Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']nie odpoczywa tylko szlag ją trafia że ... prawdziwe życie w łikendy jest poza jej zasięgiem... życie on-line ;)
JESTEM :multi: Z DOSKOKU :cool3: PO KRYJOMU :eviltong: ....mówiła co ma se na kompa przyjechać....;)

aleś skrzywdziła córke.:placz: .. takie imie :shake: zawsze można zmienić:diabloti:

Witaj Klocusiowa ....wstawiłam wam 1 fotkę ......prosto i nie wytrymowaną;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']zawsze można zmienić:diabloti:

Witaj Klocusiowa ....wstawiłam wam 1 fotkę ......prosto i nie wytrymowaną;)

Cześć Ozzulkowa :multi: :multi: :multi:
ja też dziś napstrykałam 666 fot... jak mi sie bedzie chciało to wstawie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Cześć Ozzulkowa :multi: :multi: :multi:
ja też dziś napstrykałam 666 fot... jak mi sie bedzie chciało to wstawie :diabloti::diabloti:to niech ci się zachce:eviltong:.....kurcze steskniłam się za wami ....tak dawno was nie widziałam ;)dawaj chociaż foty:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to niech ci się zachce:eviltong:.....kurcze steskniłam się za wami ....tak dawno was nie widziałam ;)dawaj chociaż foty:razz:

poproś... błagaj....:diabloti:

zobaczymy jak z czasem bedzie... bo dogo trza nadrobić, a szychta ino 8 godzin... :eviltong: moje też chcesz?? dam może po trymowaniu... bom zarosła jak grób nieznanego żołnierza :shake:

Posted

[quote name='clockwork']poproś... błagaj....:diabloti:

zobaczymy jak z czasem bedzie... bo dogo trza nadrobić, a szychta ino 8 godzin... :eviltong: moje też chcesz?? dam może po trymowaniu... bom zarosła jak grób nieznanego żołnierza :shake::Rose::modla::modla::modla::modla::modla:
sterczy:eviltong:.....
kurcze zarosłaś powiadasz ....to dlatego nie byłam pewna z kim Pawcio przyjechał:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Dobry Wieczór gaduły ;) Nadrobiłam :mdleje:
a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:Rose::modla::modla::modla::modla::modla:
sterczy:eviltong:.....
kurcze zarosłaś powiadasz ....to dlatego nie byłam pewna z kim Pawcio przyjechał:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z kim był?? no z kim?? :mad:

Posted

[quote name='clockwork']a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax :diabloti:
:D

U Ali jestem na bieżąco :p Dziś tam mało nagadały ;)

Posted

[quote name='clockwork']a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax :diabloti:

z kim był?? no z kim?? :mad: :crazyeye:nooo nie wiem ...był z taką grzeczną , skromną cichutką małomowna spokojną dziewczynką lat 16:diabloti:

Posted

[quote name='ß@$!@']łaa! do kogo ja trafiłammm:loveu::loveu: witajcie! :buzi:
Byłam wczoraj w Jastrzębiu,:eviltong: ale Ty już miałaś chyba zamknięte studio:-(
no to czemu nie dałaś znać...pytam sie dlaczego :mad: jesteś w Jastrzębiu city i... i co?? i tak se jesteś a potem o tym piszesz :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nooo nie wiem ...był z taką grzeczną , skromną cichutką małomowna spokojną dziewczynką lat 16:diabloti:
aaa... to ja. :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

aaa... to ja. :diabloti: :razz:to aż mi ulżyło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']P.S.
fajnie tak być w gościach w niedziele :phmmmmm a w sobote nie chciała kompka ruszac:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']no to czemu nie dałaś znać...pytam sie dlaczego :mad: jesteś w Jastrzębiu city i... i co?? i tak se jesteś a potem o tym piszesz :mad:

Bo nie wiedzialam, ze tam niedaleko masz studio! :oops: i tak se potem o tym pisze:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']czuje siem niezyuwazona....:razz:

zauważyłam cie... lepiej późno niż wcale :cool1:

gospodarze pedzieli mi że.... mogłabym siąść z nimi.. a nie przy kompie... zupełnie nie wiem o co im chodzi :hmmmm: czepiają sie....:mad:

Posted

[quote name='clockwork']zauważyłam cie... lepiej późno niż wcale :cool1:

gospodarze pedzieli mi że.... mogłabym siąść z nimi.. a nie przy kompie... zupełnie nie wiem o co im chodzi :hmmmm: czepiają sie....:mad:
niech sie czepia psiego ogona....jakze siem ciesze ze mnie dostrzegas, kruszynke w kosmosie:razz:

Posted

[quote name='clockwork']

:shake:co za ludzie.......nie daja spokojnie ci przy kompku posiedziec masakra:diabloti:

Posted

[quote name='ß@$!@']Bo nie wiedzialam, ze tam niedaleko masz studio! :oops: i tak se potem o tym pisze:evil_lol:
to już wiesz :mad: następnym razem widze cie u mnie... :mad:
boshe... była w jastrzebiu... i nic nie mówiła :mdleje:

P.S.
po choliere cie do tej dziury przywiało??