zuzolandia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://global.images8.fotosik.pl/413/0f6022d2248d6205.jpg zuzowy pasecek maaaa hihihih ....:loveu::loveu: jo tysz mom na gaciach HelloKittolca se walnełam na dziure :diabloti::diabloti: Grattulujemy Demonice żebolcaaa !!!!:multi::multi: Quote
dbsst Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 mi się bardzo podoba ta różowa kokarda przy dzinsach ------------------------------- chyba myśleć zaczynam o parce dla Jana hahahhahaha Quote
Tengusia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 alez ona urosla a taki malusi szkrab byl jak ja poznalam :grins: ... a ty opalona no no no :diabloti: http://images8.fotosik.pl/413/c816f0c69985eeed.jpg Quote
clockwork Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi: ale nie mam czasu...................... :roll: zupełnie nie rozumiem czemu.... siedze w domu i nic nie robie...... a czasu brak............ i powiem szczerze że to nicnieróbstwo trochę mnie wykańcza... TROCHĘ.... :roll: :mdleje: ja tu jeszcze wróce :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi: ale nie mam czasu...................... :roll: zupełnie nie rozumiem czemu.... siedze w domu i nic nie robie...... a czasu brak............ i powiem szczerze że to nicnieróbstwo trochę mnie wykańcza... TROCHĘ.... :roll: :mdleje: ja tu jeszcze wróce :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:cywilizancja dotarła do Jebia ;)[/FONT] Quote
Gonitwa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi: ale nie mam czasu...................... :roll: zupełnie nie rozumiem czemu.... siedze w domu i nic nie robie...... a czasu brak............ i powiem szczerze że to nicnieróbstwo trochę mnie wykańcza... TROCHĘ.... :roll: :mdleje: [/FONT] Witaj Piękna :loveu::loveu: Nie wiem czemu, ja też na nic czasu nie mam, nicnierobienie jest cholernie męczące i ... czasochłonne. A roboty w domu po łokcie, zawsze jest coś do zrobienia, ale przecież nie pracuję więc ..nic nie robię...:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Arial]Klocusiowa to przez tego małego makaka :loveu: nic w domu nie robisz ;) ale fajnie że masz neta ;)..... :bigcool:[/FONT] Quote
Maga100 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TADAAAMMMM!!!!!!! :multi::multi::multi: mam neta!!!!! :multi::multi::multi: oooo, to już mamy 2024? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='clockwork'] ale nie mam czasu...................... :roll: zupełnie nie rozumiem czemu.... siedze w domu i nic nie robie...... a czasu brak............ [/FONT] ja tez nie rozumiem, jesteś beznadziejna jako i ja. I w związku z tym brakiem czasu zabrałam się za szukanie pracy, mam nadzieję w niej odpocząć i dzięki niej więcej zrobić :diabloti: (o ZARABIANIU nie ma mowy, będę pracować na opiekunkę :angryy: ) Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 :hmmmm: może najme sie na opiekunkę :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 o jakie fajne foty hihi ja to zawsze wiem kiedy przpełznąć :-) co do nie robienie nic czyli opier****nia się ...to ja już tak 2lata!!!! ja to dopiero jestem leń! nic nie robie cały dzień...tylko czemu ja ku**a jestem taka zmęczona???? Klocusiowa pozdrawiam serdecznie - jadę do Włoch na miesiąc- ale nie nie nie będe nic nie robić- tym razem miesiąc popracuję-czas coś zrobić wreszcie, w przerwach od rpacy będe z Emilką więc znowu nie będe robić nic :-) Quote
Obama Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja mam takie niedyskretne pytanie.Na fotach jest Pani Alicja czy Pani Clockwork? :) Quote
Obama Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dzięki! To wreszcie wiem kto mi dymi w galerii i kogo mam za to kochać miłością wielką :) Quote
clockwork Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:cywilizancja dotarła do Jebia ;)[/FONT] [FONT=Arial]z opóźnieniem ale... dotarła :multi::multi:[/FONT] [quote name='Gonitwa']Witaj Piękna :loveu::loveu: Nie wiem czemu, ja też na nic czasu nie mam, nicnierobienie jest cholernie męczące i ... czasochłonne. A roboty w domu po łokcie, zawsze jest coś do zrobienia, ale przecież nie pracuję więc ..nic nie robię...:evil_lol: [FONT=Arial]nie świruj że też upadłaś na głowe i strzeliłaś se szkodnika..... :crazyeye:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Klocusiowa to przez tego małego makaka :loveu: nic w domu nie robisz ;) ale fajnie że masz neta ;)..... :bigcool:[/FONT] [FONT=Arial]noooo... fajnie... powrót do żywych jest cool :evil_lol:[/FONT] [quote name='Maga100']oooo, to już mamy 2024? :crazyeye: :evil_lol: ja tez nie rozumiem, jesteś beznadziejna jako i ja. I w związku z tym brakiem czasu zabrałam się za szukanie pracy, mam nadzieję w niej odpocząć i dzięki niej więcej zrobić :diabloti: (o ZARABIANIU nie ma mowy, będę pracować na opiekunkę :angryy: ) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] chooo do Jebia- mi już panie w PUPie 3 razy oferowały prace- z racji bycia matką mogę pracować na nocki jak tata się zajmuje małą :loveu: zarobie 600 ale odpada opcja zatrudniania niani :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja']:hmmmm: może najme sie na opiekunkę :evil_lol: [FONT=Arial]na nocki z Pawciem :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Obama']Ja mam takie niedyskretne pytanie.Na fotach jest Pani Alicja czy Pani Clockwork? :) na jednych Alicja na innych Clockwork , jest też DEMONiczka ;) Quote
clockwork Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']o jakie fajne foty hihi ja to zawsze wiem kiedy przpełznąć :-) co do nie robienie nic czyli opier****nia się ...to ja już tak 2lata!!!! ja to dopiero jestem leń! nic nie robie cały dzień...tylko czemu ja ku**a jestem taka zmęczona???? Klocusiowa pozdrawiam serdecznie - jadę do Włoch na miesiąc- ale nie nie nie będe nic nie robić- tym razem miesiąc popracuję-czas coś zrobić wreszcie, w przerwach od rpacy będe z Emilką więc znowu nie będe robić nic :-) [FONT=Arial]z Emilką jedziesz???? :crazyeye: GUPIA???? :crazyeye: ja już nie moge sie doczekać aż Grosia pojedzie na ZIELONĄ SZKOŁĘ.... 2 tyg. luzu :loveu::loveu::diabloti:[/FONT] [quote name='Obama']Ja mam takie niedyskretne pytanie.Na fotach jest Pani Alicja czy Pani Clockwork? :) [FONT=Arial]jak PANI to ino Ala.... na panią cza mieć klase i kase :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]miałam nadzieje że se poklikam, ale z drugiego pokoju dochodzą jakieś nieartykuowane dźwięki...... czyli koniec laby :mad: błagam- niech doświadczone matki powiedzą .... "to najgorszy okres- potem bedzie lepiej"..... :modla: jesteśmy w okresie:[/FONT] siedzieć NIE! chodzić/raczkować nie umie gadać nie gada- nie powie o co buczy ja ja i tylko ja- zajmować się mną non stop..... zaczynają się zęby na spanie nie ma czasu- świat jest zbyt ciekawy.... spacery po 18tej jak tata wraca bo pies+ dziecko na spacerze nie wchodzi w gre.... a cały dzień w domu= lasowanie mózgu:wallbash: [FONT=Arial]:splat:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] 100% kobieta :loveu:[/FONT] i nie ma jak udać że sie czyta.... a kątem oka szukać tematów do plotek... [FONT=Comic Sans MS]DEWOTA[/FONT][FONT=Comic Sans MS]! [/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]na nocki z Pawciem :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]ja jako opiekunka dzieci a nie facetów z kryzysem wieku średniego :diabloti:.... nie studiowałam psychologii nie mam kwalifikacji :diabloti: :roflt: wow ....już nie śpisz ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja jako opiekunka dzieci a nie facetów z kryzysem wieku średniego :diabloti:.... nie studiowałam psychologii nie mam kwalifikacji :diabloti: :roflt: wow ....już nie śpisz ;)[/FONT] [FONT=Arial]faceci nie mają kryzysu wieku średniego bo.... nigdy nie dorastają :diabloti::diabloti: nooo nie śpie..... jakoś nie lubie... :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]faceci nie mają kryzysu wieku średniego bo.... nigdy nie dorastają :diabloti::diabloti: :razz:no tak ....coś w tym jest :diabloti: nooo nie śpie..... jakoś nie lubie... :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]zmuś się :diabloti::evil_lol: Czy tą fotą sugerujesz że czas kupić Grosi zestaw małego majsterkowicza ???:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/415/7e2f5c38f369e13e.jpg [/FONT] Quote
clockwork Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 boshe... jak ja sobie obiecałam że nie będzie rozmów... dzieci dzieci dzieci.... będę inna niż te wszystkie mamuśki ..... :diabloti: i gdzie sie nie pojawiamy tam.... DZIECI- tematy: dzieci, porody, wychowanie, postępy :shock::shock: JA NIE CHCE!!!!!................................. :tard: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [FONT=Arial]:shake:..chlorowaną wodę ...:shock: http://images8.fotosik.pl/415/26a52f38510e11ae.jpg :diabloti::diabloti::diabloti: dałabyś fotę jakiegoś psa :diabloti::evil_lol: edit... widziałam że fota jest ;) Magda ...ale się zmieniłaś ( skoro to miłość taty ;)):evil_lol:..aczkolwiek po minie Pawła nie widać tej miłości :diabloti: http://images8.fotosik.pl/415/3fd1ec2bf5f8690b.jpg [/FONT] Quote
clockwork Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Arial]iii.... mielimy gości ;)[/FONT] [FONT=Arial]"kuzyn" [/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [FONT=Arial]Że też mu Niunia nie oddała :mad: http://images8.fotosik.pl/415/764a85a27fd18f24.jpg[/FONT] Quote
clockwork Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Arial]normalne dziewczynki lubią RÓŻOWE jeździdełka :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ale nie Grosia :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]mieliśmy do wyboru- różowy lub... CHŁOPIĘCY ........ :roll::diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts