Agga Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti: Ala ale nie kupiłaś? Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyślę twoje powitanie esemeskiem;)bo Klockowe jutro zajrzą ......a to już będzie nieaktualne:razz: Och :loveu: Cing ciong - jak mawiają za Wielkim Murem :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Agga'] Ala ale nie kupiłaś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie kupiłam .....pomyślałam ,ze są bardziej potrzebujący:eviltong: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Agga']Bleeee na coś takiego????:shake: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no coś ty .....to tobie mózg też już nie potrzebny.....żartujesz prawda:diabloti:......;).....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']Halo klachule:):eviltong::eviltong::eviltong:przywitam Cię ....nie klachulo:evil_lol: Quote
agbar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:przywitam Cię ....nie klachulo:evil_lol: dziekuje ci niezmiernie moja droga:loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']dziekuje ci niezmiernie moja droga:loveu:wiedziałam jak cię subtelnie podejść:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Klockowa - akuszerko na odległość telefoniczna :evil_lol: Przyznam się, że próbowałam nadrobić zaległości ale ciągle coś mi przerywa ;) Nie dam rady...Nigdzie :cool1: Przeczytałam tylko że macie mgliste pojęcie o dealerkowej iż ma mózg :evil_lol: Macie wiare w ludzi :diabloti: Quote
agbar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Klockowa - akuszerko na odległość telefoniczna :evil_lol: Przyznam się, że próbowałam nadrobić zaległości ale ciągle coś mi przerywa ;) Nie dam rady...Nigdzie :cool1: Przeczytałam tylko że macie mgliste pojęcie o dealerkowej iż ma mózg :evil_lol: Macie wiare w ludzi :diabloti: to sa pomowienia!!! to nie jest mgliste pojecie to jest niezbita pewnosc iz dilerkowa ma mozg i go uzywa...HA:diabloti: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dealer napisał(a):to sa pomowienia!!! to nie jest mgliste pojecie to jest niezbita pewnosc iz dilerkowa ma mozg i go uzywa...HA:diabloti: Ponoć wariata od normalnego można odróżnić po tym, iz ten pierwszy twierdzi że jest normalny a ten drugi - że nie jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :pKlocuszkowa dziękuje za pozdrowionka ...i pozdrawia Dogo dziewczynki:evil_lol: jutro wraca do NORMALNEGO SWIATA z netem:diabloti::razz: Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No proszę, to się nazywa charyzma :evil_lol: Gospodyni nieobecna, a blog aż tętni życiem :evil_lol: Wot ciort :shake: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Basia_Sz']No proszę, to się nazywa charyzma :evil_lol: Gospodyni nieobecna, a blog aż tętni życiem :evil_lol: Wot ciort :shake:;)a przeczytałaś ze są pozdrowionka ...przesłałam od ciebie do Magdy:razz:.... wiadomo ktos czuwa oby odpoczywać mógł ktoś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)a przeczytałaś ze są pozdrowionka ...przesłałam od ciebie do Magdy:razz:.... wiadomo ktos czuwa oby odpoczywać mógł ktoś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeczytałam oczywiście :loveu: dziękuję za przekazanie pozdrowionek :loveu: No i proszę, tym oto sposobem, bez cufal się dowiedziałam, że nasza Klockusiowa ma na imię Magda :evil_lol: Jak moja córa :p Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Basia_Sz']Przeczytałam oczywiście :loveu: dziękuję za przekazanie pozdrowionek :loveu: No i proszę, tym oto sposobem, bez cufal się dowiedziałam, że nasza Klockusiowa ma na imię Magda :evil_lol: Jak moja córa :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz jak dogo kształci:razz: Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz jak dogo kształci:razz: Ojj, tak :evil_lol: Zdecydowanie i we wszystkich kierunkach :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)a przeczytałaś ze są pozdrowionka ...przesłałam od ciebie do Magdy:razz:.... wiadomo ktos czuwa oby odpoczywać mógł ktoś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie odpoczywa tylko szlag ją trafia że ... prawdziwe życie w łikendy jest poza jej zasięgiem... życie on-line ;) JESTEM :multi: Z DOSKOKU :cool3: PO KRYJOMU :eviltong: [quote name='Basia_Sz']Przeczytałam oczywiście :loveu: dziękuję za przekazanie pozdrowionek :loveu: No i proszę, tym oto sposobem, bez cufal się dowiedziałam, że nasza Klockusiowa ma na imię Magda :evil_lol: Jak moja córa :p aleś skrzywdziła córke.:placz: .. takie imie :shake: Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']aleś skrzywdziła córke.:placz: .. takie imie :shake: Cicho siedź Bestio :eviltong: Imię jest piękne :loveu: Sama wybierałam :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Klockowa, czy moje piekne (bo jakby inne :evil_lol: ) oczęta ujrzą Cię w maju? :cool3: [quote name='clockwork'] JESTEM :multi: Z DOSKOKU :cool3: PO KRYJOMU :eviltong: Ty uważaj z tym skakaniem bo bedziesz kuśtykać, jako i ja :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='PIKA']Klockowa, czy moje piekne (bo jakby inne :evil_lol: ) oczęta ujrzą Cię w maju? :cool3: no BA!!!! :loveu: Quote
Vogue Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Basia_Sz napisał(a): bez cufal się dowiedziałam A teraz przetłumaczcie na polski:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Vogue']A teraz przetłumaczcie na polski:evil_lol: bez cufal się dowiedziałam= przez przypadek sie dowiedziałam :eviltong: Quote
Recommended Posts