Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='agnes1']HEYKA ALU:multi: :multi: :multi: CHATA WOLNA A WY JUŻ IMPREZE SKOŃCZYŁY?? TOŻ TO GRZECH:evil_lol::cool1:no niestety ...jutro do pracy trzeba..........niestety...... [quote name='agnes1']CO KLOCEK MA NA KARCZYCHU:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , CO ZA KRWISTA CZERWIEŃ:evil_lol:piękną ...zaje2bistą obróżkę:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj Madziu razem z Clockiem, ja tu wpadłam drobnym krockiem, coby zerknąć lewym ockiem, no i się wycofać bockiem :evil_lol: Pozdrowionka :multi: :hand: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='evaxon']o w morde ...słoń :mdleje: .....................to jeszcze trochę Ci czasu zostało.......... witaj i jak tam terapia z Ala?????udana:cool3::cool3::cool3: acha zauwazyłam, że klocek Luśkowa obroże sobie pozyczył.taka czerwona:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='BeaC'].....................to jeszcze trochę Ci czasu zostało.......... witaj i jak tam terapia z Ala?????udana:cool3::cool3::cool3: acha zauwazyłam, że klocek Luśkowa obroże sobie pozyczył.taka czerwona:razz::razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja odpowiem .....wszystkie żyją;) Witanko dla gospodarzy:multi: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 bry dzień... po kolei... słoniatka nie bedzie... innego stworzenia tez nie... rozmnażanie w moim wieku to jak.... nekrofilia terapia udana choć bezprocentowa :eviltong: szkoda że środa jest dniem roboczym bo... Ali nie musiałabym do domu odwozić i byłoby... jeszcze fajniej ;) Uwaga na klocka :eviltong: witanko Ozzulkowej panci :Dog_run: juziowy kjujicek prosto z... Odyńca :diabloti: i zawadiacka obrózka pana psa :cool1: co poniektórzy już na czworaka :evil_lol: polowanie... na ciacho :eating: etap I [SIZE=2] etap II etap III Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pamiętam tego kjujicka :lol: Nie kupiłam go, bo miał napis: Uwaga, z dodatkiem azbestu :scared: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :multi::multi::multi:mój nalpiękniejszy:loveu::loveu::loveu: KKKurde ...czy to napewno ta terapia była:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aha sprawdziłam naocznie .......słoniątka nie będzie.......Klockowa wchodzi do domu przez szpare pod drzwiami...;) Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:mój nalpiękniejszy:loveu::loveu::loveu: KKKurde ...czy to napewno ta terapia była:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aha sprawdziłam naocznie .......słoniątka nie będzie.......Klockowa wchodzi do domu przez szpare pod drzwiami...;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Klockowa jest wezem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dealer napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Klockowa jest wezem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Albo prusakiem :scared: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Klockowa jest wezem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::mad:ściałam unaocznić że jest plackata na brzuchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Behemot napisał(a):Albo prusakiem :scared: albo myszom:crazyeye: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 a teraz wam coś opowiem.... Właśnie klikał do mnie Pawcio- nadal jest w Czechach. Wczoraj był koncert PRO PAIN- jak komuś to nic nie mówi... nieistotne... No więc... pojechał na ten oto koncert... i nagle wpada policja i antyterrorysty... ( na hale... nie do mnie...:diabloti: byłyśmy z Alą spokojne ;)) Zaczyna sie ewakuacja luda bo dostali cynk o podłożonej bombie... Panika!!! nie ze względu na zagrożenie :shake: :shake: ... ale...zaprzestano sprzedaży piwa trwa to kilkanaście/dziesiąt minut :shake: masiakra :mdleje: po czym jakiś pan oznajmia... FAŁSZYWY ALARM !!!!... kapele kontynuują granie, ale publiki już nie ma.... stoją za piwem :eviltong: :mdleje: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']Albo prusakiem :scared: [quote name='dealer']albo myszom:crazyeye::diabloti:bzydule....fe Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'] trwa to kilkanaście/dziesiąt minut :shake: masiakra :mdleje: po czym jakiś pan oznajmia... FAŁSZYWY ALARM !!!!... kapele kontynuują granie, ale publiki już nie ma.... stoją za piwem :eviltong: :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od razu mi się przypomniało, jak Mój tezet się popił (nie pobił) z Maleńczukiem po koncercie Homo Twist :evil_lol: Aaaaale to dłuuuuga historia :roll: P.S. Nie ma takiego zespołu Pro Pain :shake: Jest Połomski, Prońko - może o to chodziło? :roll: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']a teraz wam coś opowiem.... Właśnie klikał do mnie Pawcio- nadal jest w Czechach. Wczoraj był koncert PRO PAIN- jak komuś to nic nie mówi... nieistotne... No więc... pojechał na ten oto koncert... i nagle wpada policja i antyterrorysty... ( na hale... nie do mnie...:diabloti: byłyśmy z Alą spokojne ;)) Zaczyna sie ewakuacja luda bo dostali cynk o podłożonej bombie... Panika!!! nie ze względu na zagrożenie... ale...zaprzestano sprzedaży piwa trwa to kilkanaście/dziesiąt minut :shake: masiakra :mdleje: po czym jakiś pan oznajmia... FAŁSZYWY ALARM !!!!... kapele kontynuują granie, ale publiki już nie ma.... stoją za piwem :eviltong: :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........ja wiem kto to zgłosił .....sprzedawcy piwa ....za mały obrót mieli:diabloti: Zdążyłam przeczytać:multi: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........ja wiem kto to zgłosił .....sprzedawcy piwa ....za mały obrót mieli:diabloti: Zdążyłam przeczytać:multi: Ala ale ty szybko czytasz....respekcik:) Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Klockowa jest wezem:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Behemot']Albo prusakiem :scared: [quote name='dealer']albo myszom:crazyeye: kimkolwiek nie jest... przerażające jest to że wchodzi do własnego/wynajętego :placz: domu przez szpare pod drzwiami :diabloti: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od razu mi się przypomniało, jak Mój tezet się popił (nie pobił) z Maleńczukiem po koncercie Homo Twist :evil_lol: Aaaaale to dłuuuuga historia :roll: P.S. Nie ma takiego zespołu Pro Pain :shake: Jest Połomski, Prońko - może o to chodziło? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak... bo niby co?? prawie ból?? :hmmmm: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 a tera zmykam... umówiłam sie z kolegą.... :diabloti: że zawioze go do weta... bo jego kot.... ćwiczył p-i-e-r-d-o-l-c-a i... spadło mu sie... z ósmego piętra :shake: bede jak wróce :scared: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']a tera zmykam... umówiłam sie z kolegą.... :diabloti: że zawioze go do weta... bo jego kot.... ćwiczył *******ca i... spadło mu sie... z ósmego piętra :shake: bede jak wróce :scared: taaa Pawcia nie ma to sie umawia z kolega:diabloti: biedny kotecek:-( Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Patka']Bidny kociak :( urok kiciów... polowanko na wróbelki ... a spadochronik nie zawsze sie otwiera :-( Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']taaa Pawcia nie ma to sie umawia z kolega:diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale nie mów nikomu... Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong: :eviltong: :eviltong: ale nie mów nikomu... czy ja ci wspominalam ze sie utrzymuje z szantazu....:diabloti: Quote
Recommended Posts