apple Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 clockwork napisał(a):ooo jak miło że sie do nas .... dokulałaś???? :cool3::cool3: Ano ledwo ledwo dałam radę.....miło, ze doceniłaś:evil_lol: Quote
agnes1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 bry... se wdepłam od siostry z kompka ;) i se wkleje coby potem poczytać..... faaajneeeeee :evil_lol::evil_lol: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic143616-150.html Quote
Alicja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='agnes1']bry... se wdepłam od siostry z kompka ;) i se wkleje coby potem poczytać..... faaajneeeeee :evil_lol::evil_lol: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic143616-150.html włos się mnie zjeżył jak poczytałam :shock: Quote
dbsst Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 :cunao::cunao::cunao::cunao::new-bday:wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZEJ JEDYNKI DLA DOMINIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tort::tort::tort::tort::tort: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 matyldo to już rok???? :mdleje: 100 LAT :laola: Quote
Alicja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [FONT=Arial]TO JUŻ ROK ROCZEK :bigcool:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]GROSIACZKU NAJSŁODSZY NAJLEPSIEJSZEGO :loveu: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 I ode mnie wszystkiego najlepszego! Quote
clockwork Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 dziękujemy cioteczki :loveu::loveu::loveu: noooooo to JUŻ ROK :crazyeye::crazyeye: nie wiem kiedy zleciał.... do tej pory ROK się ciągnął i ciągnął..... a tera jakoś externistycznie to poszło..... w 5 mies. zaliczyliśmy roczek :roll: ROCK STAR...... ROCK STAR'sza :mdleje: Quote
Alicja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ROcK STARsza ...to dawa fote dorosłej urodzinkowej Grosi ;) Quote
bonsai_88 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dominiczko wszystkiego naj... naj... najlepszego.. A przede wszystkim grzecznych rodziców :D. Quote
e.v.a Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [CENTER]zdrówko Grosi :loveu: :BIG::tort::BIG: :cunao::drink1::cunao: [/CENTER] Quote
Maga100 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 o rany, jak to rok??? :crazyeye: Tadzik tak szybko nie dorośleje :shake: Pamietaj jednak, że nie oznacza to, że już możesz ją pionizować! :roll::diabloti: Wszystkiego naj...!!!!!! :p Quote
Alicja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Maga100 napisał(a):o rany, jak to rok??? :crazyeye: Tadzik tak szybko nie dorośleje :shake: Pamietaj jednak, że nie oznacza to, że już możesz ją pionizować! :roll::diabloti: Wszystkiego naj...!!!!!! :p :splat: a ja dziś Grosię pionizowałam :shock: Quote
apple Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No ale pokazała byś tę solenizantkę:cool3: Quote
clockwork Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 jeszcze raz dziękujemy.... :loveu: i pomyśleć że to już ROK!!!! jeszcze 40x tyle i won z domu :roll::multi::diabloti: Maga100 napisał(a):o rany, jak to rok??? :crazyeye: Tadzik tak szybko nie dorośleje :shake: Pamietaj jednak, że nie oznacza to, że już możesz ją pionizować! :roll::diabloti: Wszystkiego naj...!!!!!! :p noooo ja to wiem.... broń mnie panie B.... nie pionizuje!!!! to ALA!!!!! :razz: apple napisał(a):No ale pokazała byś tę solenizantkę:cool3: aaa wiesz jakiego mam leniaaaaaaaaaaaaaaaa :splat: chooooo podjedź se obejrzeć :cool3::cool3: Quote
clockwork Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 a tera historia na faktach..... spotykam znajomą- taką przelotną znajomą- nie jakaś tam mega przyjaciółka.... powiedzmy że ma na imie KRYSIA ;) (żeby mi łatwiej było opowiadać) mamy wspólną znajomą ..... - powiedzmy Frania :evil_lol: Krysia do mnie.....: Magda! spotkałam ostatnio Franie, i strasznie była zbulwersowana "jak mogliście tak skrzywdzić dziecko, ona rozumie waszą indywidualność, ale .... spoko że lubicie się wyróżniać w tłumie, do tej pory Was za to szanowała..... ale tym razem przesadziliście.... oryginalność to raz, ale dziecku współczuje.... i wogóle skąd wy wzięliście TAKIE IMIE??? jak można dać córce na imie..... GROSIA/ GROSISŁAWA........... i w ogóle który urząd się zgodził na zarejestrowanie....." :megagrin::megagrin::errrr: buuuhahahhahahah...:roflt: kazałam jej nie wyprowadzać z błędu .... Grosia ma rok a pinda nawet nie klikła od tego czasu, nie zajrzała.....a kiedyś byliśmy fajni bo...... miała w tym interes.....:diabloti: wiem że Frania podczytuje- POZDRO OD GROSI :hand: Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 buuahahahahha ale co za głupi urząd, że zarejestrował :roflt: Quote
clockwork Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):buuahahahahha ale co za głupi urząd, że zarejestrował :roflt: przyzwolenie na skrzywdzenie dziecka- Z URZĘDU........ buuuuuuuuhahhahhahha Quote
clockwork Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 solenizantka...... :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]pyyyyszny wypiek babci :loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 i nie urodzinkowe..... ;) [FONT=Arial]siama siama.... duże dziołchy jedzą siame ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 i fota sprzed 3 minut... poszłam sprawdzić czy śpi........................... ŚPI!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts