Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....to pewnie pamięci rozmów z Pysia na GG:evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sie wciąż zastanawiam... czemu on tak tą Pysie uwielbia :hmmmm:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sie wciąż zastanawiam... czemu on tak tą Pysie uwielbia :hmmmm::razz:ja esesmanka trzymam ....jak się Pysia bedzie stawiać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie ktoś mnie koffa:loveu::loveu::loveu:
byś sie wstydziła :shake: poczekaj podkabluje się nie twojej ,a Cezarego matce :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']byś sie wstydziła :shake: poczekaj podkabluje się nie twojej ,a Cezarego matce :evil_lol::mad:no masz ...wiedziałam żes sie w babkę Hanne wdała:diabloti:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hell.oł Klocusiowe .......wstawać już po 7 ...;)

Posted

............................a ja wstałam................o..5.30:placz::placz::placz:
witaj klockowa......panienko:razz:
:razz::razz:
...............KKKurcze przeczytałam że takiego fajnego legwana chciały ci zepsuć:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:nareszcie ktoś mnie koffa:loveu::loveu:
a ja... ile razy mam ci powtarzać....:mad: KKKOCHAM CIE MISIU!!:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hell.oł Klocusiowe .......wstawać już po 7 ...;)
wstanięci :p

[quote name='BeaC']............................a ja wstałam................o..5.30:placz::placz:
witaj klockowa......panienko:razz:
:razz:
...............KKKurcze przeczytałam że takiego fajnego legwana chciały ci zepsuć:mad::mad:
no nie?? że on fajny?? nawet czasem sie rusza :diabloti: aaaaaaaa... jaka radocha ;)

[quote name='Agga']Łomatko co za plotkary. Pływać wam się zachciało.
gadaja i gadają...torby przebrzydłe :diabloti:

[quote name='Pianka']Ale z was gaduły:eviltong: Rany co za potwór:-o
:evil_lol::evil_lol: a Pawcio musi z tym potworem..... :oops:

[quote name='Patka']mnie kojarzy sie z tym którego porównywali do naszej pani prezydentowej ... :evil_lol: ten nosek szczególnie :lol:
ha!! bo jam jest pierwsza dama :diabloti: jestem tu żeby was lustrować.... potem zostana zastosowane odpowiednie środki zapobiegawcze dotyczące- wychowania prorodzinnego, pogłębiania wiary w zdemoralizowanym społeczeństwie, ochrony życia.... chyba że konieczność- to ustawa zezwoli na trymowanie i wypchanie ;)

Posted

[quote name='clockwork']

ha!! bo jam jest pierwsza dama :diabloti: jestem tu żeby was lustrować.... potem zostana zastosowane odpowiednie środki zapobiegawcze dotyczące- wychowania prorodzinnego, pogłębiania wiary w zdemoralizowanym społeczeństwie, ochrony życia.... chyba że konieczność- to ustawa zezwoli na trymowanie i wypchanie ;)

to ja tylko szybko dzien i dobry i uciekam.....mam leki normalnie...

Posted

[quote name='clockwork']
a ja... ile razy mam ci powtarzać....:mad: KKKOCHAM CIE MISIU!!:loveu:
:multi::multi::multi:dodałam cię do ulubionych:loveu::loveu::loveu:KCM;)

wstanięci :p......jedni wcześniej wstali;)

ha!! bo jam jest pierwsza dama :diabloti: jestem tu żeby was lustrować.... potem zostana zastosowane odpowiednie środki zapobiegawcze dotyczące- wychowania prorodzinnego, pogłębiania wiary w zdemoralizowanym społeczeństwie, ochrony życia.... chyba że konieczność- to ustawa zezwoli na trymowanie i wypchanie ;) :razz:to ja poproszę o autograf:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']to ja tylko szybko dzien i dobry i uciekam.....mam leki normalnie...

dzieńdobry lekomanko :diabloti:

EDIT: w twojej sprawie bedzie zmiana w ustawie... legalize it :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to ja poproszę o autograf:diabloti:
ty masz przejażdżke rządową.:cool3:

Posted

[quote name='clockwork']dzieńdobry lekomanko :diabloti:

.

:cool3: czepialska:eviltong:
czlowiek ni mo polskich liter i zaro tako jedna z druga sie czepi....
leki mom znaczy strachy...:eviltong:

Posted

[quote name='dealer']:cool3: czepialska:eviltong:
leki mom znaczy strachy...:eviltong:

noo... aż mi ulżyło... bo sie zmartwiłach że tako fajno dziołcha sie traci... mało że sadzi jakieś żerzuchy:diabloti: to jeszcze sie lekuje :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']:cool3: czepialska:eviltong:
leki mom znaczy strachy...:eviltong: :razz:no weź kup se w Polsce klawiature:evil_lol::evil_lol::evil_lol: