Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

mi się bardzo podoba ta różowa kokarda przy dzinsach ------------------------------- chyba myśleć zaczynam o parce dla Jana hahahhahaha

Posted

[FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi:

ale nie mam czasu...................... :roll: zupełnie nie rozumiem czemu.... siedze w domu i nic nie robie...... a czasu brak............

i powiem szczerze że to nicnieróbstwo trochę mnie wykańcza... TROCHĘ.... :roll: :mdleje:

ja tu jeszcze wróce :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi:

ale nie mam czasu...................... :roll: zupełnie nie rozumiem czemu.... siedze w domu i nic nie robie...... a czasu brak............

i powiem szczerze że to nicnieróbstwo trochę mnie wykańcza... TROCHĘ.... :roll: :mdleje:

ja tu jeszcze wróce :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:cywilizancja dotarła do Jebia ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi:

[/FONT]

Witaj Piękna :loveu::loveu:

Nie wiem czemu, ja też na nic czasu nie mam, nicnierobienie jest cholernie męczące i ... czasochłonne. A roboty w domu po łokcie, zawsze jest coś do zrobienia, ale przecież nie pracuję więc ..nic nie robię...:evil_lol:

Posted

oooo, to już mamy 2024? :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='clockwork']

[/FONT]

ja tez nie rozumiem, jesteś beznadziejna jako i ja. I w związku z tym brakiem czasu zabrałam się za szukanie pracy, mam nadzieję w niej odpocząć i dzięki niej więcej zrobić :diabloti: (o ZARABIANIU nie ma mowy, będę pracować na opiekunkę :angryy: )

Posted

o jakie fajne foty hihi
ja to zawsze wiem kiedy przpełznąć :-)
co do nie robienie nic czyli opier****nia się ...to ja już tak 2lata!!!! ja to dopiero jestem leń! nic nie robie cały dzień...tylko czemu ja ku**a jestem taka zmęczona????
Klocusiowa pozdrawiam serdecznie - jadę do Włoch na miesiąc- ale nie nie nie będe nic nie robić- tym razem miesiąc popracuję-czas coś zrobić wreszcie, w przerwach od rpacy będe z Emilką więc znowu nie będe robić nic :-)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:cywilizancja dotarła do Jebia ;)[/FONT]

[FONT=Arial]z opóźnieniem ale... dotarła :multi::multi:[/FONT]

[quote name='Gonitwa']Witaj Piękna :loveu::loveu:

Nie wiem czemu, ja też na nic czasu nie mam, nicnierobienie jest cholernie męczące i ... czasochłonne. A roboty w domu po łokcie, zawsze jest coś do zrobienia, ale przecież nie pracuję więc ..nic nie robię...:evil_lol:
[FONT=Arial]nie świruj że też upadłaś na głowe i strzeliłaś se szkodnika..... :crazyeye:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Klocusiowa to przez tego małego makaka :loveu: nic w domu nie robisz ;)

ale fajnie że masz neta ;)..... :bigcool:
[/FONT]
[FONT=Arial]noooo... fajnie... powrót do żywych jest cool :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Maga100']oooo, to już mamy 2024? :crazyeye: :evil_lol:

ja tez nie rozumiem, jesteś beznadziejna jako i ja. I w związku z tym brakiem czasu zabrałam się za szukanie pracy, mam nadzieję w niej odpocząć i dzięki niej więcej zrobić :diabloti: (o ZARABIANIU nie ma mowy, będę pracować na opiekunkę :angryy: )
:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
chooo do Jebia- mi już panie w PUPie 3 razy oferowały prace- z racji bycia matką mogę pracować na nocki jak tata się zajmuje małą :loveu: zarobie 600 ale odpada opcja zatrudniania niani :diabloti:
[/FONT]

[quote name='Alicja']:hmmmm: może najme sie na opiekunkę :evil_lol:
[FONT=Arial]na nocki z Pawciem :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Obama']Ja mam takie niedyskretne pytanie.Na fotach jest Pani Alicja czy Pani Clockwork? :)

na jednych Alicja na innych Clockwork , jest też DEMONiczka ;)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']o jakie fajne foty hihi
ja to zawsze wiem kiedy przpełznąć :-)
co do nie robienie nic czyli opier****nia się ...to ja już tak 2lata!!!! ja to dopiero jestem leń! nic nie robie cały dzień...tylko czemu ja ku**a jestem taka zmęczona????
Klocusiowa pozdrawiam serdecznie - jadę do Włoch na miesiąc- ale nie nie nie będe nic nie robić- tym razem miesiąc popracuję-czas coś zrobić wreszcie, w przerwach od rpacy będe z Emilką więc znowu nie będe robić nic :-)
[FONT=Arial]z Emilką jedziesz???? :crazyeye: GUPIA???? :crazyeye:
ja już nie moge sie doczekać aż Grosia pojedzie na ZIELONĄ SZKOŁĘ.... 2 tyg. luzu :loveu::loveu::diabloti:
[/FONT]

[quote name='Obama']Ja mam takie niedyskretne pytanie.Na fotach jest Pani Alicja czy Pani Clockwork? :)
[FONT=Arial]jak PANI to ino Ala.... na panią cza mieć klase i kase :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]miałam nadzieje że se poklikam, ale z drugiego pokoju dochodzą jakieś nieartykuowane dźwięki...... czyli koniec laby :mad:
błagam- niech doświadczone matki powiedzą .... "to najgorszy okres- potem bedzie lepiej"..... :modla:
jesteśmy w okresie:
[/FONT]

• siedzieć NIE!
  • chodzić/raczkować nie umie
  • gadać nie gada- nie powie o co buczy
  • ja ja i tylko ja- zajmować się mną non stop.....
  • zaczynają się zęby
  • na spanie nie ma czasu- świat jest zbyt ciekawy....
  • spacery po 18tej jak tata wraca bo pies+ dziecko na spacerze nie wchodzi w gre.... a cały dzień w domu= lasowanie mózgu:wallbash:

[FONT=Arial]:splat:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] 100% kobieta :loveu:[/FONT]

i nie ma jak udać że sie czyta.... a kątem oka szukać tematów do plotek... [FONT=Comic Sans MS]DEWOTA[/FONT][FONT=Comic Sans MS]! [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]na nocki z Pawciem :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]ja jako opiekunka dzieci a nie facetów z kryzysem wieku średniego :diabloti:.... nie studiowałam psychologii nie mam kwalifikacji :diabloti: :roflt:

wow ....już nie śpisz ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja jako opiekunka dzieci a nie facetów z kryzysem wieku średniego :diabloti:.... nie studiowałam psychologii nie mam kwalifikacji :diabloti: :roflt:

wow ....już nie śpisz ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]faceci nie mają kryzysu wieku średniego bo.... nigdy nie dorastają :diabloti::diabloti:

nooo nie śpie..... jakoś nie lubie... :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]faceci nie mają kryzysu wieku średniego bo.... nigdy nie dorastają :diabloti::diabloti:

:razz:no tak ....coś w tym jest :diabloti:

nooo nie śpie..... jakoś nie lubie... :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]zmuś się :diabloti::evil_lol:

Czy tą fotą sugerujesz że czas kupić Grosi zestaw małego majsterkowicza ???:evil_lol:
http://images8.fotosik.pl/415/7e2f5c38f369e13e.jpg
[/FONT]

Posted

boshe... jak ja sobie obiecałam że nie będzie rozmów... dzieci dzieci dzieci.... będę inna niż te wszystkie mamuśki ..... :diabloti:
i gdzie sie nie pojawiamy tam.... DZIECI- tematy: dzieci, porody, wychowanie, postępy :shock::shock: JA NIE CHCE!!!!!................................. :tard:

Posted

[FONT=Arial]normalne dziewczynki lubią RÓŻOWE jeździdełka :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]ale nie Grosia :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]mieliśmy do wyboru- różowy lub... CHŁOPIĘCY ........ :roll::diabloti:[/FONT]