Vogue Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Vectra napisał(a):Nie widziałyście może Klockowej ? A kto to jest:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Vectra napisał(a):Nie widziałyście może Klockowej ? Nie :shake: A kto to? :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']nie odpoczywa tylko szlag ją trafia że ... prawdziwe życie w łikendy jest poza jej zasięgiem... życie on-line ;) JESTEM :multi: Z DOSKOKU :cool3: PO KRYJOMU :eviltong: ....mówiła co ma se na kompa przyjechać....;) aleś skrzywdziła córke.:placz: .. takie imie :shake: zawsze można zmienić:diabloti: Witaj Klocusiowa ....wstawiłam wam 1 fotkę ......prosto i nie wytrymowaną;) Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zawsze można zmienić:diabloti: Witaj Klocusiowa ....wstawiłam wam 1 fotkę ......prosto i nie wytrymowaną;) Cześć Ozzulkowa :multi: :multi: :multi: ja też dziś napstrykałam 666 fot... jak mi sie bedzie chciało to wstawie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']Cześć Ozzulkowa :multi: :multi: :multi: ja też dziś napstrykałam 666 fot... jak mi sie bedzie chciało to wstawie :diabloti::diabloti:to niech ci się zachce:eviltong:.....kurcze steskniłam się za wami ....tak dawno was nie widziałam ;)dawaj chociaż foty:razz: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to niech ci się zachce:eviltong:.....kurcze steskniłam się za wami ....tak dawno was nie widziałam ;)dawaj chociaż foty:razz: poproś... błagaj....:diabloti: zobaczymy jak z czasem bedzie... bo dogo trza nadrobić, a szychta ino 8 godzin... :eviltong: moje też chcesz?? dam może po trymowaniu... bom zarosła jak grób nieznanego żołnierza :shake: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']poproś... błagaj....:diabloti: zobaczymy jak z czasem bedzie... bo dogo trza nadrobić, a szychta ino 8 godzin... :eviltong: moje też chcesz?? dam może po trymowaniu... bom zarosła jak grób nieznanego żołnierza :shake::Rose::modla::modla::modla::modla::modla: sterczy:eviltong:..... kurcze zarosłaś powiadasz ....to dlatego nie byłam pewna z kim Pawcio przyjechał:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='paula_z']Dobry Wieczór gaduły ;) Nadrobiłam :mdleje: a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:Rose::modla::modla::modla::modla::modla: sterczy:eviltong:..... kurcze zarosłaś powiadasz ....to dlatego nie byłam pewna z kim Pawcio przyjechał:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z kim był?? no z kim?? :mad: Quote
Paula Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax :diabloti: :D U Ali jestem na bieżąco :p Dziś tam mało nagadały ;) Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 łaa! do kogo ja trafiłammm:loveu::loveu: witajcie! :buzi: Byłam wczoraj w Jastrzębiu,:eviltong: ale Ty już miałaś chyba zamknięte studio:-( Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax :diabloti: z kim był?? no z kim?? :mad: :crazyeye:nooo nie wiem ...był z taką grzeczną , skromną cichutką małomowna spokojną dziewczynką lat 16:diabloti: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='ß@$!@']łaa! do kogo ja trafiłammm:loveu::loveu: witajcie! :buzi: Byłam wczoraj w Jastrzębiu,:eviltong: ale Ty już miałaś chyba zamknięte studio:-( no to czemu nie dałaś znać...pytam sie dlaczego :mad: jesteś w Jastrzębiu city i... i co?? i tak se jesteś a potem o tym piszesz :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nooo nie wiem ...był z taką grzeczną , skromną cichutką małomowna spokojną dziewczynką lat 16:diabloti: aaa... to ja. :diabloti: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 P.S. fajnie tak być w gościach w niedziele :p Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork'] aaa... to ja. :diabloti: :razz:to aż mi ulżyło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']P.S. fajnie tak być w gościach w niedziele :phmmmmm a w sobote nie chciała kompka ruszac:diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']czuje siem niezyuwazona....:razz:nosem nie dosięgasz do lady:diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']no to czemu nie dałaś znać...pytam sie dlaczego :mad: jesteś w Jastrzębiu city i... i co?? i tak se jesteś a potem o tym piszesz :mad: Bo nie wiedzialam, ze tam niedaleko masz studio! :oops: i tak se potem o tym pisze:evil_lol: Quote
agbar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nosem nie dosięgasz do lady:diabloti: ale grzywka siegam:diabloti: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']czuje siem niezyuwazona....:razz: zauważyłam cie... lepiej późno niż wcale :cool1: gospodarze pedzieli mi że.... mogłabym siąść z nimi.. a nie przy kompie... zupełnie nie wiem o co im chodzi :hmmmm: czepiają sie....:mad: Quote
agbar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']zauważyłam cie... lepiej późno niż wcale :cool1: gospodarze pedzieli mi że.... mogłabym siąść z nimi.. a nie przy kompie... zupełnie nie wiem o co im chodzi :hmmmm: czepiają sie....:mad: niech sie czepia psiego ogona....jakze siem ciesze ze mnie dostrzegas, kruszynke w kosmosie:razz: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork'] gospodarze pedzieli mi że.... mogłabym siąść z nimi.. a nie przy kompie... zupełnie nie wiem o co im chodzi :hmmmm: czepiają sie....:mad: :shake:co za ludzie.......nie daja spokojnie ci przy kompku posiedziec masakra:diabloti: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='ß@$!@']Bo nie wiedzialam, ze tam niedaleko masz studio! :oops: i tak se potem o tym pisze:evil_lol: to już wiesz :mad: następnym razem widze cie u mnie... :mad: boshe... była w jastrzebiu... i nic nie mówiła :mdleje: P.S. po choliere cie do tej dziury przywiało?? Quote
Recommended Posts