma katar :oops:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']Ala... pitam :cool3:

a tak wogóle... to jakoś dziwnie na tym dogo wszyscy wszystko wiedzą... cokolwiek nie napiszesz... niby że nowina... to i tak temat jest juz przedyskutowany :shake::shake::evil_lol:

tak.. teraz tak analizując... to przecież sprawa jasna... chodząc po gałęziach leg zostawia po sobie takie jakies białe :cool3: wodniste cosie... myślałam że ma katar :oops:no bo tematy z blożków potem są po 100kroć wałkowane w zaciszu:diabloti:skaypowych rozmów:evil_lol:......jak pitasz to mówie ....Vectra powiedziała że Legwanowi hormony buzują:razz:...prorok czy cóś:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no bo tematy z blożków potem są po 100kroć wałkowane w zaciszu:diabloti:skaypowych rozmów:evil_lol:......jak pitasz to mówie ....Vectra powiedziała że Legwanowi hormony buzują:razz:...prorok czy cóś:razz:

może Vectra tez tak ma... :evil_lol: :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']może Vectra tez tak ma... :evil_lol: :niewiem:

bhahaha i zostawia białe ślady na gałązkach??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a jak przeczytałam o kotce to :mdleje: :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']HA! a Ala mnie wczoraj sprowadziła na ziemie... że majowy łikend dopiero za 2 tygodnie... bo ja już w najbliższy wtorek jechałam do stolycy... :mdleje::cool1:myślisz ze to było miłe widziec rozpacz w twoich oczach jak ci to powiedziałam ....do tej pory mam wyrzuty sumienia:razz: .........tylko jak tu popędzic czas;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:myślisz ze to było miłe widziec rozpacz w twoich oczach jak ci to powiedziałam ....do tej pory mam wyrzuty sumienia:razz: .........tylko jak tu popędzic czas;)
ani nie gadaj... ja juz prawie jechałam... ale trauma :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahaha i zostawia białe ślady na gałązkach??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mogę ci co inne zostawić :diabloti: :diabloti: trwałe ślady :diabloti: w głowie :eviltong: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
mogę ci co inne zostawić :diabloti: :diabloti: trwałe ślady :diabloti: w głowie :eviltong: :diabloti:

aa to że uraz psychiczny będę miała po Waszym milczeniu to jasna sprawa :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aa to że uraz psychiczny będę miała po Waszym milczeniu to jasna sprawa :evil_lol::crazyeye:to myślisz aż tak bardzo będzie widac:razz:

Posted

........................Klockowa dopiero teraz sie doczytałam, że Ci dziecko dojżewa................współczuję...............bardzo współczuje, bo wiem co to oznacza, jedno mi juz dojżewa 2 lata:mad::mad::mad:.....a drugie zaczyna :placz::placz::placz:

................i tak wogóle to nie miałąm NIGDY zamiaru sie lansować............bo co to ja jakas lanserka jestem czy co????
ale ............no KKkurcze muszę..............raczę właśnie wspomnieć, że nowe foty wstawiłam ...........i nic.....cisza.......mam jeszcze ze 200 ale nie wiem czy wstawiać, no bo po co:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='paula_z']
:loveu: Hehe :D
;)

[quote name='Basia_Sz']Witajcie Clockworki w czwartek rano :loveu: :evil_lol:
siemana z rana Basiu :multi: czwarteczek...

[quote name='BeaC']........................Klockowa dopiero teraz sie doczytałam, że Ci dziecko dojżewa................współczuję...............bardzo współczuje, bo wiem co to oznacza, jedno mi juz dojżewa 2 lata:mad::mad::mad:.....a drugie zaczyna :placz::placz::placz:

................i tak wogóle to nie miałąm NIGDY zamiaru sie lansować............bo co to ja jakas lanserka jestem czy co????
ale ............no KKkurcze muszę..............raczę właśnie wspomnieć, że nowe foty wstawiłam ...........i nic.....cisza.......mam jeszcze ze 200 ale nie wiem czy wstawiać, no bo po co:shake::shake::shake:

cze nie-lanserko ;) z dojrzewającymi szkodnikami :evil_lol: jakżeby inaczej... wleze do cie...

[quote name='Alicjarydzewska']:hand:witam moje Klocusiowe....my już po psacerku:painting:..i teraz przezywam pójście za malą troszkę do pracy:evil:
nie idź do pracy... nie idź :-( bedzie mi smutno bez cie :-(

Posted

[quote name='clockwork'];)

siemana z rana Basiu :multi: czwarteczek...

cze nie-lanserko ;) z dojrzewającymi szkodnikami :evil_lol: jakżeby inaczej... wleze do cie...

nie idź do pracy... nie idź :-( bedzie mi smutno bez cie :-(

no nie plakaj ...chodz ciem utulkam:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']utulaj...

cze dilery... :p zara do Was lukne ... nadrabiam po kolei :cool1:
nie idz do mnie ...tam nudno i krzyze po oczach daja:diabloti: