Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='clockwork']WIOSNA!!!!!! :multi::multi::multi: bylim na spacerku i nawet przeprosiłam aparat... pierwszy raz od jesieni :roll: znaczy z aparatem pierwszy raz , nie na spacerku :roll::roll:;)[/QUOTE] to daj foty :diabloti: Quote
clockwork Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Alicja']to daj foty :diabloti:[/QUOTE] a nie możesz uwierzyć mi na słowo???? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 więcej inną razą jak znajde COŚ czasu :roll::roll: Quote
Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='clockwork']a nie możesz uwierzyć mi na słowo???? :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] :shake:.....................:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Rozbójnica mała :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/1424/5cd3a7da6abbd15e.jpg Quote
ice_t Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 widzę że Grosia zachwycona akrobacjami kolegów na rowerkach :) Quote
fioneczka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 widzę, że Młoda wie gdzie oko zawiesić ... Dirt-owcy fajne chłopaki, ale te od "dh" jeszcze fajniejsze ;) szkoda że mój Młodszy taki stary :diabloti: bo Grosia fajna laska rośnie :loveu: a bandamkę ma czadową :-o Quote
Alicja Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 fioneczka napisał(a):widzę, że Młoda wie gdzie oko zawiesić ... Dirt-owcy fajne chłopaki, ale te od "dh" jeszcze fajniejsze ;) szkoda że mój Młodszy taki stary :diabloti: bo Grosia fajna laska rośnie :loveu: a bandamkę ma czadową :-o bo Grosia cała czadowa dziewczynka :cool2: :loveu: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 oj tam, co u nas, co u nas... przestańcie mnie tu atakować masowo ..... całe mnóstwo ludzi tu bywa :diabloti::diabloti::diabloti: co u nas???? byliśmy w ZOO :roll::roll: spotkaliśmy RYSIA :roll: ....... KAMELEONA??? :hmmmm:.... tak, tak! kameleony sie kamuflują !!! ptaszydło :p ..... i kozioły :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 potem byliśmy na Xiężycu :roll: spotkaliśmy Tambylca- Xiężniczke :diabloti: potem jak przystało na DZIEWCZYNKĘ- bawiliśmy sie..... lalkami..... :roll::roll: to co Grosia ma w ręce to kamienie z nerek lali ....... :diabloti: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Panie Boże daj mi siły aby pokonać tą górę....................... :roll::roll: :cool3::cool3::cool3::eviltong: Quote
Alicja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='clockwork']Panie Boże daj mi siły aby pokonać tą górę....................... :roll::roll: http://images8.fotosik.pl/1476/a57dc330e89cbede.jpg :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 i daj mi NORMALNYCH rodziców :diabloti::diabloti::diabloti: Być albo nie być- oto jest pytanie.... :D:roflt: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 iiiiiiii... gdyby ktoś zechciał zadać mi pytanie .... jakie zadają nam wszyscy...... NIE! NIE OBCINALIŚMY GROSI JESZCZE IIIIII.... NIE WYGALAMY JEJ BOKÓW :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Moja Balbinka :loveu: http://images8.fotosik.pl/1476/02aa8cfc9d33f67c.jpg Grosiu ...Rodziców to może nie masz Normalnych :diabloti: ale Ciocię Alicję tak :grins: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 w takim razie , skoro boki naturalnie się golą , to może kolczyki i tatoo , też są genetycznie przekazane i się pokażą niebawem ? :evil_lol: ranyyy jaka ona już duża :mdleje: Quote
Tengusia Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='clockwork']i daj mi NORMALNYCH rodziców :diabloti::diabloti::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Alez wam ta dziewczynka wyrosla, pamietam ja taka malusia jak lezala i spala :diabloti: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='Alicja']Moja Balbinka :loveu: http://images8.fotosik.pl/1476/02aa8cfc9d33f67c.jpg Grosiu ...Rodziców to może nie masz Normalnych :diabloti: ale Ciocię Alicję tak :grins: :evil_lol: ooojjjj taaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk :roll::roll::roll: [quote name='Vectra']w takim razie , skoro boki naturalnie się golą , to może kolczyki i tatoo , też są genetycznie przekazane i się pokażą niebawem ? :evil_lol: ranyyy jaka ona już duża :mdleje: spytaj grosi gdzie bedzie miała kolczyki...... zupełnie nie rozumiem dlaczego pokazuje OKO :cool1: a dziary.......... ukażą się jak tylko ściągniemy te miliony warstw długich rękawów :evil_lol: no duża... też w genach po... mamusi :p Quote
Vectra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 tylko co by taka wypasiona , po mamusi nie była :cooldevi: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Tengusia napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Alez wam ta dziewczynka wyrosla, pamietam ja taka malusia jak lezala i spala :diabloti: a ja już nie pamiętam.... Alzheimer chyba mnie dopada ... albo to było wieki temu jak LEŻAŁA I SPAŁA:roll::roll: Quote
clockwork Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Vectra napisał(a):tylko co by taka wypasiona , po mamusi nie była :cooldevi: OBY! wystarczy że matka sie toczy .........:sg168: Quote
Alicja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='clockwork']ooojjjj taaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk :roll::roll::roll: [FONT=Arial]:mad:jakieś wątpliwości :cool3:[/FONT]:evil_lol: spytaj grosi gdzie bedzie miała kolczyki...... zupełnie nie rozumiem dlaczego pokazuje OKO :cool1: a dziary.......... ukażą się jak tylko ściągniemy te miliony warstw długich rękawów :evil_lol: [FONT=Arial] Grosia już klientów dziara :p ostatnio zafundowała mi nową dziarkę :loveu:[/FONT] no duża... też w genach po... mamusi :p :razz::razz: [quote name='clockwork']OBY! wystarczy że matka sie toczy .........:sg168: :lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 clockwork napisał(a):OBY! wystarczy że matka sie toczy .........:sg168: jak kamieni napcha w kieszeni , podczas silnych wiatrów :) Quote
Iv_ Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Vectra']jak kamieni napcha w kieszeni , podczas silnych wiatrów :) tych co Grosia na wydłubywała z nerek lali :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts