sacred PIRANHA Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a Emi nauczyła się nowego słowa...pokazuje palec wskazujący (z miną = zabije Cie jak mi nie dasz tego co chce)i mówi : "fak!"... ale ze mnie dobra matka...:-( Quote
basia2202 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 woow! uśmiech pierwsza klasa :) http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/472950/00000072.JPG Quote
dbsst Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 hahahaha niezła Dominika psiozjadaczkowa. Clockowa sprzątaj sprzątaj hahahahahahhaha dziś wielki dzień :D muszę szybko wejść na mięso bo nie wyrobimy na mleko dla juniora. ile można jeść!!!!! Quote
clockwork Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 debe.... ale ja nie neguje chuchania i dmuchana na dzieci- bo mam wrażenie że tak to odebrałaś :shake: jak każda (prawie) matka nie dam córci krzywdy zrobić, nie skażę jej świadomie ma ból- nie dostaje nic co mogłoby wywołać bóle brzucha, niestrawności itp... za słowem nie sram sie idzie to że - na słoiczku pisało PO 4 MIESIĄCU- i te słoiczki dostawała (nie te po 8mym ;))- myślę że w składzie nie ma nic co mogłoby zaszkodzić ... nie chucham jeżeli chodzi o alergie- produkty mogące wywołać alergie dozujemy stopniowo.... w końcu żeby stwierdzić czy bąbel ma na coś alergie trza mu zaaplikować to coś ;) w razie co z alergią można życ i można z nią walczyć ;) wskakuj na słoiczki :razz::razz: masakra jak dziecko najpierw się krzywi, wykręca mu twarz na nowe smaki (fuj jakie dobre:evil_lol:) a potem rozkoszuje się nowościami :loveu::loveu: jakby co to jestem i nadrobiłam i zapomniałam czy coś chciałam napisać :roll::roll: Quote
dbsst Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja się chyba znowu źle wyraziłam hahahha 1. mi jak każdej matce wydaje się, że nie chucham czyli pewnie chuch mam jak wichura haha 2. to musimy jak najszybciej zacząć jeść "normalnie" bo zabija mnie ile kosztuje teraz jedzenie Jaśka dlatego szybko chce przejść na terściwe. 3. próbowałam marchew jest pyszna ja nie wiem jak wam może nie smakować Jasiek zsika się ze szczęścia. 4. mam nadzieję, że nie dostanie sraki hahahahha Quote
clockwork Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 jak myślicie... czy nie złamię regulaminu foruma jak wstawie wieczorek kikla fot NIE DZIECIOWYCH???? psiowe chciałabym dać :roll::oops: czyj to pies czyj to pies...... hodowla Toruń :cool3::cool3: pod śmietnikiem znalazłam :shake::shake: [FONT=Arial]DEMON :loveu:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 clockwork napisał(a):jak myślicie... czy nie złamię regulaminu foruma jak wstawie wieczorek kikla fot NIE DZIECIOWYCH???? psiowe chciałabym dać :roll::oops: czyj to pies czyj to pies...... hodowla Toruń :cool3::cool3: pod śmietnikiem znalazłam :shake::shake: Będziesz mieć nowego pupila? Szatańska świnka cuuudnaaa! Quote
clockwork Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 no coś ty..... ni ma takiej opcji :roll: chyba że jego młode bo bedzie dopuszczał :diabloti: "znajomy" se kupił... Quote
agbar Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 clockwork napisał(a):debe.... ale ja nie neguje chuchania i dmuchana na dzieci- bo mam wrażenie że tak to odebrałaś :shake: jak każda (prawie) matka nie dam córci krzywdy zrobić, nie skażę jej świadomie ma ból- nie dostaje nic co mogłoby wywołać bóle brzucha, niestrawności itp... za słowem nie sram sie idzie to że - na słoiczku pisało PO 4 MIESIĄCU- i te słoiczki dostawała (nie te po 8mym ;))- myślę że w składzie nie ma nic co mogłoby zaszkodzić ... nie chucham jeżeli chodzi o alergie- produkty mogące wywołać alergie dozujemy stopniowo.... w końcu żeby stwierdzić czy bąbel ma na coś alergie trza mu zaaplikować to coś ;) w razie co z alergią można życ i można z nią walczyć ;) wskakuj na słoiczki :razz::razz: masakra jak dziecko najpierw się krzywi, wykręca mu twarz na nowe smaki (fuj jakie dobre:evil_lol:) a potem rozkoszuje się nowościami :loveu::loveu: jakby co to jestem i nadrobiłam i zapomniałam czy coś chciałam napisać :roll::roll: Fakt z alergia mozna zyc ale ile nerwow to kosztuje ''niechuchajaca'' mamusie....:diabloti: U nas na razie jablko poszlo w odstawke,sprobuje moze znowu za dwa,trzy miesiace,wczoraj mlody wchlonal caly sloiczek dyni z ziemniakiem...boze jak to smierdzi..a ten jadl i jadl i jadl...a ja sie modlilam,zeby juz nie chcial...:evil_lol: dbsst napisał(a):. 4. mam nadzieję, że nie dostanie sraki hahahahha Raczej go zamuruje;-) Quote
Alicja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jak Demon z Torunia to najprawdopodobniej z tej hodowli co Dulka Quote
clockwork Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Alicja']Daj fote jAnieliczki ;) :razz::razz::razz:.............mówisz i masz...............:diabloti: cała mama Quote
Alicja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :roflt:[FONT=Arial] najukochańsza :loveu: http://images8.fotosik.pl/342/d2a342f6c7a300b8.jpg [/FONT] Quote
dbsst Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a moim zdaniem trenujesz ją na modelkę biedna równowagę trzymać musi!!!! Quote
Iv_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :diabloti: http://images8.fotosik.pl/342/d2a342f6c7a300b8.jpg :angel::angel::angel::angel::angel::angel: Quote
ice_t Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 witanko w piękny słoneczny dzień. nareszcie ktoś zakręcił ten deszcz :) Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 hahaha ale mam zapłon - teraz dopiero fotkę jAnielicy zobaczyłam :roflt: Quote
clockwork Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 dlaczemu ja nie mam na nic czasu???? :niewiem: ukradłam siostrze foty więc se wkleje :roll: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [FONT=Arial]aaaaaaaaaaa to ten poniedziałkowy kowboj ;) http://images8.fotosik.pl/352/dc1b60a1b4301705.jpg ale lalunia :) ino tipsów brak :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/352/fb12dd8bb4cc64b1.jpg[/FONT] Quote
Cola Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='clockwork']dlaczemu ja nie mam na nic czasu???? :niewiem: :evil_lol: bo masz dziecko fiu fiu ale lala http://global.images8.fotosik.pl/352/fb12dd8bb4cc64b1.jpg Quote
jonQuilla Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [FONT=Georgia]widzę że Dominiczka sie nie ociąga...już podrywa chłopaków :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='malawaszka']pionizujecie JUŻ?????? :mdleje: :roflt: najlepsze jest to że Demonika nie pozwala sie sprowadzić do parteru :evil_lol: Quote
Recommended Posts