Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

nie żeby Grosia jadła jakieś misie bezowe czy coś.................... :nono::nono:
Mleko z mojej własnej pierwsi- przysięgam... :saint1:8) ulało sie dziecku.... :roll:

potem było znacznie gorzej.... :diabloti: do prania od butów do czapki, przez śpiworek, wózek..... MNIE :diabloti: a do domu 60 km :roll:

Posted

UWAGA QUIZ!!!!!

a może komedia....

albo dramat :niewiem:

kopiuje ogł. z lokalnego portalu- pytanie brzmi: ile błędów można zrobić w jednym zdaniu..... :nerwy::shock::shock:

mam do sprzedania tanio papuszki faliste likfiduje chodowle

Posted

[quote name='clockwork']UWAGA QUIZ!!!!!

a może komedia....

albo dramat :niewiem:

kopiuje ogł. z lokalnego portalu- pytanie brzmi: ile błędów można zrobić w jednym zdaniu..... :nerwy::shock::shock:

mam do sprzedania tanio papuszki faliste likfiduje chodowle

w wyrazie do sprzedania można napisać Ż ...i w chodowle ...w=ff ;)

Posted

nikt nas nie kocha, nikt nas nie lubi................. :niewiem:

to chociaż psa zaprezetuje- czasem też załapie się na foty.......... :roll::roll:

[FONT=Arial]oooooooooooooooo i tyle psich fooottttt :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]no to jeszcze gotowa do wysyłki- licytacja od złotówki, kup teraz: 500 zeta [/FONT]:roll:

Posted

zastosowałam psu diete- nie żeby był za gruby...... :roll: ale troche za szybko mu karma schodzi ... cięcia finansowe zastosowałam ;)

a kto jest sprawcą znikającej karmy???? kto???? NO KTO????????? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]oooooooooooooooo i tyle psich fooottttt :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]no to jeszcze gotowa do wysyłki- licytacja od złotówki, kup teraz: 500 zeta [/FONT]:roll:

ja bym wziela przez "kup tera":loveu::loveu:.... ale czy ma rodowod:roll:?:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']ja bym wziela przez "kup tera":loveu::loveu:.... ale czy ma rodowod:roll:?:loveu:

jak nie jak tam ... :diabloti: toż to dziołcha po czampionach :grins:

Posted

clockwork napisał(a):
wiesz.... tera chociaż z wiaderka- wcześniej- zanim rozkminiła- zbierała po podłodze co Klockowi z fafli wyleciało :mad::mad::diabloti:

Buhahahah::evil_lol::

Ja mam koleżankę, która poitrafiła wyjadać z UWAGA UWAGA tadaamm z misek moich psow:diabloti::roll::roll:

Hej :hand:

Posted

Klockowa ja już nawet nie liczę ile worków karmy zeżarł Smoku... Najlepiej było przy przyzwyczajaniu Birmy do niego [Birma, mimo że go broni, pilnuje i nawet jednym zębem nie ruszy to chodzi i warczy... i warczy...i warczy.. przychodzi się do niego przytulić - SAMA- i w trakcie tulenia warczy]. Jak ja patrzyłam to ładnie dawał Birmie kuleczki z rączki. Jak się tylko odwracałam to dawał jedną Birmie, a jedną sobie do dzioba ;).

Posted

Klockowa ja Ciebie nie rozumiem :roll: niby kobieta nowoczesna, światła, w świecie bywająca, ale ........... pies pożera jej dziecko, a ta nie reaguje :mad:
dziecko musi samo pożywienie zdobywać rożnymi metodami i wątpliwej jakości :roll: dożywia się psim jedzeniem, więc nawet nie dziwię się teraz, że ......... pies walczy o swoje i chce dziecko pożreć :roll: tym samym tworzy się zamknięte koło, a Ty se spokojnie siedzisz i nie reagujesz :roll: w dodatku foty strzelasz :shake:

to koniec świata armagedon i co tam kto chce :crazyeye:
już sama nie wiem gdzie Cię zgłosić, czy do TOZu czy do Prokuratury :diabloti::diabloti::diabloti:

a tak w ogóle to mogłabyś kolorowe chrupki zakupić, co by się Grosia kolorków przy okazji jedzenia ponauczała :eviltong: :p

P.S
Foty cudne :loveu::loveu::loveu:

Posted

Melduję posłusznie że Dominisia żyje a Klocek dostał kolorowe chrupki i dziecinka uczy się kolorów i ksztaltów na psim jedzonku :grins:

A ja dostałam dziś od Grosi BUZIAKA :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Melduję posłusznie że Dominisia żyje a Klocek dostał kolorowe chrupki i dziecinka uczy się kolorów i kształtów na psim jedzonku :grins:

A ja dostałam dziś od Grosi BUZIAKA :loveu:

no nareszcie dziecko dostało zabawkę edukacyjno - spożywczo :cool3: :evil_lol:
a Klocek nie chce jej znowu pożreć? :roll:

Buziol od Grosi :crazyeye: bardzo Cie obśliniła? ;):loveu:

• 2 weeks later...
Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]to zdrowie Grosi :drink1:[/FONT]

[FONT=Arial] :turn-l: oooooo poligłaś [/FONT]
[FONT=Arial]
dawaj foty pływającej Grosi :mad::mad::mad:bo Dyplomów nie oddam :eviltong::eviltong:
[/FONT]