clockwork Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:....to pewnie pamięci rozmów z Pysia na GG:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sie wciąż zastanawiam... czemu on tak tą Pysie uwielbia :hmmmm: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja sie wciąż zastanawiam... czemu on tak tą Pysie uwielbia :hmmmm::razz:ja esesmanka trzymam ....jak się Pysia bedzie stawiać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wyśledziłam Cię :evil_lol: I się nieco lansnę :oops: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Basia_Sz']Wyśledziłam Cię :evil_lol: I się nieco lansnę :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:znalazłam lansik:razz: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:znalazłam lansik:razz: :loveu::loveu::loveu: Kocham Cię Alu :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Basia_Sz']:loveu::loveu::loveu: Kocham Cię Alu :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:nareszcie ktoś mnie koffa:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie ktoś mnie koffa:loveu::loveu::loveu: byś sie wstydziła :shake: poczekaj podkabluje się nie twojej ,a Cezarego matce :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']byś sie wstydziła :shake: poczekaj podkabluje się nie twojej ,a Cezarego matce :evil_lol::mad:no masz ...wiedziałam żes sie w babkę Hanne wdała:diabloti:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hell.oł Klocusiowe .......wstawać już po 7 ...;) Quote
BeaC Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ............................a ja wstałam................o..5.30:placz::placz::placz: witaj klockowa......panienko:razz::razz::razz: ...............KKKurcze przeczytałam że takiego fajnego legwana chciały ci zepsuć:mad::mad::mad: Quote
Agga Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Łomatko co za plotkary. Pływać wam się zachciało. Quote
Pianka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale z was gaduły:eviltong: [quote name='clockwork'] Rany co za potwór:-o Quote
Patka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 mnie kojarzy sie z tym którego porównywali do naszej pani prezydentowej ... :evil_lol: ten nosek szczególnie :lol: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:nareszcie ktoś mnie koffa:loveu::loveu: a ja... ile razy mam ci powtarzać....:mad: KKKOCHAM CIE MISIU!!:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hell.oł Klocusiowe .......wstawać już po 7 ...;) wstanięci :p [quote name='BeaC']............................a ja wstałam................o..5.30:placz::placz: witaj klockowa......panienko:razz::razz: ...............KKKurcze przeczytałam że takiego fajnego legwana chciały ci zepsuć:mad::mad: no nie?? że on fajny?? nawet czasem sie rusza :diabloti: aaaaaaaa... jaka radocha ;) [quote name='Agga']Łomatko co za plotkary. Pływać wam się zachciało. gadaja i gadają...torby przebrzydłe :diabloti: [quote name='Pianka']Ale z was gaduły:eviltong: Rany co za potwór:-o :evil_lol::evil_lol: a Pawcio musi z tym potworem..... :oops: [quote name='Patka']mnie kojarzy sie z tym którego porównywali do naszej pani prezydentowej ... :evil_lol: ten nosek szczególnie :lol: ha!! bo jam jest pierwsza dama :diabloti: jestem tu żeby was lustrować.... potem zostana zastosowane odpowiednie środki zapobiegawcze dotyczące- wychowania prorodzinnego, pogłębiania wiary w zdemoralizowanym społeczeństwie, ochrony życia.... chyba że konieczność- to ustawa zezwoli na trymowanie i wypchanie ;) Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Agga']Łomatko co za plotkary. Pływać wam się zachciało.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sport to zdrowie:eviltong: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'] ha!! bo jam jest pierwsza dama :diabloti: jestem tu żeby was lustrować.... potem zostana zastosowane odpowiednie środki zapobiegawcze dotyczące- wychowania prorodzinnego, pogłębiania wiary w zdemoralizowanym społeczeństwie, ochrony życia.... chyba że konieczność- to ustawa zezwoli na trymowanie i wypchanie ;) to ja tylko szybko dzien i dobry i uciekam.....mam leki normalnie... Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'] a ja... ile razy mam ci powtarzać....:mad: KKKOCHAM CIE MISIU!!:loveu: :multi::multi::multi:dodałam cię do ulubionych:loveu::loveu::loveu:KCM;) wstanięci :p......jedni wcześniej wstali;) ha!! bo jam jest pierwsza dama :diabloti: jestem tu żeby was lustrować.... potem zostana zastosowane odpowiednie środki zapobiegawcze dotyczące- wychowania prorodzinnego, pogłębiania wiary w zdemoralizowanym społeczeństwie, ochrony życia.... chyba że konieczność- to ustawa zezwoli na trymowanie i wypchanie ;) :razz:to ja poproszę o autograf:diabloti: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']to ja tylko szybko dzien i dobry i uciekam.....mam leki normalnie... dzieńdobry lekomanko :diabloti: EDIT: w twojej sprawie bedzie zmiana w ustawie... legalize it :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to ja poproszę o autograf:diabloti: ty masz przejażdżke rządową.:cool3: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']dzieńdobry lekomanko :diabloti: . :cool3: czepialska:eviltong: czlowiek ni mo polskich liter i zaro tako jedna z druga sie czepi.... leki mom znaczy strachy...:eviltong: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'] ty masz przejażdżke rządową.:cool3::loveu:KKKOcham cię misiu:eviltong: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 przeczytalam EDIT..... ide zbierac zbiory...... Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']:cool3: czepialska:eviltong: czlowiek ni mo polskich liter i zaro tako jedna z druga sie czepi.... leki mom znaczy strachy...:eviltong: noo... aż mi ulżyło... bo sie zmartwiłach że tako fajno dziołcha sie traci... mało że sadzi jakieś żerzuchy:diabloti: to jeszcze sie lekuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']przeczytalam EDIT..... ide zbierac zbiory......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:uważaj........ Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']:cool3: czepialska:eviltong: czlowiek ni mo polskich liter i zaro tako jedna z druga sie czepi.... leki mom znaczy strachy...:eviltong: :razz:no weź kup se w Polsce klawiature:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no weź kup se w Polsce klawiature:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eeee..na to nie wpadlach....:razz: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']eeee..na to nie wpadlach....:razz: ;)nooo to mus przyjechać znów do macierzy na zakupy:evil_lol: Quote
Recommended Posts