Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:cunao::cunao::cunao::cunao::new-bday:wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZEJ JEDYNKI DLA DOMINIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tort::tort::tort::tort::tort:

Posted

dziękujemy cioteczki :loveu::loveu::loveu: noooooo to JUŻ ROK :crazyeye::crazyeye: nie wiem kiedy zleciał.... do tej pory ROK się ciągnął i ciągnął..... a tera jakoś externistycznie to poszło..... w 5 mies. zaliczyliśmy roczek :roll:

ROCK STAR...... ROCK STAR'sza :mdleje:

Posted

o rany, jak to rok??? :crazyeye:
Tadzik tak szybko nie dorośleje :shake:
Pamietaj jednak, że nie oznacza to, że już możesz ją pionizować! :roll::diabloti:

Wszystkiego naj...!!!!!! :p

Posted

Maga100 napisał(a):
Pamietaj jednak, że nie oznacza to, że już możesz ją pionizować! :roll::diabloti:

:splat: a ja dziś Grosię pionizowałam :shock:

Posted

jeszcze raz dziękujemy.... :loveu: i pomyśleć że to już ROK!!!! jeszcze 40x tyle i won z domu :roll::multi::diabloti:

Maga100 napisał(a):

noooo ja to wiem.... broń mnie panie B.... nie pionizuje!!!!
to ALA!!!!! :razz:

apple napisał(a):
No ale pokazała byś tę solenizantkę:cool3:

aaa wiesz jakiego mam leniaaaaaaaaaaaaaaaa :splat: chooooo podjedź se obejrzeć :cool3::cool3:

Posted

a tera historia na faktach.....
spotykam znajomą- taką przelotną znajomą- nie jakaś tam mega przyjaciółka.... powiedzmy że ma na imie KRYSIA ;) (żeby mi łatwiej było opowiadać)
mamy wspólną znajomą ..... - powiedzmy Frania :evil_lol:

Krysia do mnie.....:
Magda! spotkałam ostatnio Franie, i strasznie była zbulwersowana "jak mogliście tak skrzywdzić dziecko, ona rozumie waszą indywidualność, ale .... spoko że lubicie się wyróżniać w tłumie, do tej pory Was za to szanowała..... ale tym razem przesadziliście.... oryginalność to raz, ale dziecku współczuje.... i wogóle skąd wy wzięliście TAKIE IMIE??? jak można dać córce na imie..... GROSIA/ GROSISŁAWA........... i w ogóle który urząd się zgodził na zarejestrowanie....." :megagrin::megagrin::errrr:

buuuhahahhahahah...:roflt:

kazałam jej nie wyprowadzać z błędu .... Grosia ma rok a pinda nawet nie klikła od tego czasu, nie zajrzała.....a kiedyś byliśmy fajni bo...... miała w tym interes.....:diabloti:

wiem że Frania podczytuje- POZDRO OD GROSI :hand: