Alicja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Tengusia']hej cioteczka znasz moze kogos kto moglby mi zaprojektowac wzor na tatuaz ? [FONT=Arial] kazde studio tattoo ma galerie , jest tego w necie multum , a tam tyyyyyyyyyle cudeniek do odgapienia ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] kazde studio tattoo ma galerie , jest tego w necie multum , a tam tyyyyyyyyyle cudeniek do odgapienia ;)[/FONT] ale ja nie chce odgapianego tylko mojego wlasnego i niepowtarzalnego :eviltong: zamysla juz mam teraz potrzeba mi raczek ktore mi go rozrysuja :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 cześć robaczki :grins: słyszałam, że fajnie jest się przeprowadzać :razz: sama to przeżyłam, więc wiem, że to sama radość :evil_lol: aale... przecie dacie radę;) najfajniej już jest po, jak siadasz z kaffką w fotelu:) a tak całkiem serio - jak tam idzie? kiedy się meldujecie na nowych włościach? zdjęcia muszą być koniecznie ;) Quote
Alicja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Nie wiem czy Magda ma jeszcze neta ...a poza tym na 100% nie ma czasu ...do soboty muszą się wynieść a nie wszystko gotowe , tak więc po przeprowadzce Ciotka Alicja wrzuci foto Klocusia i Demoniczki ( ucho mnie boli od rozmowy z Grosią ;)przez fona ) Quote
agnes1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 to ja KLOCKOWA :razz: proszę nie wypowiadać przy mnie słowa REMONT i PRZEPROWADZKA....:shake: dziś miało nas już nie być na starym mieszkaniu, ale niestety... remont w 10 dni jest nierealny....:shake: dalej w lesie.... dziś i jutro wielkie pakowanie i wywożenie w sobote o 9tej mamy zdać klucze z wynajmowanego- nie zdążymy do diaska :grab: Domi mówi MAMA- szkoda że do mojej siostry :placz::placz: pies i Domi mają nas w nocy .... :shake: a my padamy na ryjok..... od niedzieli śpię - nie budzić!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa i nie będziemy mieli neta nie wiem jak długo..... jak nie przeniosą ze starego mieszkania to umowe mamy na 1,5 roku jeszcze więc jest opcja że bedziemy płacić na starym więc tu podłączymy dopiero po wygaśnięciu tamtej czyli w lutym 2012 :grins: no to PA- lece robić :mdleje: P.S: kto chętny do noszenia bo dziś i jutro jesteśmy ino ja i Paweł..... koledzy w łikend- czyli po ptokach :roll: Quote
Alicja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [COLOR=Navy][B]1osobowa brygada melduje na jutro swą gotowość ;) [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [COLOR=Purple][B][FONT=Verdana][SIZE=2]ależ ja to jestem taka trochę jednak pierdoła...:roll: no przecie mogłam Wam Zuzkę wypożyczyć... wysłać jakimś kurierem albo co... ona się nadaje do remontów :diabloti: potrafi zrywać pcv z podłogi, boazerię jej zdaniem nie pasującą do wystroju... no i przy zmywaniu ścian może by też pomogła :diabloti: ale Wy już pewnie kończycie... :roll: [/SIZE][/FONT] [/B][/COLOR] Quote
Maga100 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Bardzo podoba mi się opcja z netem :evil_lol: ale to dobrze, może w koncu zajmiesz się dzieckiem i domem, a nie klikaniem :diabloti: Quote
Cola Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 zdążycie :) hahaha koledzy to się akurat załapią na rozpakowywanie i zrobienie parapetówki :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Łączę się z Wami w bólu , życzę powodzenia :) za jakiś czas , będziecie miło z humorem wspominać przeprowadzkę - takie na wariackich papierach , są najfajniejsze :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 i jak tam bary bola od dzwigania ale fajnie jupijaje nie będzie was do 2012 hahahahhahahaha wrócicie na mistrzostwa hahahhaha ale wtedy nas nie będzie hahahhaa Quote
agnes1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 STOP CIUCHOLANDOM!!!!!! po co mi TIR ciuchów, i naczepa butów ....40 firanek, itd..... melduje że tamto mieszkanie było z gumy- za diabła tego tu nie pomieścimy:roll::roll: aaaaaaaaaaaaaaaaa i nie ma nic gorszego jak szukać majtek, żelu do włosów (wyglądam jakby piorun w pudla rąbnął :oops:) i czegokolwiek do umycia :mdleje: NIGDY WIĘCEJ PRZEPROWADZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JA :hand: Quote
Alicja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 podesłać Ci majtki i żel ?? :roflt: poka pudla poka .... naladuj telefona poszedł SMS;) Quote
agnes1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Alicja napisał(a):podesłać Ci majtki i żel ?? :roflt: poka pudla poka .... naladuj telefona poszedł SMS;) dawa :modla: :roll: nie mam ładowarki :niewiem: Quote
Alicja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 agnes1 napisał(a):dawa :modla: :roll: nie mam ładowarki :niewiem: [FONT=Arial]to co ....ładowarke też podesłać :hmmmm:[/FONT][FONT=Arial];) jak nie znajdziesz to we wtorek razem z kosćmi dla Klocka przywieze ;) [/FONT] Quote
agnes1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]to co ....ładowarke też podesłać :hmmmm:[/FONT][FONT=Arial];) jak nie znajdziesz to we wtorek razem z kosćmi dla Klocka przywieze ;) [/FONT] podładowany... ale esa ni ma :niewiem: może ukradli po drodze :roll: nie wiem gdzie jest Klocek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 agnes1 napisał(a):podładowany... ale esa ni ma :niewiem: może ukradli po drodze :roll: [FONT=Arial] no a do mnie nie doszedł raport :hmmmm: ukradli Ci z Komitetów Wyborczych mojego SMSa:mad:[/FONT] nie wiem gdzie jest Klocek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]pewnie władowałaś go do .......SUSZARNI :roflt:[/FONT] Quote
Maga100 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 no ale co z tym netem, nie będzie do 2020? :hmmmm: a ja tam lubię przeprowadzki, mogłabym znów gdzieś się przenieść :p Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agnes1 napisał(a): aaaaaaaaaaaaaaaaa i nie ma nic gorszego jak szukać majtek, żelu do włosów (wyglądam jakby piorun w pudla rąbnął :oops:) i czegokolwiek do umycia :mdleje: majtek nie mam ale gele owszem :diabloti: :evil_lol: ZAPRASZAMY na bazar kosmetyczny!!!! http://www.dogomania.pl/threads/188647 Quote
lolka75 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Magda:placz:...jak ja Ci zazdroszcze:shake: ja mam pudla i bajzel na razie w starym domu... a kiedy sie doczekam przewozki? jak moj monsz znajdzie chwile czasu:roll: nie cierpie przeprowadzek:shake: poka nowy domek:p Quote
dbsst Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 a ja uwielbiam przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!! zawsze mnie zaskakuje skąd u nas tyle gratów i dlaczego te graty mnożą się tak szybko hahahahha i jak tam pierwsze noce na swoim mam chęc zapytać ale wiem, że do 2112 mi nie odpowiesz hahahahahhahahahhahahahahhahahahha Quote
agnes1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 HA! a właśnie że jestem :hand: stołowy nadal zawalony, balkon tysz... brakło mi koncepcji gdzie to upychać :evil_lol: uciekłam z domu żeby na to nie patrzeć :roll:- może ktoś upcha....:roll: i oto jestem..... :loveu:... wypadłam z obiegu- nie wiem co mam pisać :niewiem: :roll: Quote
Alicja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 agnes1 napisał(a):HA! a właśnie że jestem :hand: stołowy nadal zawalony, balkon tysz... brakło mi koncepcji gdzie to upychać :evil_lol: uciekłam z domu żeby na to nie patrzeć :roll:- może ktoś upcha....:roll: i oto jestem..... :loveu:... wypadłam z obiegu- nie wiem co mam pisać :niewiem: :roll: o masz ...a miałaś kupic kawalerkę :roflt: U Agi masz wiadomość na GG ;) Quote
Recommended Posts