agnes1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ale ja nie lubię na błysk:razz: NO TO PO WSZYSTKIM DA SZ MU COSIK DO PAPANIA I JUŻ TAKIEGO BŁYSKU NIE BĘDZIE:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='agnes1']NO TO PO WSZYSTKIM DA SZ MU COSIK DO PAPANIA I JUŻ TAKIEGO BŁYSKU NIE BĘDZIE:evil_lol:nooo życzliwa:eviltong: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [CENTER]:megagrin: :vamp: [/CENTER] Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']:megagrin: :vamp: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyczaiłam cię:diabloti: do domu ...legwana macać:eviltong: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyczaiłam cię:diabloti: do domu ...legwana macać:eviltong: Bedzie macany z samego rańca... i w razi czego w sobote kurs-> wet sosnowiec :-( Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']Bedzie macany z samego rańca... i w razi czego w sobote kurs-> wet sosnowiec :-(;)nie będzie źle ....jak ja juz mam poskręcane kciukasy to wiesz:razz:.... :calus: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']pić... pić... pić.... dopiero teraz sie napiłach :diabloti: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']dopiero teraz sie napiłach :diabloti: :razz:ale chyba nie tego odrdzewiacza Coca coli tylko cos z witaminami:eviltong::diabloti: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale chyba nie tego odrdzewiacza Coca coli tylko cos z witaminami:eviltong::diabloti: ja.. naturliś... cola jest dla słabych :razz: spadam do doma- trza rano robić legusiowi macu-macu :oops: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']ja.. naturliś... cola jest dla słabych :razz: spadam do doma- trza rano robić legusiowi macu-macu :oops:;)Cola osłabia ......trzeba pić napoje z wit.B ;) i nie macaj smoka za bardzo.. Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wpadłam z wizytacją i co widzę? Macanie legwana się odbywa? :crazyeye: Biedak... Jak Klockowa go zacznie macać, to.... :oops: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']Witojcie:) i jak tam? legwaniczek wymacany?? [quote name='Basia_Sz']Wpadłam z wizytacją i co widzę? Macanie legwana się odbywa? :crazyeye: Biedak... Jak Klockowa go zacznie macać, to.... :oops: wymacany... czy wam sie to podoba czy nie... :eviltong: cosik mu dolega i muszę zdać sprawozdanie wetowi co i jak, więc macanko było nieuniknione... a jemu sie podobało :diabloti: tyle na dziś... rano sie dowiedzieliśmy o śmierci kolegi...i jest mi smutno :-( Quote
BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .......................melduje się........................ .......................byłam............................... ......................jeszcze jestem, a co!........... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :calus:doberek Klocuszki.....trzymajcie sie cieplutko...... Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Vectra']Klocuszkowa byłam tu ;);)widzialam przeca twoje pleca:eviltong: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Vectra']Klocuszkowa byłam tu ;) zaś po 18tej... jak mnie juz nie ma w pracy... :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:calus:doberek Klocuszki.....trzymajcie sie cieplutko...... czymam sie ramy aż sie os**** :diabloti: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='clockwork']zaś po 18tej... jak mnie juz nie ma w pracy... :mad: byłam wcześniej ,ale było zamknięte :diabloti: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='clockwork'] czymam sie ramy aż sie os**** :diabloti::diabloti:ciekawe kto bedzie TO sprzątał .....:mad: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Vectra']byłam wcześniej ,ale było zamknięte :diabloti: to czamu nie robiłaś... pu(n)k, pu(n)k :mad: otworzyłabym dźwierza :p Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:ciekawe kto bedzie TO sprzątał .....:mad: legwan... zawsze my po nim- raz on po nas może :mad: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='clockwork']to czamu nie robiłaś... pu(n)k, pu(n)k :mad: otworzyłabym dźwierza :p dzwoniłam dzwonkiem :cool1: Quote
Recommended Posts