agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: na pierwszy strzał pójdą ci najwredniejsi :diabloti: to jak nikogo nie ma... to ja też ide dalij :p jestem:multi: Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='dealer']jestem:multi: a ja poszłam dalej :eviltong: ale czegos zapomniałam i wróciłam :cool3: Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BeaC'].....................witajcie Klockowa ładnego kociaczka widziałam właśnie ..............tez bym takiego kciała:placz::placz::placz::crazyeye:jaka zachciewna ....jak kobita przy nadziei;) Cześć najmilsi Klocuszkowie:loveu::multi::multi::multi: Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='dealer']sie przywitalam ale nikogo ni ma to ide dalej... [quote name='clockwork'] to jak nikogo nie ma... to ja też ide dalij [quote name='clockwork']a ja poszłam dalej :eviltong: ale czegos zapomniałam i wróciłam Heloł Klocki z Jastrzębia :cool3: dialogu tego głębia do cna mnie poruszyła. Czy byłabyś tak miła i mi przetłumaczyła na język zrozumiały o czym żeście gadały??? :-o Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Basia_Sz']Heloł Klocki z Jastrzębia :cool3: dialogu tego głębia do cna mnie poruszyła. Czy byłabyś tak miła i mi przetłumaczyła na język zrozumiały o czym żeście gadały??? :-o buhahahah... Basiu- gadałysmy o tym że nikogo nie ma u Kocka więc sie przywitałysmy i poszłyśmy dalej ;) Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Basiu moja mila mysl mnie ta dobila ze ty nie wiesz co ja tu nawijam... jak co rano tu przybylam i Klockowa pozdrowilam lecz samotna sie poczulam i w te pedy sie stracilam gdy po chwili tutaj przyszlam to Klockowa znowu wyszla i tak sobie tu biegamy pozdrowienia przesylamy po blogaskach sie szukamy i radoche z tego mamy:) Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jestem cała zdruzgotana.... :-( Duma moja już zdeptana.... :-( Gdym ujrzała twórczość Twoją czkawka targła Wenę moją.... :-( Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Basia_Sz napisał(a):Jestem cała zdruzgotana.... :-( Duma moja już zdeptana.... :-( Gdym ujrzała twórczość Twoją czkawka targła Wenę moją.... :-( hehe tez bym dostala czkawki po czytaniu takiej tfuu...rczosci:) Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Basia_Sz napisał(a):Jestem cała zdruzgotana.... :-( Duma moja już zdeptana.... :-( Gdym ujrzała twórczość Twoją czkawka targła Wenę moją.... :-( czkawke precz posylaj szybko i sie nie lam moja rybko tys artystka jest najlepsza gdziez mi tam do ciebie wieszcza! Quote
BeaC Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:jaka zachciewna ....jak kobita przy nadziei;) Cześć najmilsi Klocuszkowie:loveu::multi::multi::multi: ..................................ja?? przy nadzieji??? ...................ciekawe.z kim???................nie Alu to Pysia jest przy nadzieji........... .........ale tu się wiedrszykowo zrobiło...... Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :razz:cioteczko Magdo .....Ozzy szukał cię jeszcze godzinę w domku.......na parkingu też:roll:....aha ...no i królik został ;) Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:cioteczko Magdo .....Ozzy szukał cię jeszcze godzinę w domku.......na parkingu też:roll:....aha ...no i królik został ;) i co ?? znalazł?? Pawcio nie chciał wpuścić mnie do chaty... powiedział że siedziałam u ciebie szychte- to najpierw mam przynieść wypłate za tą dniówke :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']i co ?? znalazł?? Pawcio nie chciał wpuścić mnie do chaty... powiedział że siedziałam u ciebie szychte- to najpierw mam przynieść wypłate za tą dniówke :p to wesołego pana i wladce masz......:loveu: poczucia humoru to mu nie brak....:loveu: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:tady my som tukej;) my taky....:multi::multi::multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to wesołego pana i wladce masz......:loveu: poczucia humoru to mu nie brak....:loveu: dla wyjaśnienia.... to był dżołk.... :eviltong: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']i co ?? znalazł?? Pawcio nie chciał wpuścić mnie do chaty... powiedział że siedziałam u ciebie szychte- to najpierw mam przynieść wypłate za tą dniówke :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzeba było powiedzieć że dostałas w naturze:diabloti:.......mam na myśli te zieleninkę:eviltong: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzeba było powiedzieć że dostałas w naturze:diabloti:.......mam na myśli te zieleninkę:eviltong: aprps zieleninki... legwan kazał podziękować- za fasolke z liścmi rabarbaru ;)... wpieprzył aż mu sie ucha trzęsły... :crazyeye: Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Heloł, pozdrowionka z rańca :loveu: A gdzie on ma z przeproszeniem te ucha??? :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']aprps zieleninki... legwan kazał podziękować- za fasolke z liścmi rabarbaru ;)... wpieprzył aż mu sie ucha trzęsły... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ucha.......o masz nie widziałam:eviltong: Królik został dla Klocusia:mad: Quote
BeaC Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ...................byłam...................fotów niet:mad::mad::mad:..nawet wyleniałego mopa:diabloti::diabloti::diabloti:..poszła Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ło Matusiu ukochana... ależ cisza tu od rana.... :crazyeye: słychać muchę bzykającą do legwana zdążającą... Aby go posilić w miarę, bo już rzyga rabarbarem!!! :eviltong: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 a ja sie dzis zapracowałam... bardzo... :mdleje: nie pamiętam kiedy ostatnio tak sie ... napracowałam...:diabloti: zmieniłam fach i od dziś świadczę usługi :oops: stolarsko-szklarskie :eviltong: Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork'] Jaka słodka..... :loveu: Kocham Cię misiu!!! :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Basia_Sz']Jaka słodka..... :loveu: Kocham Cię misiu!!! :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']my taky....:multi::multi::multi: dla wyjaśnienia.... to był dżołk.... :eviltong: powaznie?????????????????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to mnie zawiodlas.....;) Quote
Recommended Posts