Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']dlaczemu ja nie mam na nic czasu???? :niewiem:

ja też nie wiem :niewiem:
Nie pracujesz, SIEDZISZ W DOMU i jeszcze niby czasu nie masz :roll::diabloti:

[quote name='malawaszka']pionizujecie JUŻ?????? :mdleje:

prawda, że to karygodne? :shake:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał clockwork
dlaczemu ja nie mam na nic czasu????

Bo jesteś źle zorganizowana :diabloti:
np taka moja teściowa - jak jej mówię że nie mam czasu bo coś - to ona mi wykładzik HA
że miała dziecko , prace na cały etat , dojeżdżała dwie godziny do domu , prała , sprzątała , gotowała , chodziła na spacery , robiła zakupy i jeszcze miała czas dla siebie HA

Dać Wam mamuśki nr telefonu do teściówki ? korepetycji wam udzieli :evil_lol:

od siebie dodam , że tak niezorganizowanego babska jak ona to nie znam , zanim coś zrobi , to się kręci w kółko bez celu - no ale w teorii jest MISZCZ

Napisał malawaszka
pionizujecie JUŻ??????

o to samo miałam zapytać , ale mnie uprzedziłaś - oczywiście że karygodne , przecież to dziecko w wieku 100 lat , będzie garbate :diabloti:
Mam nadzieję , że przynajmniej nie obcinasz jej włosków :)

Posted

no tak ........ przeca mam dziecko ........ zapomniałam..... to pewnie ten powód.... :roll:

a że niezorganizowana jestem to przyznaje sie bez bicia :oops: zawsze brakowało mi czasu bo coś tam... zawsze wszystko w biegu.... :roll: za namiary na teściową DZIĘKUJĘ- mam swoją :diabloti:

też znam taką jedną co to pracuje, w chałpie porobione, poprane, ugotowane, posprzątane, pies wylatany, jeszcze ma czas do mnie wpaść .... nie wiem kied ona to wszystko robi bo ciągle ją widze on-line :niewiem:
ja jak siadam do kompa to siadam do kompa.... ona siedzi na kompie i w tym samym czasie robi milion rzeczy :shock::shock:

apropos.... ALA!! wpadamy dziś ... chyba że braknie mi czasu :evil_lol::evil_lol:

co do pionizowania to OCZYWIŚCIE ŻE JESZCZE NIE!!!!!!!!!! aż tak nieodpowiedzialna i wyrodna nie jestem :shake::shake::shake:
po prostu BRAKŁO MI CZASU na obrócenie foty..... to jest fota autentyk... taka pozycja była OCZYWIŚCIE - dzieci-POZIOMki :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Jak Demon z Torunia to najprawdopodobniej z tej hodowli co Dulka

Dulka jest z Bydgoszczy jakby sie ktoś pytał. A tak w ogóle to śliczną masz jAnielicę Madzialeno.

Posted

[quote name='clockwork']no tak ........ przeca mam dziecko ........ zapomniałam..... to pewnie ten powód.... :roll:

a że niezorganizowana jestem to przyznaje sie bez bicia :oops: zawsze brakowało mi czasu bo coś tam... zawsze wszystko w biegu.... :roll: za namiary na teściową DZIĘKUJĘ- mam swoją :diabloti:

oj Klockowa, Ty weź przemyśl jeszcze propozycję Vectry :diabloti:
obca teściówka może być lepsza od własnej :cool3:
może dać Ci szersze spojrzenie na świat :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]melduje że II etap basenów za nami .... [/FONT]

[FONT=Arial]oczywiście będzie kontynuacja bo Domi strasznie się podoba :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]nie wiem czemu mi ostatnio foty nie wychodzą :niewiem: ale liczę na wyrozumiałość :roll::diabloti:

a tera zara idziemy na uwielbiane rehabilitacje.... niech ktoś mi powie że masaże dziecko relaxują to przegryze tętnice....:angryy::angryy::angryy: już mnie trafia jak pomyślę o godzinie wrzasku i histerii :flaming:
[/FONT]

Posted

nei wiem czy to pocieszenia el kiedyś polubi masaże i sama będzie sie o nie prosić nastąpi to za kilkanaście lat to byłam ja wróżka aida

Posted

Anja33 napisał(a):
Widze że puff się przydaje

czy przylazłaś tu pani ludzi nękać
schowajcie tego pufa bo ja zaraz pufne z zazdrości hahahahhaha

gdzie jakies foty jak tam sprawy mieszkaniowo przeprowadzkowe HALO

Posted

dbsst napisał(a):
czy przylazłaś tu pani ludzi nękać
schowajcie tego pufa bo ja zaraz pufne z zazdrości hahahahhaha

Dominiko Ala dostała 2 ostatnie w firmie w której już nie pracuje

Posted

Anja33 napisał(a):

za co raz jeszcze dziękujemy :Rose:
melduję posłusznie że 1 użytkuję ja bądź Demoniczka jek przyjeżdza;) a drugi czeka zapakowany u Babci Joasi aż Demoniczka wprowadzi się do swojego pokoiku w nowym mieszkanku :)

Posted

Anja33 napisał(a):

hahaha FARCIARA ta Ala ;)
mam nadzieję, że kiedyś rozsiąde się na jej pufie a potem pufne jak puf i mnie nei bedzie :P

Posted

Alicja napisał(a):
za co raz jeszcze dziękujemy :Rose:
melduję posłusznie że 1 użytkuję ja bądź Demoniczka jek przyjeżdza;) a drugi czeka zapakowany u Babci Joasi aż Demoniczka wprowadzi się do swojego pokoiku w nowym mieszkanku :)

Bardzo Proszę ciesze się że się przydały

Posted

dbsst napisał(a):

prosze cie... mam dość :mdleje: :shock:

miało być szybko rach ciach ... a tera to sie sypie tamto trza dorobić, to poprawić, milion nieplanowanych rzeczy wypadło :shock:

:placz::placz: GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!