Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']eeeee... a babcia Jadzia to po kim mówiła że ma :hmmmm:

AAAAAAAA!!!!! :splat:

przecież nie napiszę na forum że teściowa trzyma się wersji że "ale oczy to ma po........ Klocusiu" :loveu: bo nie daj Boże wpadnie i poczyta i się obrazi że jej obrabiam pośladki :evil_lol::evil_lol:
dlatego nie napiszę czyja to teściowa :roll: i że to babcia Domi, a nie moja mama :p

Posted

[quote name='clockwork']AAAAAAAA!!!!! :splat:

przecież nie napiszę na forum że teściowa trzyma się wersji że "ale oczy to ma po........ Klocusiu" :loveu: bo nie daj Boże wpadnie i poczyta i się obrazi że jej obrabiam pośladki :evil_lol::evil_lol:
dlatego nie napiszę czyja to teściowa :roll: i że to babcia Domi, a nie moja mama :p

:bigcool: :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

śliczna pannica co cyca ssa i nie pionizowana!
ależ mam zaległości na wszystkich frontach....................................................................

Posted

Jak mi połozyli na brzuchu po porodzie to myślałam, że małpeczkę urodziłam ;-) waga 4240g i 65 cm...męki były, ale dało radę bez cc.

Mam pytanie na co mam patrzeć zanim wybiore się na basen z Antosiem??woda jest ozonowana.

Posted

Figafiga napisał(a):
Jak mi połozyli na brzuchu po porodzie to myślałam, że małpeczkę urodziłam ;-) waga 4240g i 65 cm...męki były, ale dało radę bez cc.

Mam pytanie na co mam patrzeć zanim wybiore się na basen z Antosiem??woda jest ozonowana.

jaaaaaaaaaaaaaaaaki Antoś! dajcie troche włosów!!!! chłopakowi nie przystoi mieć dłuższych od damy :shake:

hmmmmm..... nie wiem na co.... będziecie chodzili na organizowane zajęcia? z instruktorami? bo jeżeli tak to tylko nie może mieć przeciwwskazań zdrowotnych....
woda teoretycznie powinna być ozonowana ale z tego co gadaliśmy z instruktorką to mało jest takich basenów- każdy praktycznie dodatkowo w mniejszym/ większym stopniu jest chlorowany. Nie wiem jak było u nas, ale Grosi nic nie było, a i spija wode litrami od zawsze :diabloti:
Zwracajcie uwagę na temp. wody- min. 31-32 powinno być dla takich maluszków, pomieszczenia też ciepłe bez przeciągów- a pozatym nie kojarzę żeby coś..... my trafiliśmy na szkółkę + nowo wybudowany basen z normami dla niemowląt więc tu uchybień nie było i nie wiem co może być nie tak na innych ;/

przed basenikiem ja stosowałam Domi kropelki do uszu VAXOL - na bazie jakiejś oliwki, która powodowała wypływanie/ niezaleganie wody w uszkach..... ale stosowałam to chyba przez 4 pierwsze zajęcia... potem Alzheimer mi gdzieś schował te krople.... bynajmniej tak mi sie zdawało bo były tam gdzie ich miejsce :diabloti:

jak mi zasugerujesz jakieś pytanka to być może dam radę odpowiedzieć/ podpowiedzieć..... ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki wielkie!!!Alicja na forum astowym mi przypomniała.Przeczytałam już dawno, a nie podziękowałam. Taka wstrętna ze mnie baba jest.ha ha ha.
Jeszcze się nie wybraliśmy, bo katarek, przełożone szczepienie było, a teraz w niedzielę chrzest robimy i po chrzcie pojedziemy, ale najpierw musze odgrzebać kostium jednoczęściowy i pogodzić się z maszynką do golenia ;-)

Pozdrawiam serdecznie.

Posted

o widzę, że do koła topicielek dzieci coraz więcej dam dołącza :evil_lol:
i widzę, że skutek topienia jak zwykle ja w dół on w górę ja mocniej w dół on mocniej w górę :evil_lol:

ja się przemóc nie mogę a byłam pewna, że JAn będzie robił za korek nie topek :roll:

ale u mnie w rodzinie nie wszyscy zdrowi :shake::diabloti:

A co tam dobrego w świecie imienniczek. Mam pacjentkę ma na imię coprawda Lila ale za to urodzona w jednej słusznej dacie tak 18.09 :diabloti: i tak se o was prawie bliźniakach pomyślałam :diabloti:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny,czy ja mogę użyć tej fotki do naszej lokalnej gazety,piszą artykuł odnośnie częstych pogryzień przez psy i nacisk,że jak już pogryzie ast to jest sto razy bardziej nagłośnione,artykuł będzie bardziej aby udowodnić,że pies dobrze zadbany i ułożony nie ugryzie,a winę za zachowanie psa ponosi człowiek i brakuje mi fotki pies-dziecko;),a ta jest super:
[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/472950/00000011.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dziewczyny,czy ja mogę użyć tej fotki do naszej lokalnej gazety,piszą artykuł odnośnie częstych pogryzień przez psy i nacisk,że jak już pogryzie ast to jest sto razy bardziej nagłośnione,artykuł będzie bardziej aby udowodnić,że pies dobrze zadbany i ułożony nie ugryzie,a winę za zachowanie psa ponosi człowiek i brakuje mi fotki pies-dziecko;),a ta jest super:
[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/472950/00000011.JPG[/IMG][/QUOTE]

oczywiście że możesz :) , tylko ten bałagan z tyłu :roll:

Posted

Marchewa.... a nie zabiorą mi dziecka za ZANIEDBANIE i kontakt dziecka z psem..... mordercą???? :roll::roll:

wygrzebałam u Ali w albumie jeszcze takie

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/413/63f4a5389638f05d.jpg[/IMG][/URL]

nie umie znaleźć u siebie z Ozzym, same z Klockiem :niewiem:

i dzięki dziołszki za zyczonka świąteczne- jakoś nie miałam czasu napisać.....
wzajemnie- oczywiście :roll::diabloti:

[/CENTER]
[IMG]http://alicjar.fotosik.pl/albumy/699570-79.html[/IMG]

Posted

aaaaaaaaaaa MARCHEWO! jak ukaże się art. z wykorzystaniem Grosi foty to poślij proszę skan.... albo linka jak to w wersji elektronicznej. Wydrukuję jej do albumiku ;)

i wymiziaj proszę tego Twojego mordulca BRUNA (chyba dobrze pamiętam? bo tych psów jak psów.... )

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaaaaaaa MARCHEWO! jak ukaże się art. z wykorzystaniem Grosi foty to poślij proszę skan.... albo linka jak to w wersji elektronicznej. Wydrukuję jej do albumiku ;)

i wymiziaj proszę tego Twojego mordulca BRUNA (chyba dobrze pamiętam? bo tych psów jak psów.... )[/QUOTE]

...jak mróffkóf

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Magda a może daj jakieś z Klockiem... takie zajefajne foty wspólne były...[/QUOTE]

Jak marchewa pisze o relacjach "dziecko- amstaff" to wiarygodniejsze będą foty z astem jednak....

Jak będzie pisała o "dziecko- bandog" ...........:roll: to ją zasypię fotami :evil_lol::evil_lol: ale nie będzie pisała bo.... słyszał kto żeby BANDOŚ zrobił komuś ała??? :razz::razz::razz: NIE! bo to nie są psy z listy, to nie są mordulce.... to pościelowe psiaki :diabloti::diabloti: