Maga100 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='clockwork']dlaczemu ja nie mam na nic czasu???? :niewiem: ja też nie wiem :niewiem: Nie pracujesz, SIEDZISZ W DOMU i jeszcze niby czasu nie masz :roll::diabloti: [quote name='malawaszka']pionizujecie JUŻ?????? :mdleje: prawda, że to karygodne? :shake: Quote
Vectra Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Napisał clockwork dlaczemu ja nie mam na nic czasu???? Bo jesteś źle zorganizowana :diabloti: np taka moja teściowa - jak jej mówię że nie mam czasu bo coś - to ona mi wykładzik HA że miała dziecko , prace na cały etat , dojeżdżała dwie godziny do domu , prała , sprzątała , gotowała , chodziła na spacery , robiła zakupy i jeszcze miała czas dla siebie HA Dać Wam mamuśki nr telefonu do teściówki ? korepetycji wam udzieli :evil_lol: od siebie dodam , że tak niezorganizowanego babska jak ona to nie znam , zanim coś zrobi , to się kręci w kółko bez celu - no ale w teorii jest MISZCZ Napisał malawaszka pionizujecie JUŻ?????? o to samo miałam zapytać , ale mnie uprzedziłaś - oczywiście że karygodne , przecież to dziecko w wieku 100 lat , będzie garbate :diabloti: Mam nadzieję , że przynajmniej nie obcinasz jej włosków :) Quote
clockwork Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 no tak ........ przeca mam dziecko ........ zapomniałam..... to pewnie ten powód.... :roll: a że niezorganizowana jestem to przyznaje sie bez bicia :oops: zawsze brakowało mi czasu bo coś tam... zawsze wszystko w biegu.... :roll: za namiary na teściową DZIĘKUJĘ- mam swoją :diabloti: też znam taką jedną co to pracuje, w chałpie porobione, poprane, ugotowane, posprzątane, pies wylatany, jeszcze ma czas do mnie wpaść .... nie wiem kied ona to wszystko robi bo ciągle ją widze on-line :niewiem: ja jak siadam do kompa to siadam do kompa.... ona siedzi na kompie i w tym samym czasie robi milion rzeczy :shock::shock: apropos.... ALA!! wpadamy dziś ... chyba że braknie mi czasu :evil_lol::evil_lol: co do pionizowania to OCZYWIŚCIE ŻE JESZCZE NIE!!!!!!!!!! aż tak nieodpowiedzialna i wyrodna nie jestem :shake::shake::shake: po prostu BRAKŁO MI CZASU na obrócenie foty..... to jest fota autentyk... taka pozycja była OCZYWIŚCIE - dzieci-POZIOMki :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [FONT=Arial]:razz::razz: dojechałyście ...bo czekam na smska :mad:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Alicja napisał(a):Jak Demon z Torunia to najprawdopodobniej z tej hodowli co Dulka Dulka jest z Bydgoszczy jakby sie ktoś pytał. A tak w ogóle to śliczną masz jAnielicę Madzialeno. Quote
basia2202 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='clockwork']no tak ........ przeca mam dziecko ........ zapomniałam..... to pewnie ten powód.... :roll: a że niezorganizowana jestem to przyznaje sie bez bicia :oops: zawsze brakowało mi czasu bo coś tam... zawsze wszystko w biegu.... :roll: za namiary na teściową DZIĘKUJĘ- mam swoją :diabloti: oj Klockowa, Ty weź przemyśl jeszcze propozycję Vectry :diabloti: obca teściówka może być lepsza od własnej :cool3: może dać Ci szersze spojrzenie na świat :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [FONT=Arial]melduje że II etap basenów za nami .... [/FONT] [FONT=Arial]oczywiście będzie kontynuacja bo Domi strasznie się podoba :roll:[/FONT] [FONT=Arial]nie wiem czemu mi ostatnio foty nie wychodzą :niewiem: ale liczę na wyrozumiałość :roll::diabloti: a tera zara idziemy na uwielbiane rehabilitacje.... niech ktoś mi powie że masaże dziecko relaxują to przegryze tętnice....:angryy::angryy::angryy: już mnie trafia jak pomyślę o godzinie wrzasku i histerii :flaming:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 łooo jaka copa :lol: hahaha a co do masaży to dziwne to jest bo u jednych Iga albo Oliwia były zadowolone itd a u jednej takiej baby - babona wstrętnego Iga wyła :shake: Quote
dbsst Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 nei wiem czy to pocieszenia el kiedyś polubi masaże i sama będzie sie o nie prosić nastąpi to za kilkanaście lat to byłam ja wróżka aida Quote
clockwork Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 tak też jej mówie że dałabym wiele żeby być na jej miejscu- położć sie i niech mi robią dobrze :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a czemu ty chcesz do mnie przyejżdżać, skoro twój basen większy? :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 bo mój jest pod dachem a twój pod palmami :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [FONT=Georgia]gratuluję :) oprawiaj mamuśka w ramki te dyplomy i wieszaj na ścianie :cool3::cool3:[/FONT] Quote
basia2202 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 no to teraz macie dyplomowaną basenową :diabloti: gratulacje Madź! :p Quote
dbsst Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Anja33 napisał(a):Widze że puff się przydaje czy przylazłaś tu pani ludzi nękać schowajcie tego pufa bo ja zaraz pufne z zazdrości hahahahhaha gdzie jakies foty jak tam sprawy mieszkaniowo przeprowadzkowe HALO Quote
Anja33 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 dbsst napisał(a):czy przylazłaś tu pani ludzi nękać schowajcie tego pufa bo ja zaraz pufne z zazdrości hahahahhaha gdzie jakies foty jak tam sprawy mieszkaniowo przeprowadzkowe HALO Dominiko Ala dostała 2 ostatnie w firmie w której już nie pracuje Quote
Alicja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Anja33 napisał(a):Dominiko Ala dostała 2 ostatnie w firmie w której już nie pracuje za co raz jeszcze dziękujemy :Rose: melduję posłusznie że 1 użytkuję ja bądź Demoniczka jek przyjeżdza;) a drugi czeka zapakowany u Babci Joasi aż Demoniczka wprowadzi się do swojego pokoiku w nowym mieszkanku :) Quote
dbsst Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Anja33 napisał(a):Dominiko Ala dostała 2 ostatnie w firmie w której już nie pracuje hahaha FARCIARA ta Ala ;) mam nadzieję, że kiedyś rozsiąde się na jej pufie a potem pufne jak puf i mnie nei bedzie :P Quote
Anja33 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Alicja napisał(a):za co raz jeszcze dziękujemy :Rose: melduję posłusznie że 1 użytkuję ja bądź Demoniczka jek przyjeżdza;) a drugi czeka zapakowany u Babci Joasi aż Demoniczka wprowadzi się do swojego pokoiku w nowym mieszkanku :) Bardzo Proszę ciesze się że się przydały Quote
Alicja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Anja33 napisał(a):Bardzo Proszę ciesze się że się przydały szczególnie na moj zjechany kręgosłup ;) Quote
clockwork Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dbsst napisał(a): gdzie jakies foty jak tam sprawy mieszkaniowo przeprowadzkowe HALO prosze cie... mam dość :mdleje: :shock: miało być szybko rach ciach ... a tera to sie sypie tamto trza dorobić, to poprawić, milion nieplanowanych rzeczy wypadło :shock: :placz::placz: GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ale to nie to, ze dach się sypie? :hmmmm: to zamiast wydawać pieniądze na jakieśtam mieszkanie, pojedźcie na Malediwy :grins: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 hej cioteczka znasz moze kogos kto moglby mi zaprojektowac wzor na tatuaz ? Quote
Recommended Posts