ice_t Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 no urodziła urodziła :) i mam nadzieję że w końcu jutro może wyjdę do domu Quote
Alicja Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ice_t napisał(a):no urodziła urodziła :) i mam nadzieję że w końcu jutro może wyjdę do domu o rany :shock: to Wy jeszcze w szpitalu .... no to za jutro :kciuki: Quote
ice_t Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Alicja napisał(a):o rany :shock: to Wy jeszcze w szpitalu .... no to za jutro :kciuki: juz od wczoraj nareszcie jesteśmy w domu , jest nareszcie super Quote
Alicja Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ice_t napisał(a):juz od wczoraj nareszcie jesteśmy w domu , jest nareszcie super ufffff...odetchnęłam po tym co przeczytałam .....na fasolkach Quote
ice_t Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Alicja napisał(a):ufffff...odetchnęłam po tym co przeczytałam .....na fasolkach no teraz już jest super :) Quote
Alicja Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ice_t napisał(a):no teraz już jest super :) całe szczęście :cool2: Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 :p [FONT=Arial]Grosia chciała soczek z czarnych porzeczek :lol: ale Ciocia była niedobra i nie dała ...zgadnijcie czemu :lol:[/FONT] Quote
ice_t Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Grosia jest cudowna :) już taka duża dziewczynka Quote
jonQuilla Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [FONT=Georgia]ależ ona urosła :loveu::loveu::loveu::loveu: no i tatuś w dalszym ciągu nie wyprze się córci :) Ozzy w pogotowiu - 'a może coś upadnie na podłogę' :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ależ ona urosła :loveu::loveu::loveu::loveu: no i tatuś w dalszym ciągu nie wyprze się córci :) Ozzy w pogotowiu - 'a może coś upadnie na podłogę' :evil_lol:[/FONT] no so ty ...z podłogi :shock: ...ze stołu zbierał :lol: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Alicja']no so ty ...z podłogi :shock: ...ze stołu zbierał :lol: [FONT=Georgia]skąd ja to znam ;) Salsa dzieci nie opuszcza na krok bo zawsze coś upadnie albo gdzieś zostanie bądź tez można z łatwością zabrać z ręki jak nikt nie widzi :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]skąd ja to znam ;) Salsa dzieci nie opuszcza na krok bo zawsze coś upadnie albo gdzieś zostanie bądź tez można z łatwością zabrać z ręki jak nikt nie widzi :evil_lol:[/FONT] Grosia sama się dzieli :) Quote
Vectra Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Grosia chciała soczek z czarnych porzeczek :lol: ale Ciocia była niedobra i nie dała ...zgadnijcie czemu :lol:[/FONT] na to pytanie , nie padła odpowiedź , więc pytam DLACZEMU ? Quote
Alicja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Vectra napisał(a):na to pytanie , nie padła odpowiedź , więc pytam DLACZEMU ? dlatemu że Klockowa by miała kolorową bluzeczkę do prania :lol: ...bo malizna z kubeczka pije łyżeczką :lol: znam te spady , Kubełko też tak pił :lol: ( oczywiście dbałam o bluzeczkę Grosi ...broń boshe o wystrój mieszkania :lol:) Quote
Vectra Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Alicja napisał(a):dlatemu że Klockowa by miała kolorową bluzeczkę do prania :lol: ...bo malizna z kubeczka pije łyżeczką :lol: znam te spady , Kubełko też tak pił :lol: ( oczywiście dbałam o bluzeczkę Grosi ...broń boshe o wystrój mieszkania :lol:) oj tam oj tam , teraz są takie proszki cud , że wypierają wsio , nawet kasę z portfela :diabloti: nie chciałaś zachlapać perskich dywanów , ot co !!! :evilbat: Quote
jonQuilla Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [FONT=Georgia]nie ma to jak swoje skąpstwo tłumaczyć dbaniem o czystość :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='Vectra']oj tam oj tam , teraz są takie proszki cud , że wypierają wsio , nawet kasę z portfela :diabloti: nie chciałaś zachlapać perskich dywanów , ot co !!! :evilbat: :shock: skąd widziałaś :diabloti: :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie ma to jak swoje skąpstwo tłumaczyć dbaniem o czystość :eviltong:[/FONT] :lol: wiem , wiem ...zrobiłabyś tak samo :diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 z okazji odwiedzin Ali wpadłam podejrzeć Grosię bo się nasłuchałam, że duża, że ładna, że mądra.............................no i prawdę mówiła:cool1: Quote
Maga100 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 a co to za imię, Grosiława?? :diabloti::diabloti: HALLOOOO :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [FONT=Century Gothic]:loveu::loveu:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEJSZEGO :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]z okazji kolejnej 18tki :multi:[/FONT] [FONT=Arial]a tu upominek :p twoja ulubienica która dziś obchodzi 8 urodzinki [/FONT] Quote
furciaczek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Juz 18?? Matko alez ten czas leci:evil_lol: Wszystkiego co najlepsze Madziu:loveu: Quote
Recommended Posts