bonsai_88 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Hmm.. a może ja zacznę Smoka w mleku kąpać? Przynajmniej na wodzie zaoszczędzę :diabloti: Quote
clockwork Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 nie żeby Grosia jadła jakieś misie bezowe czy coś.................... :nono::nono: Mleko z mojej własnej pierwsi- przysięgam... :saint1:8) ulało sie dziecku.... :roll: potem było znacznie gorzej.... :diabloti: do prania od butów do czapki, przez śpiworek, wózek..... MNIE :diabloti: a do domu 60 km :roll: Quote
Alicja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 duże te misie ... :splat: cycki ...musiały być ;) Quote
clockwork Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 UWAGA QUIZ!!!!! a może komedia.... albo dramat :niewiem: kopiuje ogł. z lokalnego portalu- pytanie brzmi: ile błędów można zrobić w jednym zdaniu..... :nerwy::shock::shock: mam do sprzedania tanio papuszki faliste likfiduje chodowle Quote
Alicja Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='clockwork']UWAGA QUIZ!!!!! a może komedia.... albo dramat :niewiem: kopiuje ogł. z lokalnego portalu- pytanie brzmi: ile błędów można zrobić w jednym zdaniu..... :nerwy::shock::shock: mam do sprzedania tanio papuszki faliste likfiduje chodowle w wyrazie do sprzedania można napisać Ż ...i w chodowle ...w=ff ;) Quote
clockwork Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 nikt nas nie kocha, nikt nas nie lubi................. :niewiem: to chociaż psa zaprezetuje- czasem też załapie się na foty.......... :roll::roll: [FONT=Arial]oooooooooooooooo i tyle psich fooottttt :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no to jeszcze gotowa do wysyłki- licytacja od złotówki, kup teraz: 500 zeta [/FONT]:roll: Quote
bonsai_88 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 http://images8.fotosik.pl/518/eb399ffc962a0253.jpg Klocek chce ci dziecko zeżreć, a ty zdjęcia robisz? Quote
clockwork Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='bonsai_88']http://images8.fotosik.pl/518/eb399ffc962a0253.jpg Klocek chce ci dziecko zeżreć, a ty zdjęcia robisz? yhy ! :eviltong: Quote
clockwork Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 zastosowałam psu diete- nie żeby był za gruby...... :roll: ale troche za szybko mu karma schodzi ... cięcia finansowe zastosowałam ;) a kto jest sprawcą znikającej karmy???? kto???? NO KTO????????? :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ciekawy gust ma Twoja pociecha:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 wiesz.... tera chociaż z wiaderka- wcześniej- zanim rozkminiła- zbierała po podłodze co Klockowi z fafli wyleciało :mad::mad::diabloti: Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kupiłabyś piesu takie kolorowe chrupki :roll: miało by dziewcze urozmaiconą kuchnię :grins: a tak to szuka co lepszego kawałka dla siebie :roll: http://images8.fotosik.pl/518/1698478d9004a31c.jpg Quote
lolka75 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]oooooooooooooooo i tyle psich fooottttt :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no to jeszcze gotowa do wysyłki- licytacja od złotówki, kup teraz: 500 zeta [/FONT]:roll: ja bym wziela przez "kup tera":loveu::loveu:.... ale czy ma rodowod:roll:?:loveu: Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='lolka75']ja bym wziela przez "kup tera":loveu::loveu:.... ale czy ma rodowod:roll:?:loveu: jak nie jak tam ... :diabloti: toż to dziołcha po czampionach :grins: Quote
Medorowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 clockwork napisał(a):wiesz.... tera chociaż z wiaderka- wcześniej- zanim rozkminiła- zbierała po podłodze co Klockowi z fafli wyleciało :mad::mad::diabloti: Buhahahah::evil_lol:: Ja mam koleżankę, która poitrafiła wyjadać z UWAGA UWAGA tadaamm z misek moich psow:diabloti::roll::roll: Hej :hand: Quote
bonsai_88 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Klockowa ja już nawet nie liczę ile worków karmy zeżarł Smoku... Najlepiej było przy przyzwyczajaniu Birmy do niego [Birma, mimo że go broni, pilnuje i nawet jednym zębem nie ruszy to chodzi i warczy... i warczy...i warczy.. przychodzi się do niego przytulić - SAMA- i w trakcie tulenia warczy]. Jak ja patrzyłam to ładnie dawał Birmie kuleczki z rączki. Jak się tylko odwracałam to dawał jedną Birmie, a jedną sobie do dzioba ;). Quote
Iv_ Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Klockowa ja Ciebie nie rozumiem :roll: niby kobieta nowoczesna, światła, w świecie bywająca, ale ........... pies pożera jej dziecko, a ta nie reaguje :mad: dziecko musi samo pożywienie zdobywać rożnymi metodami i wątpliwej jakości :roll: dożywia się psim jedzeniem, więc nawet nie dziwię się teraz, że ......... pies walczy o swoje i chce dziecko pożreć :roll: tym samym tworzy się zamknięte koło, a Ty se spokojnie siedzisz i nie reagujesz :roll: w dodatku foty strzelasz :shake: to koniec świata armagedon i co tam kto chce :crazyeye: już sama nie wiem gdzie Cię zgłosić, czy do TOZu czy do Prokuratury :diabloti::diabloti::diabloti: a tak w ogóle to mogłabyś kolorowe chrupki zakupić, co by się Grosia kolorków przy okazji jedzenia ponauczała :eviltong: :p P.S Foty cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Melduję posłusznie że Dominisia żyje a Klocek dostał kolorowe chrupki i dziecinka uczy się kolorów i ksztaltów na psim jedzonku :grins: A ja dostałam dziś od Grosi BUZIAKA :loveu: Quote
Iv_ Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Alicja']Melduję posłusznie że Dominisia żyje a Klocek dostał kolorowe chrupki i dziecinka uczy się kolorów i kształtów na psim jedzonku :grins: A ja dostałam dziś od Grosi BUZIAKA :loveu: no nareszcie dziecko dostało zabawkę edukacyjno - spożywczo :cool3: :evil_lol: a Klocek nie chce jej znowu pożreć? :roll: Buziol od Grosi :crazyeye: bardzo Cie obśliniła? ;):loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 :splat: a Grosinka wczoraj skończyła 14 miesięcy :bigcool: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [FONT=Georgia]to zdrowie Grosi :drink1:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to zdrowie Grosi :drink1:[/FONT] [FONT=Arial] :turn-l: oooooo poligłaś [/FONT] [FONT=Arial] dawaj foty pływającej Grosi :mad::mad::mad:bo Dyplomów nie oddam :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :turn-l: oooooo poligłaś [/FONT] [FONT=Georgia]to akurat Ty byłaś ;)[/FONT]:evil_lol: Quote
Recommended Posts