Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='clockwork']dziękuję... chcesz kawałek prasowanej kości którą Klocek wcina?? no to SIAD!!! :megagrin: no to całkiem niedaleczko!! gdziekolwiek sa Boguszowice :eviltong: Alicjo- Ty dopiero po poście do AśkaK kapłaś się że my sa sąsiadkami?? :cool3::pBoguszowice są bardzo bliziutko JZ;) Nie nie po poście Aśki od poczatku do Was wpadałam jako do sąsiadów;) Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pBoguszowice są bardzo bliziutko JZ;) Nie nie po poście Aśki od poczatku do Was wpadałam jako do sąsiadów;) aa.... to zwracam honor! to może kiedyś uda mi sie poznać Twojego Ozzulca?? jak bede miała autko to Rybnik Boguszowice bliziutko- podobno:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='clockwork']aa.... to zwracam honor! to może kiedyś uda mi sie poznać Twojego Ozzulca?? jak bede miała autko to Rybnik Boguszowice bliziutko- podobno:evil_lol::multi:zapraszamy Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:zapraszamy skorzystamy, ale autko trza skombinować, bo nasze sie rozjechało 1,5 roku temu i tak gnije pod blokiem!!! zbieramy na ta naprawe, zbieramy... i jakoś uzbierac nie możemy!!!! :angryy: ateraz lece do home- bo mama mnie odstrzeli- miałam psa wziąć po pracy, a tu jakieś nadgodziny na dogo mi wypadły!!! Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='druhna']hehehe a ze mnie sie smiałas ze mam bzika :P a ty nagłog jestes :cool3: jej klocus sliczna morda :) zrobiła na mnie porazajce wrazenie, olbrzym pospolity a jaki piekny :evil_lol: mrrrr cudne psisko Basia?? czy to TY??? hehe!! to na pewno Ty!!! A WIĘC WITAM BASIE vel druhne Z KONIOWEJ FUNDACJI NA DOGO!!!!!!! i wcale nie mam bzika!!! czasem sobie zerkne na wątki:cool3:- zazwyczj od 9-17(nie licząc nadgodzin:eviltong: ) ...bo potem nie mam dostępu do kompa!!!:placz: a oto i Clockwork z najnowszą koleżanką z "koniowej Fundacji" NASZA SZKAPA!!! Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 druhna napisał(a):juz sobie zdjecia na kompa zrzuciłam co za cudne psisko :) joł!! czyli to TY!!!!:multi: witka stara!! spadam do pracy poza kompem bo... sprzątanie odkładam już tydzień!!! :eviltong: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 druhna napisał(a):no burdelik w sklepiku sprzatac sprzatac :evil_lol: bo jak pawcio wrociiiiii ..... :mad: a ja sobie cały watek przeczytam jutro bede na miescie to wpadne, zostaw mi jeden kalendarzyk, dorzuce sie do zbiorki na psiaka :) jak dla Ciebie to 666 groszy!!!:diabloti: zapraszam, ale nie jutro- jade Pawcia odebrać z lotniska!!:multi: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o bosche jaki ten pies grozny jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie boisz się tak w jednym pomieszczeniu z taką bestią siedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 kruca bomba!!! znalazłam dziś foty ze świątecznej sesyji !!!:multi: Clock podchoinkowy!!! ubieranie choinki! ta sama "ubrana choinka"- w przybliżeniu :evil_lol:[SIZE=1] [SIZE=1]goowniana sprawa ;) Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o bosche jaki ten pies grozny jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie boisz się tak w jednym pomieszczeniu z taką bestią siedzieć :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie siedze z nim w jednym pomieszczeniu- bo to aż strach... ci ludzie na tych fotach to - ofiary Clokckworka :evil_lol:- to była ich ostatnia wizyta u nas- a nas pies nie rusza- póki przyprowadzamy mu do chałpy swieże mięcho :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
loozerka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 gdzie znajdujecie takie zastepy ofiar dla tej krwiożerczej bestii ?? a czemu choinka ubrana przez Klocusia postawionym klocusiem na dworze ejst nie w domu :evil_lol:? Powinna w centralnym miejscu domu być!! Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 loozerka napisał(a):gdzie znajdujecie takie zastepy ofiar dla tej krwiożerczej bestii ?? ogłoszenia do prasy daje :evil_lol: :evil_lol: To się Klocuś postarał z ubieraniem choinki :evil_lol: Klocusiowa bombeczka :diabloti: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 loozerka napisał(a):gdzie znajdujecie takie zastepy ofiar dla tej krwiożerczej bestii ?? a czemu choinka ubrana przez Klocusia postawionym klocusiem na dworze ejst nie w domu :evil_lol:? Powinna w centralnym miejscu domu być!! jednego dziennie klienta zapraszamy na kawe- do domciu ;) Vectra napisał(a):ogłoszenia do prasy daje :evil_lol: :evil_lol: To się Klocuś postarał z ubieraniem choinki :evil_lol: Klocusiowa bombeczka :diabloti: haha!! a to nie klocuś posadził bąbke- ona tam już była!! :crazyeye: i nie mogłam sie oprzeć zrobieniu foty!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma bowską minkę Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma bowską minkę a jaki śpioch w oku!! fuuuuuuuuuujjjjjjjjjj Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hahaha, zleję się normalnie, ubieranie choinki, hahaha!:megagrin: :-D [quote name='clockwork']Jastrzębie Zdrój!!! :razz: a co??? :mad: A nic!:eviltong: Tak pytam z ciekawości, bo jak napisałaś że ta mała suńcia-znajda mieszka teraz w Pszczynie to skojarzyłam, że jadąc z Bielska przez Pszczynę właśnie jechaliśmy. :p A patrząc na Klocka to...jestem za klonowaniem!:loveu: ;) :lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='AśkaK']Hahaha, zleję się normalnie, ubieranie choinki, hahaha!:megagrin: :-D A patrząc na Klocka to...jestem za klonowaniem!:loveu: ;) :lol: klonowaniem drzew?? to chyba świerk nie klon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 nowa znajomość Klocka... szczurek :evil_lol: ehhh... ten bawidamek!!! gdzie po jajkach???:mad: po konsumpcji... żylasta:eviltong: Quote
loozerka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alez szczurek dlugą szyje ma :D miał...? ;) Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 loozerka napisał(a):Alez szczurek dlugą szyje ma :D miał...? ;) miał...?? przeca mówie szczurek- nie kot :eviltong: Quote
loozerka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 miau, miau.....przed konsumpcja ;) lub też byciem skonsumowanym ;) Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 loozerka napisał(a):miau, miau.....przed konsumpcja ;) lub też byciem skonsumowanym ;) długa szyjka szczurka/kotka... żyrafi??? ciekawe jak szczurek ma na imie bo sie nie zapytałam jej pańci... Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='clockwork']klonowaniem drzew?? to chyba świerk nie klon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Clockwork, Ty nie bądź taka dowciapna już!:eviltong: :evil_lol: :lol: Klona Klocusia poproszę!!! A tutaj...Bosze, jakie przerażone biedactwo na 3 minuty przed śmiercią.;) :evil_lol: A Klocek jak morderczo patrzy...A Ty nawet nie zapytałaś jak to biedne stworzonko ma (miało :evil_lol: ) na imię!:shake: :evil_lol: Na tej fotce jest bardzo podobna do naszej Luśki.:p Na pozostałych z resztą też, tylko ucha inne i łapki krótsze.:lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 sie boi a ten aż sie ślini!!!! sie ślini sie ślini:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='clockwork']sie boi a ten aż sie ślini!!!! sie ślini sie ślini:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale glutoplazma Quote
Recommended Posts