Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Obama']dawno mnie nie było:angryy: nadrabianko:cool3:

nie nadrabiaj tylko głosuj raz dziennie na obie foty (autor:Paweł , Magda)

[quote name='clockwork']dziołchy!!! prosimy o głosy :cool3::cool3: która to Domi to wiadomo ;)

http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=3516&showPhoto=11737

http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=3504&showPhoto=11749

Posted

[quote name='Alicja']

prosimy o głosy :p która to Domi to wiadomo ;)

http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=3516&showPhoto=11737

http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/pogodnie-sie-usmiecham-gdy/galeria-konkursowa/?start=3504&showPhoto=11749

glosiki oddane :p

[quote name='ice_t']zagłosowane

ale mam dzis doła , właśnie straciłam pracę :(

wspolczuje :calus:

Posted

[quote name='ice_t']zagłosowane

osz qrde..... wiem co czujesz.... niejednokrotnie byłam/jestem w takiej sytuacji, i wierzę że świat potrafi się zawalić.... nie będę Cię pocieszać bo to czcze gadanie"bedzie dobrze"... po prostu- trzymam kciuki- żeby było lepiej....

dzięki dziołchy za głosiki, ale ja już zbastowałam- powiedzcie mi jak w 3 dni można uzbierać 1500 głosów???? rozumiem- ktoś ma więcej znajomych, ale......................:roll::roll:

Posted

ice_t napisał(a):
zagłosowane

o cholerka .... :glaszcze: współczuję , ale trzymam kciukasy za to , że uda się coś znaleźć

Posted

[quote name='clockwork']
dzięki dziołchy za głosiki, ale ja już zbastowałam- powiedzcie mi jak w 3 dni można uzbierać 1500 głosów???? rozumiem- ktoś ma więcej znajomych, ale......................:roll::roll:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja myślałam, że prowadzimy :placz:

Posted

clockwork napisał(a):

wiesz, jak ktoś jest na jakimś forum dzieciowym i tam rzuci hasło... wtedy głosuje kilkadziesiąt osób codziennie :roll:

Posted

dzięki dziewczyny za wsparcie,muszę się pozbierać i zacząć coś szukać ,
chciałam nawet zrezygnowac z podyplomówki ale mój mąż stwierdził że mam tego nie robić bo zaciśniemy pasa i damy radę ale ja mam dość. praca byla do luftu ale zawsze to jakas kasa była i mogłam coś więcej zrobić

Posted

clockwork napisał(a):

a ja specjalnie przyszlam glosik oddac i znikam :grins:

Posted

dlaczemu nikt za mną nie tęskni????? :roll::roll::roll:

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

chcę SE tylko napisać że brakło mi czasu TU bywać .... że brakuje mi rąk.... że jakoś wypadam chyba z życia publicznego- nawet tego w wirtualu :mdleje:

jakby kto pytał jak DOMI vel GROSISŁAWA- wsjo ok.... postanowiła że nie bedzie chodzić- bedzie jeździć.... i zupełnie nie rozumiem dlaczego wasia uważa że to bedzie huliganica.... niby skąd miałaby mieć takowe geny :motz:

Posted

Klockowa nie przejmuj się, Smoku też jeździ ;)... Zresztą u mnie jeździ wszystko - TZ, ja, dziecko i Birma... Rembrandt tylko czasami, jak go Smoku wozi, a Brzydala dopiero będę uczyć, jeśli się u nas ostanie :D.

Posted

[quote name='bonsai_88']Klockowa nie przejmuj się - ostatnio mama moje kumpeli była oburzona, jak się dowiedziała że Smok to Smok :D. Dopiero po tygodniu zdradziłam jej tajemnicę, że Smok ma też imię [nieużywane, ale ma].

[quote name='bonsai_88']Klockowa nie przejmuj się, Smoku też jeździ ;)... Zresztą u mnie jeździ wszystko - TZ, ja, dziecko i Birma... Rembrandt tylko czasami, jak go Smoku wozi, a Brzydala dopiero będę uczyć, jeśli się u nas ostanie :D.

a co ty mie tu wciskasz jakobym rzekomo wpadała w depreche z jakiś błahych powodów :x

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Phi, ja tu próbuję podnieść na duchu, a ty mi jeszcze kijem grozisz :placz:...

Bo ty nie wiesz, co to znaczy chować deskę u sąsiadów, bo spokoju nie ma - co chwile któremuś parchatkowi nie chce się iść na nogach całe 10 m przez mieszkanie i musi podjechać :mad:.