clockwork Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 i psem się zajmie...... a mamunia może dychnąć :diabloti::diabloti::diabloti: mimo wszystko miła Vectro... podziękował... natentychmiast wypluj te słowa.... :mad: NIE! NIE! i jeszcze raz NIE! Quote
Maga100 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 pragnę zauważyć, że Tadeusz również wykonuje powyższe prace, bo ponieważ przyuczony od maleńkości. Też będzie mi pomagał, prał, gotował, sprzatał i utrzymywał. Żona? Obejrzę ewentualne kandydatki i zobaczymy :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 hahahahaha :klacz: tylko małpa zatyka usta a Grosia chyba odpowiadała na pytanie czy jest w pieluszce kupa :roflt: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 widzę ze łóżeczko na najniższym poziomie :roll: dlaczegóż to dlaczegóż :roflt: http://images8.fotosik.pl/441/8556a59ce6488546.jpg pełny był czy pusty :hmmmm: http://images8.fotosik.pl/441/9b23584ba731fc5f.jpg Quote
clockwork Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Alicja napisał(a):widzę ze łóżeczko na najniższym poziomie :roll: dlaczegóż to dlaczegóż :roflt: http://images8.fotosik.pl/441/8556a59ce6488546.jpg pełny był czy pusty :hmmmm: http://images8.fotosik.pl/441/9b23584ba731fc5f.jpg dla MOJEJ wygody :diabloti::diabloti: lubie sie nachylać ;) ale po założeniu czy przed??? bo PO był już pusty ............ :eviltong: Quote
diabelkowa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/442/64cd48c97f372e29.jpg na ostatnim ewidentnie : Tato, kupa ! ;) Quote
bonsai_88 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Maga100 napisał(a):pragnę zauważyć, że Tadeusz również wykonuje powyższe prace, bo ponieważ przyuczony od maleńkości. Też będzie mi pomagał, prał, gotował, sprzatał i utrzymywał. Żona? Obejrzę ewentualne kandydatki i zobaczymy :diabloti: Popieram - Smoku właśnie pomagał mi obiad gotować [wcześniej było nastawianie pralki, wieszanie prania, zamiatanie i takie tam ;)]... Swoją drogą wiedzieliście, że do mielonych dodaje się liście laurowe? Oczywiście razem z opakowaniem :diabloti:. Quote
Maga100 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 clockwork napisał(a):dla MOJEJ wygody :diabloti::diabloti: lubie sie nachylać ;) o to tak, jak ja! szczególnie, gdy Tadeusz powinien już spać, a ciagle wstaje, a ja się nachylam i nachylam i nachylam... Największy hardcore był gdy podawałam mu tak butle z mlekiem :roll: Jedna ręką podtrzymywałam mu głowę, a driga trzymałam butelkę :roll: Byłam pewna, że kręgusłp pękł mi w kilku miejscach.... bonsai_88 napisał(a):Swoją drogą wiedzieliście, że do mielonych dodaje się liście laurowe? Oczywiście razem z opakowaniem :diabloti:. Tadzio dzisiaj do sosu mięsnego wrzucił czekoladowego chrupka, a następnie go pożarł. Podobno było dobre :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przywieź Grosię do Nas , będzie z wujkiem kluseczki na obiadek robić ;) ..zapewne dziecko by było pomaganiem wniebowzięte ....:hmmmm: tylko nie wiem czy wujek też ;) Quote
Maga100 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 dlaczego cię nie ma, skoro - wiem - całymi dniami SIEDZISZ w domu i nie pracujesz darmo jedząc?? :diabloti: Quote
clockwork Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 apple napisał(a):Akuku:diabloti: ooo jak miło że sie do nas .... dokulałaś???? :cool3::cool3: Maga100 napisał(a):dlaczego cię nie ma, skoro - wiem - całymi dniami SIEDZISZ w domu i nie pracujesz darmo jedząc?? :diabloti: nooooo... właśnie dlatego że... siedze w domu, nic nie robie.... toteż nie ma o czym pisać.... nuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Grosia to pewnie już ma chłopaka co? tak dawno nie pokazywałaś jej nam :shake: Quote
clockwork Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 malawaszka napisał(a):Grosia to pewnie już ma chłopaka co? tak dawno nie pokazywałaś jej nam :shake: taaaaaaaaaa :roll: nie wiem na ile zdążyłaś poznać Pawcia, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 clockwork napisał(a):taaaaaaaaaa :roll: nie wiem na ile zdążyłaś poznać Pawcia, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol: buuahahahahha biedna Ona biedny On :roflt: Quote
Alicja Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='clockwork']taaaaaaaaaa :roll: nie wiem na ile zdążyłaś poznać Pawcia, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol: Grosia sobie tatulka dookoła kciuka owinie ;) Quote
clockwork Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Alicja']Grosia sobie tatulka dookoła kciuka owinie ;) oooooo nie w tym temacie..... tata już tłumaczy córci że jak kolega przyjdzie pożyczyć zeszyty to najpierw go przepyta z boksu, a potem spyta w jakiej sprawie..... i że jak Grosia bedzie kręcić z kimś... znaczy bedzie próbowała kręcić..... to weźmie delikwenta na rozmowe- uprzedzi że jak zrobi "coś" Grosi to on zrobi mu to samo ino dwa razy mocniej :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='clockwork']oooooo nie w tym temacie..... tata już tłumaczy córci że jak kolega przyjdzie pożyczyć zeszyty to najpierw go przepyta z boksu, a potem spyta w jakiej sprawie..... i że jak Grosia bedzie kręcić z kimś... znaczy bedzie próbowała kręcić..... to weźmie delikwenta na rozmowe- uprzedzi że jak zrobi "coś" Grosi to on zrobi mu to samo ino dwa razy mocniej :diabloti::diabloti::diabloti: :roflt: gorzej jak tatuś trafi na jakiegoś wyćwiczonego ;) Quote
Maga100 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 clockwork napisał(a):, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol: popatrz, Tadzio też nie ma planów matrymonialnych przynajmniej do 40tki :evil_lol: No chyba, że przyprowadzi narzeczoną, która i mnie się spodoba :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 hahahaha całe zycie z wariatami :roflt: Quote
Basia&Safi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 to yyy moze grosie z tadziem wystwatacie heheh Quote
Maga100 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Basia&Safi']to yyy moze grosie z tadziem wystwatacie heheh wszystko zależy od posagu panny :diabloti: oraz czy dobrze ułożona będzie :diabloti: bo o to, czy jej mama wszczepi jej miłość do teściowej, jestem spokojna :diabloti: Quote
Alicja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Maga100']wszystko zależy od posagu panny :diabloti: oraz czy dobrze ułożona będzie :diabloti: bo o to, czy jej mama wszczepi jej miłość do teściowej, jestem spokojna :diabloti: :roflt: no na dogo Domi ma duży wybór ;) : Tadzio , Jaśko , Alex , Geri ... Quote
Recommended Posts