Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']
zawstydziłam sie :oops::razz:....no nie przesadzaj ...zaś;)tak nie posłodziłam

[quote name='malawaszka']aaaa wszystko przede mną :placz:hmmmmm no własnie waszeczko ...nie widziałam cie jeszcze u Rydzewskiej:diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']ze ten tego..jak to bylo....aaaa dzien i dobry...aczkolwiek powiadam wam glowa moja mowi ze dobry to on ci nie bedzie.....dostalam rachunek za prad...jestem w szoku potrzebuje lekarza.....

no przeciez juz podałam Tobie gotowe rozwiazanie na ten bol glowy......:loveu:

chyba u Ali w galerii. zajrzyj prosze.....:razz:

Czesc Klocuszkowa....
mlego dnia Tobie zycze.....:p

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj kobieto o pięknym imieniu :loveu:
Cóż tam w poniedziałek słychać? Też masz szewski? :evil_lol:
O mało się dzisiaj do pracy nie spóźniłam... :roll:
ja gnałam do roboty jak wściekła... przeca dogo trza nadrabiać.... nie nawidze łikendów, bo w poniedziałek brakuje mi godzin...
więc dziś pewnie fotek nie wrzuce :eviltong:

[quote name='malawaszka']aaaa wszystko przede mną :placz:
nie zazdraszczam :mdleje:

[quote name='dealer']ze ten tego..jak to bylo....aaaa dzien i dobry...aczkolwiek powiadam wam glowa moja mowi ze dobry to on ci nie bedzie.....dostalam rachunek za prad...jestem w szoku potrzebuje lekarza.....
aa... to głowa cie boli po rachunku... juz sie zmartwiłam że przeholowałaś.. :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']nie szalej... mojego towarzystwa tam raczej nie widziałaś... ale zostawiłam odciski palców na klawiaturze... a to znaczy że byłam u Ciebie :eviltong:

Wiesz co Klocusiowa:angryy: :angryy: No ale byłaś i nietylko przy klawiaturze:p Dostałam od Ciebie dużo rad i wogóle i za to jestem wdzięczna:calus: Wczoraj mój mąż stwierdził ze mam móżg wielkkości orzeszka:placz: :placz: :placz: i za głupia jestem by go zrozumieć:lmaa: :lmaa: tak jak i większość:mad: :mad: :mad: No ale niewnikam w ten temat sama wiesz jak jest:-( :-( :-( Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Klocuszkowa....
mlego dnia Tobie zycze.....:p

hejka :multi: miły to on bedzie jak juz nadrobie... na razie nie wyrabiam... ciągle ilość postów rośnie :mdleje: szykują sie nadgodziny ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']300 stronka.......:loveu:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: już?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dopiero my setną opijali :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

aa... to głowa cie boli po rachunku... juz sie zmartwiłam że przeholowałaś.. :eviltong:

obawiam sie ze przeholowalam ale od tego rachunku to otrzezwialam zara i tak mnie siakos sieklo....oczoplasu dostalam prawie....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']300 stronka.......:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie na liczniku 150 ....ale co tam w ramach terapii mogę strzelić jednego;):drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='basienka22'][quote name='clockwork']nie szalej... mojego towarzystwa tam raczej nie widziałaś... ale zostawiłam odciski palców na klawiaturze... a to znaczy że byłam u Ciebie :eviltong:

Wiesz co Klocusiowa:angryy: :angryy: No ale byłaś i nietylko przy klawiaturze:p Dostałam od Ciebie dużo rad i wogóle i za to jestem wdzięczna:calus: Wczoraj mój mąż stwierdził ze mam móżg wielkkości orzeszka:placz: :placz: :placz: i za głupia jestem by go zrozumieć:lmaa: :lmaa: tak jak i większość:mad: :mad: :mad: No ale niewnikam w ten temat sama wiesz jak jest:-( :-( :-( Pozdrawiam!

lepszy orzeszek niz nic...jak u niego....
:2gunfire: niech sie buja :angryy: nakop mu do życi!!!!:snipersm:
jakby mi tak powiedział mój facet... oj działo by sie... oj...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie na liczniku 150 ....ale co tam w ramach terapii mogę strzelić jednego;):drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
Ja też strzelę na zapas, bo zanim u mnie będziemy opijać chociażby pięćdziesiątą, to duuuuużo wody upłynie :-(
:drinking:Zdrówko Madziula :loveu:

Posted

[quote name='dealer']obawiam sie ze przeholowalam ale od tego rachunku to otrzezwialam zara i tak mnie siakos sieklo....oczoplasu dostalam prawie....

dziecko... śmiem twierdzic że za dużo pijesz... w niedziele jeszcze :shake: bardzo niedobrze bardzo :shake:

Posted

[quote name='clockwork']dziecko... śmiem twierdzic że za dużo pijesz... w niedziele jeszcze :shake: bardzo niedobrze bardzo :shake:

pamietam po prostu aby dzien swiety poswiecic....:razz: czy jakos tak...

Posted

[quote name='clockwork'][quote name='basienka22']

lepszy orzeszek niz nic...jak u niego....:2gunfire: niech sie buja :angryy: nakop mu do życi!!!!:snipersm:
jakby mi tak powiedział mój facet... oj działo by sie... oj...
Na tego kretyna nic juz niedziała nawed grożby,słowa poprostu nic.Więc ja mam orzeszek ale czy on cos ma ???:???: :???: Cały czas mnie to zastanawia:vamp: :vamp: :stormy-sad:

Posted

basienka22 napisał(a):
[quote name='clockwork']
Na tego kretyna nic juz niedziała nawed grożby,słowa poprostu nic.Więc ja mam orzeszek ale czy on cos ma ???:???: :???: Cały czas mnie to zastanawia:vamp: :vamp: :stormy-sad:

nie zebym sie wtracala ale wiesz niektorzy oceniaja po sobie wiec faktycznie moze on nic nie ma albo calkiem maly orzeszek taki zarodniczek orzeszkowy...

Posted

[quote name='dealer']pamietam po prostu aby dzien swiety poswiecic....:razz: czy jakos tak...
mam nadzieje że piłas dopiero pomszy :cool3: jak rasowy katolik- namsze i do baru prosto ;)

[quote name='basienka22'][quote name='clockwork']

BARABARA... nie denerwuj sie ino weź go za wszarz i... nakop do doopy :angryy::diabloti: mogę ci pomóc...

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: a ja popijak coca-colke....cudo...
:shake: niezdrowy tryb życia ... bardzo niezdrowy :shake:

[quote name='dealer'][quote name='basienka22']

nie zebym sie wtracala ale wiesz niektorzy oceniaja po sobie wiec faktycznie moze on nic nie ma albo calkiem maly orzeszek taki zarodniczek orzeszkowy...

trafiony!!! mózgu u tego pana nie stwierdzono... nawet zarodniczka :cool1:

Posted

[quote name='basienka22']

BARABARA... nie denerwuj sie ino weź go za wszarz i... nakop do doopy :angryy::diabloti: mogę ci pomóc...

trafiony!!! mózgu u tego pana nie stwierdzono... nawet zarodniczka :cool1:
Jeśli chodzi o pomoc jestem za i czym nas więcej tym bardziej dostanie:mad: :mad: a co do mózgu pewnie go juz tez sprzedał:angryy: :angryy: a teraz marzy mu sie pewnie nowy :evil_lol: :evil_lol: PS.ALe jestem wredna żeby obgadywac męża :shake: :shake:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
maluje sie przeciez....:diabloti:
Mało tego :roll: Ona maluje wszystko, co Jej w łapki wpadnie :evil_lol: I Clocka i smocka i chłopka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszyscy będą pikni, że hej! :multi: