clockwork Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [FONT=Arial]też byłam na tej imprezie.... i też mam TAKIE foty :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [FONT=Arial] ktoś mądry wymyślił śliniaki coby sie dziecię nie brudziło??????? [/FONT] Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 :roflt: http://images8.fotosik.pl/432/008df483b7beac2b.jpg jAmenT Quote
clockwork Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Maga100 napisał(a):jaki fajny zlot, czemu mnie tam nie było? :shake: :placz: Bez Tadeusza oczywiście :diabloti: jak to "powiedział"? :crazyeye: Ty to powinnaś WIEDZIEĆ!!!! :diabloti: A jak masz takie braki w tej podstawowej wiedzy każdego prawdziwego Polaka, to zapraszam na Krakowskie Przedmieście do Warszawy, tam cię nauczą miłości do krzyża :diabloti::diabloti: nooo nie wiem czemu cie tam nie było.... szukałam cie... po TADEUSZU :razz: cooo??? jedyne co mi sie kojarzy z krzyżem to to że mnie napierdziela :diabloti: Quote
clockwork Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 żółta rzeka pana Ozziego... poznajecie???? :cool3: Quote
clockwork Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [FONT=Arial]pośladki cioci Ali... poznajecie?? :cool3::cool3::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]pośladki cioci Ali... poznajecie?? :cool3::cool3::evil_lol:[/FONT] http://images8.fotosik.pl/432/5de11dc110f7ab39.jpg :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 taki las , taki las , ciemny że aż strach ;) http://images8.fotosik.pl/432/6b33a314d2891898.jpg Quote
Basia&Safi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/432/171b8b47557d1411.jpg moja pierwsza mysl " Onie a te znowu z tym aparatem" :D:D:D Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Basia&Safi']moja pierwsza mysl " Onie a te znowu z tym aparatem" :D:D:D :roflt: ...z dwoma :roflt: Quote
malawaszka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Basia&Safi napisał(a):moja pierwsza mysl " Onie a te znowu z tym aparatem" :D:D:D hahahah dokładnie :roflt: świetne foty!! Quote
ice_t Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 witanko, fajne foty z relaksacyjnego psaceru Dominiczka jest już świetną dużą dziewczynką Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='ice_t']witanko, fajne foty z relaksacyjnego psaceru Dominiczka jest już świetną dużą dziewczynką jeszcze miesiąc i roczek :multi: Quote
clockwork Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Grosia poznaje przyrodę... Siedzimy na bezludziu, chłopaki przygotowują ognicho. Dominika siedzi na kocyku... po kocyku drepta mrówka... Mamusia bierze mrówę na rękę i mówi "zobacz Dominisiu, mróweczka"... Dominisia zaciekawiona ogląda stwora, obserwuje jak maszeruje.... przykłada rączkę- mrówa wchodzi Grosi na kończynę górną chwytną. mrówka drepta i łaskocze.... Ubaw po pachy.... WTEM Domi palucha z mrówą do buzi CIACH- mama panuje nad sytuacją, strzepuje nieapetycznego owada.... a Grosia na to AAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='clockwork']Grosia poznaje przyrodę... Siedzimy na bezludziu, chłopaki przygotowują ognicho. Dominika siedzi na kocyku... po kocyku drepta mrówka... Mamusia bierze mrówę na rękę i mówi "zobacz Dominisiu, mróweczka"... Dominisia zaciekawiona ogląda stwora, obserwuje jak maszeruje.... przykłada rączkę- mrówa wchodzi Grosi na kończynę górną chwytną. mrówka drepta i łaskocze.... Ubaw po pachy.... WTEM Domi palucha z mrówą do buzi CIACH- mama panuje nad sytuacją, strzepuje nieapetycznego owada.... a Grosia na to AAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Grosia szkoli się na Obóz przetrwania ;) Quote
zuzolandia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/432/5efb66f0a39bbfb2.jpg interesujące krzoki ..szczególnie ten z prawej taki prowokacyjny ;-) hihihi Quote
Obama Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='clockwork']Grosia poznaje przyrodę... Siedzimy na bezludziu, chłopaki przygotowują ognicho. Dominika siedzi na kocyku... po kocyku drepta mrówka... Mamusia bierze mrówę na rękę i mówi "zobacz Dominisiu, mróweczka"... Dominisia zaciekawiona ogląda stwora, obserwuje jak maszeruje.... przykłada rączkę- mrówa wchodzi Grosi na kończynę górną chwytną. mrówka drepta i łaskocze.... Ubaw po pachy.... WTEM Domi palucha z mrówą do buzi CIACH- mama panuje nad sytuacją, strzepuje nieapetycznego owada.... a Grosia na to AAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Co to za mama co jeść nie pozwala?Wyrodna jakaś. :)Ciężkie czasy idą,niech se dziecię radzi :p Quote
Recommended Posts