Iv_ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Grosieńko :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Naj Naj Naj Ci życzę!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 sto lat sto lat MOJA DOMINIKO!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 solenizantka gorąco dziękuje cioteczkom i posyła buziole !!!! za rok podziękuje / kliknie już osobiście ............ dlaczemu nie mam kolorów w czcionkach, ani emotek, ani tych funkcji czcionek które miałam kiedyś?? .... ani podpisu??? ;o ktoś mnie okradł??? ;> Quote
Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 clockwork napisał(a): dlaczemu nie mam kolorów w czcionkach, ani emotek, ani tych funkcji czcionek które miałam kiedyś?? .... ani podpisu??? ;o ktoś mnie okradł??? ;> zmień przeglądarkę , wszystko masz , podpis znaczy - tu nikt nic nie kradnie :) 100 lat dla małej - rany jak ten czas leci Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='clockwork']solenizantka gorąco dziękuje cioteczkom i posyła buziole !!!! [FONT=Arial]Buziola odbiorę osobiście :loveu:[/FONT] za rok podziękuje / kliknie już osobiście ............ http://images8.fotosik.pl/2774/84bd4392ecd3f8ee.jpg [FONT=Arial]Mała Podróżniczka :p[/FONT] dlaczemu nie mam kolorów w czcionkach, ani emotek, ani tych funkcji czcionek które miałam kiedyś?? .... ani podpisu??? ;o ktoś mnie okradł??? ;> [FONT=Arial]wszystko masz :hmmmm: może okulary załóż :evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [FONT=Arial]...w piątek 14.10 Klocuś obchodziłby swoje 10 urodzinki ..... tak bardzo liczyliśmy , że się na nich spotkamy .... Klocusiu ...gdziekolwiek jesteś , pamiętamy .....[/FONT] Quote
Alicja Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [FONT=Arial]Klocusiu ...pewnie dziś z Harley'em świętujecie twoją 10 rocznicę przyjścia na świat :tort:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [FONT=Arial]KLOCUSIU .....PRZYJACIELU - PAMIĘTAMY ...[/FONT] Quote
clockwork Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 dziękujemy kochane za pamięć... my też zapalamy światełko za wszystkich tych których z nami już nie ma, ale wciąż są w naszych sercach :( ................ Quote
Alicja Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [FONT=Arial]Klocuniu .....to już rok ......jak Ciebie zabrakło :-(. Tęsknimy :-( [/FONT] Quote
ice_t Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Klocuniu .....to już rok ......jak Ciebie zabrakło :-(. Tęsknimy :-( [/FONT] rany jak ten czas leci, Quote
clockwork Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 dzięki za pamięć.... leci czas... oj leci... za 3 minutki będzie równy rok... ehhhhhhh i znów się łezka w oku kręci.... nawet Dominika olała Mikołaja, też go nie lubi za Klocusia :( dla zmiany tematu- HERBATKO! czy To nie TWÓJ dzień?? Urodzinki? czy coś mi się pokiełbasiło? w razie czego- STO LAT! Quote
Alicja Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='clockwork']dzięki za pamięć.... leci czas... oj leci... za 3 minutki będzie równy rok... ehhhhhhh i znów się łezka w oku kręci.... nawet Dominika olała Mikołaja, też go nie lubi za Klocusia :( [/QUOTE] :glaszcze: Quote
clockwork Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Wszystkim, którzy pamiętają o Klocusiu- dzięki.... Kiedyś, gdzieś wyczochram mu uszole i wycmokam nochala- od Was też ;) Quote
ice_t Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dzięki za pamięć, tak Mikołajowe święto to i moje święto dopiero dziś tu zajrzałam do Ciebie Nie mam na nic czasu ostatnio zamiast przyjemności same obowiązki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 ice_t napisał(a):Dzięki za pamięć, tak Mikołajowe święto to i moje święto dopiero dziś tu zajrzałam do Ciebie Nie mam na nic czasu ostatnio zamiast przyjemności same obowiązki:diabloti::diabloti::diabloti: nooo coooo tyyyyyyyyyyyy........... macierzyństwo jest najpiękniejszym okresem w życiu kobiety- nie zapominaj o tym ;] zdrowiejcie- widziałam opisik na giegie.... albo nie! choruj póki możesz bo im później tym czasu mniej.... ja nawet zachorować qrna nie mam kiedy ................;> Quote
ice_t Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) no z przeziębieniem już lepiej choć u Małego była masakra z katarem, były 2 takie dni że fridę to chciałam mu na stałe podłączyć :) cieszę sie Małym ale powoli dopada mnie rzeczywistośc, czas poszukac jakiejs pracy bo z kasa baaaaaaaaardzo krucho Edited January 7, 2012 by ice_t Quote
Recommended Posts