Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nooo to mus przyjechać znów do macierzy na zakupy:evil_lol:

bede bede niebawem:multi: tylko najsampierw musze kreacje zakupic....czyli worek i sznurek:razz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm:
padam na ryjok....
ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm:
padam na ryjok....
ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje:
:crazyeye:no co ty....wszędzie było cichutko ....spokojnie .....;)

Posted

[quote name='clockwork']tam kaj normalni maja mózga... czacha... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti:

skąd by go znaleźli :evil_lol:

Posted

Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti:

mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong:

Posted

[quote name='dealer']Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti:

biore, ale tylko po tuningu... mózgi to moje hobby- uwielbiam zbierać to czego nikt nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']biore, ale tylko po tuningu... mózgi to moje hobby- uwielbiam zbierać to czego nikt nie ma :diabloti:

Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: :crazyeye:o masz ...czyli TY to juz nie TY:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm:
padam na ryjok....

teraz ja Cie na kłamczuchowaniu złapałam......:diabloti:
nie zajrzałas do mnie...wiec nie wszystkie.....:mad:

Posted

[quote name='dealer']Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti:

to nie tak...
to w łazience rodzi sie Jane Fona...:loveu:
tak bardziej poetycko jak Renata Przemyk jednej ze swoich piosenek nadawała:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti:

jak nie uzywany znaczy sie w zaniku....:diabloti:
Ty wiesz przeciez ze miesien nie uzywany zankia....:diabloti:

Posted

[quote name='Vogue']Baby, nie gadajcie tyle:evil_lol:
Przez 10 stron musiałam się przedrzeć aby Klocka zobaczyć:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:odczytałam z podtextem:eviltong:
Ale fakt niezaprzeczalny ze cosik mało Clockworkowych fotasków mamy tutaj .....za to dziś bonusik ;)
Pawcio Klocusiowy Pańcio zjadany :evil_lol:...........................przez Ozzy'ego:eviltong:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witam Klocuszki w niedzielę :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyślę twoje powitanie esemeskiem;)bo Klockowe jutro zajrzą ......a to już będzie nieaktualne:razz: