Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

przyszłam się wpisać, widziałam jak mała urosła , pozdrawiam, a mrówka to w końcu same białko
,musiałam edytować, hmmmmmmmm bo pifko działa na mnie ..... mylą mi się przyciski klawiatury>

Posted

[quote name='e.v.a']chyba rzucę prace:diabloti:

noooo ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu... szkoda życia na prace :diabloti::diabloti:

[quote name='Kiłi']Halo, pamiętata nas jeszcze? Co tam u Was? :D

:multi::multi:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: jasne że Was pamiętam :multi: witanko po latach :razz:

[quote name='diabelkowa']ale slodka ta wasza kruszynka :))
ale ja tez nie pracuje i nie wygladam tak!
aaaa dzięki... po mamusi :razz:

ale ja mam 3 dzioby do podziału żarcia :diabloti:

[quote name='Maga100']ja jeszcze na urlopie, ale śpieszę zapytać: dlaczego wy JUŻ pionizujecie to dziecko?????? :shake:

...... do foty ino .......

Posted

ja tam bym ją nie tylko ponizowała ale i puściła...niech się mała puszca do małęgo hihi będzie mieć doświadczenie i nie da sobie w kasze nadmuchać...soooory no siedze zamknięta w chacie, za oknem mi orkiestra dudni weselna a ja wyjść nie mogę bom ja tu tylkom pracuje...to się nazywa sprawiedliwość...buuu
Dominisia urocza jak zawsze, do tatusia nadal podobna jak cholera a Ty Klockowa to jakoś coś schudłaś poważnie lepiej Ci było z bębnem z przodu :-)

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]:roflt: gdzie Ty tam patrzysz ;) po detalach

co mam zrobić,że pewne kształty przyciągają mój wzrok bardziej niż inne?:oops::razz::diabloti:
Freud strzeliłby mi teraz niezły wykład:cool3:

Posted

Obama napisał(a):
co mam zrobić,że pewne kształty przyciągają mój wzrok bardziej niż inne?:oops::razz::diabloti:
Freud strzeliłby mi teraz niezły wykład:cool3:

e tam, zaraz że wykład :roll:
określiłby to jednym słowem :diabloti:

witaj gruba Magdaleno :evil_lol:

kiedy nastepna dzidzia?

mam nadzieję, ze nie odstawiłaś dzidzi jeszcze od cysia?

myślę, że pilnujesz, aby Dominisia dużo leżała na pleckach?

i oczywiście nigdy przenigdy nie dajesz jej słoiczka ani rozmrozonej zupki??

:diabloti:

Posted

wracając do mojej otyłości..... :roll:
wszędzie naokoło wszyscy płacza... że kilogramy po ciąży zostały, że nie da się zrzucić.... mądrzy profesorowie w TiVi nawet mówili że kobiety rodzące po 30tym roku życia NIE MAJĄ SZANS na zrzucenie nadkilogramów przez okres 2-3 lata.... że to MUSI niestety tyle potrwać... i NIE MA SZANS na inną opcje.....
no więc padła decyzja- czas zgrubnąć.... czas na dziecko :cool3::cool3:
no i przytyło sie mie w stanie błogosławionym 25 kilo.... i ..... albo nie jestem po 30tce, albo .... :niewiem:

aaa i jeszcze mówili żeby sie nie stresować bo CHUDNIE SIĘ jak dziecko zaczyna chodzić ........... :roll:.... lada dzień Grosia wejdzie w ten etap :multi::multi:

:mdleje:

że przy kolejnym dziecku powiadacie .... zostanie mi troche sadła???? :razz::roll: a potem kolejne kolejne kolejne......... :roll:

a oto i owoc mych starań o przytycie:

Posted

moja rodzicielka , jak wydala na świat , moją niewydarzoną siostrę ... schudła po urodzeniu tegoż , więcej niż przed poczęciem tegoż stworzenia . Natomiast po urodzeniu , mojej uroczej osoby , do tej pory mamam ma na czym siedzieć i czym oddychać :diabloti:

tak więc Klockowa, do działa , montuj Grosi rodzeństwo :cooldevi:

Posted

a tak pozatym.... mimo nadwagi po ciąży... fajnie mieć córke.... bo dziewczynki są samodzielne :multi: i pomagają mamusiom .... i .. wogóle :eviltong:

[FONT=Arial] Grosia ma pociąg[/FONT]

[FONT=Arial]DO:[/FONT]

• nauki

• sprzątania/polerowania

• utrzymywania higieny/myju myju rączki

• demakijaż