Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork'] zawstydziłam sie :oops::razz:....no nie przesadzaj ...zaś;)tak nie posłodziłam [quote name='malawaszka']aaaa wszystko przede mną :placz:hmmmmm no własnie waszeczko ...nie widziałam cie jeszcze u Rydzewskiej:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']ze ten tego..jak to bylo....aaaa dzien i dobry...aczkolwiek powiadam wam glowa moja mowi ze dobry to on ci nie bedzie.....dostalam rachunek za prad...jestem w szoku potrzebuje lekarza..... no przeciez juz podałam Tobie gotowe rozwiazanie na ten bol glowy......:loveu: chyba u Ali w galerii. zajrzyj prosze.....:razz: Czesc Klocuszkowa.... mlego dnia Tobie zycze.....:p Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj kobieto o pięknym imieniu :loveu: Cóż tam w poniedziałek słychać? Też masz szewski? :evil_lol: O mało się dzisiaj do pracy nie spóźniłam... :roll: ja gnałam do roboty jak wściekła... przeca dogo trza nadrabiać.... nie nawidze łikendów, bo w poniedziałek brakuje mi godzin... więc dziś pewnie fotek nie wrzuce :eviltong: [quote name='malawaszka']aaaa wszystko przede mną :placz: nie zazdraszczam :mdleje: [quote name='dealer']ze ten tego..jak to bylo....aaaa dzien i dobry...aczkolwiek powiadam wam glowa moja mowi ze dobry to on ci nie bedzie.....dostalam rachunek za prad...jestem w szoku potrzebuje lekarza..... aa... to głowa cie boli po rachunku... juz sie zmartwiłam że przeholowałaś.. :eviltong: Quote
basienka22 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']nie szalej... mojego towarzystwa tam raczej nie widziałaś... ale zostawiłam odciski palców na klawiaturze... a to znaczy że byłam u Ciebie :eviltong: Wiesz co Klocusiowa:angryy: :angryy: No ale byłaś i nietylko przy klawiaturze:p Dostałam od Ciebie dużo rad i wogóle i za to jestem wdzięczna:calus: Wczoraj mój mąż stwierdził ze mam móżg wielkkości orzeszka:placz: :placz: :placz: i za głupia jestem by go zrozumieć:lmaa: :lmaa: tak jak i większość:mad: :mad: :mad: No ale niewnikam w ten temat sama wiesz jak jest:-( :-( :-( Pozdrawiam! Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Klocuszkowa.... mlego dnia Tobie zycze.....:p hejka :multi: miły to on bedzie jak juz nadrobie... na razie nie wyrabiam... ciągle ilość postów rośnie :mdleje: szykują sie nadgodziny ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']300 stronka.......:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: już?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dopiero my setną opijali :evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork'] aa... to głowa cie boli po rachunku... juz sie zmartwiłam że przeholowałaś.. :eviltong: obawiam sie ze przeholowalam ale od tego rachunku to otrzezwialam zara i tak mnie siakos sieklo....oczoplasu dostalam prawie.... Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']300 stronka.......:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie na liczniku 150 ....ale co tam w ramach terapii mogę strzelić jednego;):drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie na liczniku 150 ....ale co tam w ramach terapii mogę strzelić jednego;):drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: klin klinem :diabloti: Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='basienka22'][quote name='clockwork']nie szalej... mojego towarzystwa tam raczej nie widziałaś... ale zostawiłam odciski palców na klawiaturze... a to znaczy że byłam u Ciebie :eviltong: Wiesz co Klocusiowa:angryy: :angryy: No ale byłaś i nietylko przy klawiaturze:p Dostałam od Ciebie dużo rad i wogóle i za to jestem wdzięczna:calus: Wczoraj mój mąż stwierdził ze mam móżg wielkkości orzeszka:placz: :placz: :placz: i za głupia jestem by go zrozumieć:lmaa: :lmaa: tak jak i większość:mad: :mad: :mad: No ale niewnikam w ten temat sama wiesz jak jest:-( :-( :-( Pozdrawiam! lepszy orzeszek niz nic...jak u niego....:2gunfire: niech sie buja :angryy: nakop mu do życi!!!!:snipersm: jakby mi tak powiedział mój facet... oj działo by sie... oj... Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie na liczniku 150 ....ale co tam w ramach terapii mogę strzelić jednego;):drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Ja też strzelę na zapas, bo zanim u mnie będziemy opijać chociażby pięćdziesiątą, to duuuuużo wody upłynie :-( :drinking:Zdrówko Madziula :loveu: Quote
basienka22 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']klin klinem :diabloti: Więc opijam z wami hihihi!!:knajpa: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']obawiam sie ze przeholowalam ale od tego rachunku to otrzezwialam zara i tak mnie siakos sieklo....oczoplasu dostalam prawie.... dziecko... śmiem twierdzic że za dużo pijesz... w niedziele jeszcze :shake: bardzo niedobrze bardzo :shake: Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ja dziś mam wolne... od picia :eviltong: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']dziecko... śmiem twierdzic że za dużo pijesz... w niedziele jeszcze :shake: bardzo niedobrze bardzo :shake: pamietam po prostu aby dzien swiety poswiecic....:razz: czy jakos tak... Quote
basienka22 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork'][quote name='basienka22'] lepszy orzeszek niz nic...jak u niego....:2gunfire: niech sie buja :angryy: nakop mu do życi!!!!:snipersm: jakby mi tak powiedział mój facet... oj działo by sie... oj... Na tego kretyna nic juz niedziała nawed grożby,słowa poprostu nic.Więc ja mam orzeszek ale czy on cos ma ???:???: :???: Cały czas mnie to zastanawia:vamp: :vamp: :stormy-sad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']ja dziś mam wolne... od picia :eviltong: :diabloti: a ja popijak coca-colke....cudo... Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 basienka22 napisał(a):[quote name='clockwork'] Na tego kretyna nic juz niedziała nawed grożby,słowa poprostu nic.Więc ja mam orzeszek ale czy on cos ma ???:???: :???: Cały czas mnie to zastanawia:vamp: :vamp: :stormy-sad: nie zebym sie wtracala ale wiesz niektorzy oceniaja po sobie wiec faktycznie moze on nic nie ma albo calkiem maly orzeszek taki zarodniczek orzeszkowy... Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']pamietam po prostu aby dzien swiety poswiecic....:razz: czy jakos tak... mam nadzieje że piłas dopiero pomszy :cool3: jak rasowy katolik- namsze i do baru prosto ;) [quote name='basienka22'][quote name='clockwork'] Na tego kretyna nic juz niedziała nawed grożby,słowa poprostu nic.Więc ja mam orzeszek ale czy on cos ma ???:???: :???: Cały czas mnie to zastanawia:vamp: :vamp: :stormy-sad: BARABARA... nie denerwuj sie ino weź go za wszarz i... nakop do doopy :angryy::diabloti: mogę ci pomóc... [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: a ja popijak coca-colke....cudo... :shake: niezdrowy tryb życia ... bardzo niezdrowy :shake: [quote name='dealer'][quote name='basienka22'] nie zebym sie wtracala ale wiesz niektorzy oceniaja po sobie wiec faktycznie moze on nic nie ma albo calkiem maly orzeszek taki zarodniczek orzeszkowy... trafiony!!! mózgu u tego pana nie stwierdzono... nawet zarodniczka :cool1: Quote
basienka22 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='basienka22'] BARABARA... nie denerwuj sie ino weź go za wszarz i... nakop do doopy :angryy::diabloti: mogę ci pomóc... trafiony!!! mózgu u tego pana nie stwierdzono... nawet zarodniczka :cool1: Jeśli chodzi o pomoc jestem za i czym nas więcej tym bardziej dostanie:mad: :mad: a co do mózgu pewnie go juz tez sprzedał:angryy: :angryy: a teraz marzy mu sie pewnie nowy :evil_lol: :evil_lol: PS.ALe jestem wredna żeby obgadywac męża :shake: :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']Klockowa gdzies ty szczescie moje:loveu: przygotowuje sie na Twoje powitanie... a co Ty nie wiesz??? maluje sie przeciez....:diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] maluje sie przeciez....:diabloti: Mało tego :roll: Ona maluje wszystko, co Jej w łapki wpadnie :evil_lol: I Clocka i smocka i chłopka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszyscy będą pikni, że hej! :multi: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Klockowa zawzywam ciem przed oblicze me!!:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']Klockowa zawzywam ciem przed oblicze me!!:diabloti: zejdzie sie ........:p Quote
Recommended Posts