Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

• i psem się zajmie......

a mamunia może dychnąć :diabloti::diabloti::diabloti:

mimo wszystko miła Vectro... podziękował... natentychmiast wypluj te słowa.... :mad: NIE! NIE! i jeszcze raz NIE!

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

pragnę zauważyć, że Tadeusz również wykonuje powyższe prace, bo ponieważ przyuczony od maleńkości. Też będzie mi pomagał, prał, gotował, sprzatał i utrzymywał. Żona? Obejrzę ewentualne kandydatki i zobaczymy :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
pragnę zauważyć, że Tadeusz również wykonuje powyższe prace, bo ponieważ przyuczony od maleńkości. Też będzie mi pomagał, prał, gotował, sprzatał i utrzymywał. Żona? Obejrzę ewentualne kandydatki i zobaczymy :diabloti:

Popieram - Smoku właśnie pomagał mi obiad gotować [wcześniej było nastawianie pralki, wieszanie prania, zamiatanie i takie tam ;)]... Swoją drogą wiedzieliście, że do mielonych dodaje się liście laurowe? Oczywiście razem z opakowaniem :diabloti:.

Posted

clockwork napisał(a):
dla MOJEJ wygody :diabloti::diabloti: lubie sie nachylać ;)

o to tak, jak ja!
szczególnie, gdy Tadeusz powinien już spać, a ciagle wstaje, a ja się nachylam i nachylam i nachylam... Największy hardcore był gdy podawałam mu tak butle z mlekiem :roll: Jedna ręką podtrzymywałam mu głowę, a driga trzymałam butelkę :roll: Byłam pewna, że kręgusłp pękł mi w kilku miejscach....

bonsai_88 napisał(a):
Swoją drogą wiedzieliście, że do mielonych dodaje się liście laurowe? Oczywiście razem z opakowaniem :diabloti:.

Tadzio dzisiaj do sosu mięsnego wrzucił czekoladowego chrupka, a następnie go pożarł. Podobno było dobre :evil_lol:

Posted

Przywieź Grosię do Nas , będzie z wujkiem kluseczki na obiadek robić ;) ..zapewne dziecko by było pomaganiem wniebowzięte ....:hmmmm: tylko nie wiem czy wujek też ;)

• 2 weeks later...
Posted

apple napisał(a):
Akuku:diabloti:

ooo jak miło że sie do nas .... dokulałaś???? :cool3::cool3:

Maga100 napisał(a):
dlaczego cię nie ma, skoro - wiem - całymi dniami SIEDZISZ w domu i nie pracujesz darmo jedząc?? :diabloti:

nooooo... właśnie dlatego że... siedze w domu, nic nie robie.... toteż nie ma o czym pisać....

nuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Grosia to pewnie już ma chłopaka co? tak dawno nie pokazywałaś jej nam :shake:

taaaaaaaaaa :roll: nie wiem na ile zdążyłaś poznać Pawcia, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
taaaaaaaaaa :roll: nie wiem na ile zdążyłaś poznać Pawcia, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol:

buuahahahahha biedna Ona biedny On :roflt:

Posted

[quote name='clockwork']taaaaaaaaaa :roll: nie wiem na ile zdążyłaś poznać Pawcia, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol:

Grosia sobie tatulka dookoła kciuka owinie ;)

Posted

[quote name='Alicja']Grosia sobie tatulka dookoła kciuka owinie ;)

oooooo nie w tym temacie..... tata już tłumaczy córci że jak kolega przyjdzie pożyczyć zeszyty to najpierw go przepyta z boksu, a potem spyta w jakiej sprawie..... i że jak Grosia bedzie kręcić z kimś... znaczy bedzie próbowała kręcić..... to weźmie delikwenta na rozmowe- uprzedzi że jak zrobi "coś" Grosi to on zrobi mu to samo ino dwa razy mocniej :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']oooooo nie w tym temacie..... tata już tłumaczy córci że jak kolega przyjdzie pożyczyć zeszyty to najpierw go przepyta z boksu, a potem spyta w jakiej sprawie..... i że jak Grosia bedzie kręcić z kimś... znaczy bedzie próbowała kręcić..... to weźmie delikwenta na rozmowe- uprzedzi że jak zrobi "coś" Grosi to on zrobi mu to samo ino dwa razy mocniej :diabloti::diabloti::diabloti:

:roflt: gorzej jak tatuś trafi na jakiegoś wyćwiczonego ;)

Posted

clockwork napisał(a):
, ale Grosia nie ma szans na jakikolwiek związek do 40go roku życia............ :roll::roll::evil_lol:

popatrz, Tadzio też nie ma planów matrymonialnych przynajmniej do 40tki :evil_lol:
No chyba, że przyprowadzi narzeczoną, która i mnie się spodoba :diabloti:

Posted

[quote name='Basia&Safi']to yyy moze grosie z tadziem wystwatacie heheh

wszystko zależy od posagu panny :diabloti:
oraz czy dobrze ułożona będzie :diabloti:
bo o to, czy jej mama wszczepi jej miłość do teściowej, jestem spokojna :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']wszystko zależy od posagu panny :diabloti:
oraz czy dobrze ułożona będzie :diabloti:
bo o to, czy jej mama wszczepi jej miłość do teściowej, jestem spokojna :diabloti:

:roflt:

no na dogo Domi ma duży wybór ;) : Tadzio , Jaśko , Alex , Geri ...