clockwork Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=arial]Grosia na Pikniku pod Psem w Żorach ;)[/FONT] oooo ... znam skądś tego szkodnika Kto mądry zaprowadza dziecko między psy, kupy i wylęgarnię zarazków P.S. jak można dać na imię GROSIA ;o Quote
clockwork Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Iv_ napisał(a):Bowskie foty :loveu::loveu: Grosia wymiata :diabloti: nooo wymiotła .... wszystkie rampy w skate-parku ;) Quote
Alicja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='clockwork']oooo ... znam skądś tego szkodnika Kto mądry zaprowadza dziecko między psy, kupy i wylęgarnię zarazków P.S. jak można dać na imię GROSIA ;o noooo...dokładnie :diabloti: i nawet dorośli włażą w psie kupy :lol: ale tak czy inaczej to zwrócono już uwagę organizatorom , ze nie było żadnych kubłów na śmieci ani qpne ani np po słodkościach które dzieci jadły No i zwróciłam dziś uwagę w kwestii tego konkursu na wiekowego psiaka . Quote
fioneczka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 http://global.images10.fotosik.pl/1372/305570a359cceb0d.jpg ale fajowy, wielki i zielony Grosiek ;) uwielbiam kiedy dzieciary tak wycierają łapy o klatę ... mój miał zawsze całe menu w tym miejscu + soczystość trawy + stan wilgotności piasku też można było odczytać i inne różne fajowe rzeczy ... czasem miałam ochotę wsadzić go do pralki tak jak stał :diabloti: ale mówili że dzieciarów się nie wiruje to nie ryzykowałam długiego moczenia Quote
Alicja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='fioneczka']http://global.images10.fotosik.pl/1372/305570a359cceb0d.jpg ale fajowy, wielki i zielony Grosiek ;) uwielbiam kiedy dzieciary tak wycierają łapy o klatę ... mój miał zawsze całe menu w tym miejscu + soczystość trawy + stan wilgotności piasku też można było odczytać i inne różne fajowe rzeczy ... czasem miałam ochotę wsadzić go do pralki tak jak stał :diabloti: ale mówili że dzieciarów się nie wiruje to nie ryzykowałam długiego moczenia najważniejsze że rączki som ;) czyste :grins: Quote
clockwork Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='Alicja']noooo...dokładnie :diabloti: i nawet dorośli włażą w psie kupy :lol: ale tak czy inaczej to zwrócono już uwagę organizatorom , ze nie było żadnych kubłów na śmieci ani qpne ani np po słodkościach które dzieci jadły No i zwróciłam dziś uwagę w kwestii tego konkursu na wiekowego psiaka . ślepe to włażą :P nie mam qrna nadal emotek ;> nooo nieładne to było- dyskwalifikacja psa bo .... ze schroniska ;/ [quote name='fioneczka']http://global.images10.fotosik.pl/1372/305570a359cceb0d.jpg ale fajowy, wielki i zielony Grosiek ;) uwielbiam kiedy dzieciary tak wycierają łapy o klatę ... mój miał zawsze całe menu w tym miejscu + soczystość trawy + stan wilgotności piasku też można było odczytać i inne różne fajowe rzeczy ... czasem miałam ochotę wsadzić go do pralki tak jak stał :diabloti: ale mówili że dzieciarów się nie wiruje to nie ryzykowałam długiego moczenia i wyobraź sobie że tak ubranego GROSZKA biorą za chłopaka- bo na zielono a nie różowo może nie akurat w tym stroju ale w takowych kolorystykach- moich ulubionych zresztą ;) też lubię jak CUDZE dzieci tak łapki wycierają ... mówisz że nie wolno wirować? osz qrna .... a ja prawie ją miałam wyprać z podwójnym wirowaniem ;) [quote name='Alicja']najważniejsze że rączki som ;) czyste :grins: ojjjj taaaaaaaak ;] Quote
clockwork Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 a to ostatnio załapany bakcyl ... przez Grosię of course i dlaczego moje dziecko zażyczyło sobie, nie lalkę, nie misia ino... deskorolkę ;O Quote
Alicja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 mądre dziecko :cool2: To w lasku gdzie chodziliśmy z Klocusiem ?? Quote
clockwork Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Alicja napisał(a):mądre dziecko :cool2: To w lasku gdzie chodziliśmy z Klocusiem ?? niii to w lasku innym .... tam kaj my chodzili z Klocusiem już połowa przeorana, jakieś myjnie, sryjnie, pewnie kolejny market postawią ;> Quote
ice_t Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 dawno mnie tu nie było, zaglądam a tu taka śliczna Grosia :) zieloniutka z blond włoskami :) a jako Młodociany tatuator - cud dziewczyna :) Mylą ją z chłopakiem?? mojego Szymona mylą ciągle z dziewczyną bo ma blond loki na grzywie :)) w szpitalu ostatnio jak leżelismy to co druga osoba myliła go z dziewczyną a to moja dziewczyna :)) Quote
Alicja Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 haha załóż Szymkowi kokardki skoro go mylą z dziewczyną ;) On ma takie łobuzerskie oczka ;) jak można do panienki porównywać :) Quote
ice_t Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Alicja napisał(a):haha załóż Szymkowi kokardki skoro go mylą z dziewczyną ;) On ma takie łobuzerskie oczka ;) jak można do panienki porównywać :) no łobuz jest straszny :) czasem nie wyrabiam :) kokardki jeszcze powiedz że różowe :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 http://images10.fotosik.pl/1375/343a64fe45a86fdc.jpg wow! świetne foty!!! :klacz: Quote
clockwork Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 ice_t napisał(a):dawno mnie tu nie było, zaglądam a tu taka śliczna Grosia :) zieloniutka z blond włoskami :) a jako Młodociany tatuator - cud dziewczyna :) Mylą ją z chłopakiem?? mojego Szymona mylą ciągle z dziewczyną bo ma blond loki na grzywie :)) w szpitalu ostatnio jak leżelismy to co druga osoba myliła go z dziewczyną a to moja dziewczyna :)) a co robiliście w szpitalu? nooooo dziołcha jak ta lala!!! ja żeby balbiny nie mylili z chłopakami powiedziałam jej że przebijemy uszy.... a ona że nie! że kalczyk w języku i pępku! hahhahah i lipa, bo nadal nie bedzie widać ... ;) Alicja napisał(a):haha załóż Szymkowi kokardki skoro go mylą z dziewczyną ;) On ma takie łobuzerskie oczka ;) jak można do panienki porównywać :) dokładnie- łobuzerka jak nic ... co nie znaczy że nie może być dziewczyną ;) ice_t napisał(a):no łobuz jest straszny :) czasem nie wyrabiam :) kokardki jeszcze powiedz że różowe :diabloti: malawaszka napisał(a):http://images10.fotosik.pl/1375/343a64fe45a86fdc.jpg wow! świetne foty!!! :klacz: nooooo .... też mi sie podobają z neta ściągnęłam :P:P Quote
ice_t Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 a w szpitalu wylądowaliśmy z biegunką bo Smerf się odwodnił,jak do tego doszło to dłuuuuuuuuuuuuuga historia bo chorowaliśmy od przed świąt. stwierdzam że lekarze powinni obowiązkowo co roku zdawać egzamin z wiedzy o chorobach i lekach. Na szczęście już dawno zapomnieliśmy, teraz Szymek zaczyna stawiać swoje pierwsze kroki co skutkuje jeszcze większą ilością guzów, siniaków. Quote
Wilejkaros Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Z okazji narodzin Grosi - gratulacje! Spóźnione o jakieś 3 lata, ale szczere ;) (trochę mnie tu nie było) Quote
clockwork Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 hahhaha.... noooo... nieznacznie się spóźniłaś , ale miło Cię "widzieć" wilejko ;) miałaś areszt na dogo? hahha mimo spóźnienia dzięki za gratulacje- lepiej późno niż... później .... np. z okazji zostania babcią hahhahah! Quote
Wilejkaros Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Oj tam, oj tam... Przegapiłam ostatnie 4 lata dogo, ale wyszłam za mąż, wzbogaciłam się o 3 koty, psa i rybki czyli dorobek jest. Grosia dostanie od cioci (w ramach naprawy błędu) coś RÓŻOWEGO (bo jakoś tego koloru unikacie, Koleżanko, na zdjęciach ;)) Quote
clockwork Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Wilejkaros']Oj tam, oj tam... Przegapiłam ostatnie 4 lata dogo, ale wyszłam za mąż, wzbogaciłam się o 3 koty, psa i rybki czyli dorobek jest. Grosia dostanie od cioci (w ramach naprawy błędu) coś RÓŻOWEGO (bo jakoś tego koloru unikacie, Koleżanko, na zdjęciach ;))[/QUOTE] haha.... noooo... bo jak wchodze do sklepu to już nic nie ma w tych kolorkach .... i chcąc nie chcąc......... MUSZĘ qpić coś .... CHŁOPIĘCEGO nierószoffego ;( P.S. ma różowe kwiatki na butach przeca ;] nooo piękny dorobek małżeński- chyba wyjdę za mąż ;) może też dostane jakiego kota ;) Quote
Alicja Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='clockwork'] nooo piękny dorobek małżeński- chyba wyjdę za mąż ;) może też dostane jakiego kota ;)[/QUOTE] :hmmmm: a ja myślałam , ze już masz ...kota :lol: Quote
Wilejkaros Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Teraz wszystkie za mąż będą się wydawać ;) Koty przytargane z jakiś dziwnych miejsc, jeden z Ursusa, drugi z Radomia, trzecia z Bydgoszczy, pies z Wołomina chyba... Jak mi się przypomni, jak tu się zdjęcia wstawia, to zrobię off topic. PS. Znaczy się różowy to nie Wasz kolor??? ;) Quote
Alicja Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Wilejkaros']Teraz wszystkie za mąż będą się wydawać ;) Koty przytargane z jakiś dziwnych miejsc, jeden z Ursusa, drugi z Radomia, trzecia z Bydgoszczy, pies z Wołomina chyba... Jak mi się przypomni, jak tu się zdjęcia wstawia, to zrobię off topic. PS. Znaczy się różowy to nie Wasz kolor??? ;)[/QUOTE] to pamiętaj , następny będzie z Kłokocina :) Quote
Wilejkaros Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Dziękujemy bardzo za koty, limit nam się wyczerpał ;) Próbkę urody tej gromadki macie w moim avatarku - oto Moris z Radomia. Oczywiście, w związku z powiększeniem "rodziny", mamy też większe łóżko, co nieznacznie wpłynęło na nasz komfort. Pies śpi pomiędzy (antykoncepcja gwarantowana), koty na poduszkach na głowach i jeden w nogach (ten, który przyjdzie najpóźniej i miejsca już nie ma). Prawie mieliśmy papugę (żako), ale znalazła inny dom, czego nie mogę odżałować, bo chyba nauczył się mnie wołać... Dobra, koniec smęcenia, trzeba się brać do roboty, noc mi się zaraz skończy. Quote
Alicja Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [FONT=arial]Dużo słonka w życiu , uśmiechu i życzliwych ludzi wokół tego z okazji 3 urodzinek kochanej Dominisi życzą Ozzy ciocia Ala wujek Cezary i Kuba [/FONT] Quote
Recommended Posts