Alicja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dbsst napisał(a):gadaj WSZYSTKO OD POCZĄTKU popieraj zdjęciami a nie wiesz gdzie mają aparaty :hmmmm: ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dbsst napisał(a):w telefonie hahahhahahhahahahaha do telefonu potrzebna ładowarka ;) Quote
agnes1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ale że jakie fotki?? :hmmmm: zapomniałam jak sie aparat obsługuje, nadal nie mam neta i jestem gościnnie na czy minuty... :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 rufusowa napisał(a):powodzenia w upychaniu :multi: :roflt: przyda się to powodzenie ;) ....sorka ...musiałam :grins: Quote
dbsst Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 agnes1 napisał(a):ale że jakie fotki?? :hmmmm: zapomniałam jak sie aparat obsługuje, nadal nie mam neta i jestem gościnnie na czy minuty... :loveu: czy minuty czy zdjęcia!!!! Quote
Alicja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [FONT=Arial]Grosia , Klocek i Klockowa ;) [/FONT] Quote
rufusowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 jaaaka faaajna :) spocona główeczka :loveu: a w ogóle, to bardzo podobna do tatusia :p Quote
dbsst Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ja cię jaka GROSIA JEST WIELKA jak ona się w brzuchu mieściła nie spełna rok temu??????????? widzę, że dekolty w modzie hahahhahahhaa Quote
Alicja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [FONT=Arial]no ba ...jak wszystkie modne na dogo to Grosia też ;) a teraz mata , oglądajta i sie cieszta że foty som:p [/FONT] Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ależ urosła!!!!! :mdleje: cudna :loveu: a najlepsze są buziole z rozdziawioną japą :lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='malawaszka']ależ urosła!!!!! :mdleje: cudna :loveu: a najlepsze są buziole z rozdziawioną japą :lol: [FONT=Arial]no urosło się dziewczynce :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]sorka za jakość ale w mieszkaniu to ja wcale fot nie potrafie robić , a jeszcze jak sie ustawi na światlo słoneczne to już wcale :roll: ...no i fajnie ze kupiony dyfuzor do lampy błyskowej :roll:...leży w torbie w domu :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 nawet łyżeczka różowa :mdleje: całuski są bomba :loveu: ale matka jakoś niewyjściowo wygląda.... :roll:... bo dlaczemu szkodnik wstaje o 6tej ..... TADAM!!!! WSTAJEMYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! ..... jak sie przestawia dziecku zegarek???? :roll: ale mam kapcia w ryjoczku :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/394/df167171d116cde9.jpg Ala.... przeca ja mam dyfuzor..... było se poszukać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts