agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)nooo to mus przyjechać znów do macierzy na zakupy:evil_lol: bede bede niebawem:multi: tylko najsampierw musze kreacje zakupic....czyli worek i sznurek:razz: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']bede bede niebawem:multi: tylko najsampierw musze kreacje zakupic....czyli worek i sznurek:razz: ;)dołóż klamerkę:eviltong: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)dołóż klamerkę:eviltong: w sensie taka do wieszania prania?? mam sie tez powiesic czy co...:diabloti: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm: padam na ryjok.... ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']w sensie taka do wieszania prania?? mam sie tez powiesic czy co...:diabloti: :mad:ozdoba moja droga ...ozdoba Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:ozdoba moja droga ...ozdoba :oops: :oops: oj jaka nie kumata Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm: padam na ryjok.... ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje: :crazyeye:no co ty....wszędzie było cichutko ....spokojnie .....;) Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']:oops: :oops: oj jaka nie kumata to palenie ci robi spustoszenie w czaszce :diabloti: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']to palenie ci robi spustoszenie w czaszce :diabloti::razz:struło , zdusiło...........unicestwiło na maxa:diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']to palenie ci robi spustoszenie w czaszce :diabloti: ke?? we czym?? :diabloti: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']ke?? we czym?? :diabloti: tam kaj normalni maja mózga... czacha... Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']tam kaj normalni maja mózga... czacha... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti: skąd by go znaleźli :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']skąd by go znaleźli :evil_lol::razz:może zgubiła:cool3: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti: mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti: mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong: biore, ale tylko po tuningu... mózgi to moje hobby- uwielbiam zbierać to czego nikt nie ma :diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']biore, ale tylko po tuningu... mózgi to moje hobby- uwielbiam zbierać to czego nikt nie ma :diabloti: Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: :crazyeye:o masz ...czyli TY to juz nie TY:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm: padam na ryjok.... ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje: teraz ja Cie na kłamczuchowaniu złapałam......:diabloti: nie zajrzałas do mnie...wiec nie wszystkie.....:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: to nie tak... to w łazience rodzi sie Jane Fona...:loveu: tak bardziej poetycko jak Renata Przemyk jednej ze swoich piosenek nadawała:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti: mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong: jak nie uzywany znaczy sie w zaniku....:diabloti: Ty wiesz przeciez ze miesien nie uzywany zankia....:diabloti: Quote
Vogue Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1'] Baby, nie gadajcie tyle:evil_lol: Przez 10 stron musiałam się przedrzeć aby Klocka zobaczyć:loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Vogue']Baby, nie gadajcie tyle:evil_lol: Przez 10 stron musiałam się przedrzeć aby Klocka zobaczyć:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:odczytałam z podtextem:eviltong: Ale fakt niezaprzeczalny ze cosik mało Clockworkowych fotasków mamy tutaj .....za to dziś bonusik ;) Pawcio Klocusiowy Pańcio zjadany :evil_lol:...........................przez Ozzy'ego:eviltong: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witam Klocuszki w niedzielę :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyślę twoje powitanie esemeskiem;)bo Klockowe jutro zajrzą ......a to już będzie nieaktualne:razz: Quote
Recommended Posts