Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

BRY!!!!

przyszłam se... moge??? :cool3::cool3:

a my wczoraj byliśmy na moto-dżamprezie... i fot nie ma :evil_lol::evil_lol: taaaaki piach mi wylazł że ja już zgłupiałam :placz::placz::placz:

i melduje że mi też sie podoba taka NAJ- śpiąca Dominisia :loveu::loveu::diabloti:

jak miałam coś komuś odpisać, odpowiedzieć to strzelcie mnie w łeb na zaskok bo ja zaś w biegu.........

diabełkowa- dzięki za reklame ;) widziałam.... fajny fajny :cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak sobie zagladam zyczyc milego dzionka:loveu:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wzajemnie.... weekend.... pada deszcz idzie burza...:angryy::angryy: i zaś siedzenie w domu :placz::placz:

Posted

no co wy.... piachu na niej jak na plaży :watpliwy: chyba że jako fota z wakacji nad morzem :evil_lol:

nie mam nic na obiad!!!!! objeździłam całe j-ebie i NIC!!! kto wymyślił dziś jakieś święto :mad::mad: jak ja ino w niedziele robie zakupy :placz::placz: czemu nikt mi nie powiedział że dzisiaj są sklepy closed :placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']no co wy.... piachu na niej jak na plaży :watpliwy: chyba że jako fota z wakacji nad morzem :evil_lol:

nie mam nic na obiad!!!!! objeździłam całe j-ebie i NIC!!! kto wymyślił dziś jakieś święto :mad::mad: jak ja ino w niedziele robie zakupy :placz::placz: czemu nikt mi nie powiedział że dzisiaj są sklepy closed :placz::placz:

cho .....mam gotowy obiadek ;)

Posted

[quote name='Iv_']buahahahah :cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol:

Grosia już prawie chodzi :loveu::loveu: ;)

nooo , ślicznie robi ...tupią małe nóżki ...tupu tupu tup ...raźno po podłodze idzie mały zuch ;)

ostatnio tuptała w żółtej rzeczce ;)

Posted

jaki fajny zlot, czemu mnie tam nie było? :shake: :placz:
Bez Tadeusza oczywiście :diabloti:

clockwork napisał(a):

jak to "powiedział"? :crazyeye: Ty to powinnaś WIEDZIEĆ!!!! :diabloti:
A jak masz takie braki w tej podstawowej wiedzy każdego prawdziwego Polaka, to zapraszam na Krakowskie Przedmieście do Warszawy, tam cię nauczą miłości do krzyża :diabloti::diabloti: