Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha
niezła Dominika psiozjadaczkowa.
Clockowa sprzątaj sprzątaj hahahahahahhaha
dziś wielki dzień :D
muszę szybko wejść na mięso bo nie wyrobimy na mleko dla juniora. ile można jeść!!!!!

Posted

debe.... ale ja nie neguje chuchania i dmuchana na dzieci- bo mam wrażenie że tak to odebrałaś :shake:
jak każda (prawie) matka nie dam córci krzywdy zrobić, nie skażę jej świadomie ma ból- nie dostaje nic co mogłoby wywołać bóle brzucha, niestrawności itp... za słowem nie sram sie idzie to że - na słoiczku pisało PO 4 MIESIĄCU- i te słoiczki dostawała (nie te po 8mym ;))- myślę że w składzie nie ma nic co mogłoby zaszkodzić ... nie chucham jeżeli chodzi o alergie- produkty mogące wywołać alergie dozujemy stopniowo.... w końcu żeby stwierdzić czy bąbel ma na coś alergie trza mu zaaplikować to coś ;) w razie co z alergią można życ i można z nią walczyć ;)

wskakuj na słoiczki :razz::razz: masakra jak dziecko najpierw się krzywi, wykręca mu twarz na nowe smaki (fuj jakie dobre:evil_lol:) a potem rozkoszuje się nowościami :loveu::loveu:

jakby co to jestem i nadrobiłam i zapomniałam czy coś chciałam napisać :roll::roll:

Posted

ja się chyba znowu źle wyraziłam hahahha
1. mi jak każdej matce wydaje się, że nie chucham czyli pewnie chuch mam jak wichura haha
2. to musimy jak najszybciej zacząć jeść "normalnie" bo zabija mnie ile kosztuje teraz jedzenie Jaśka dlatego szybko chce przejść na terściwe.
3. próbowałam marchew jest pyszna ja nie wiem jak wam może nie smakować Jasiek zsika się ze szczęścia.
4. mam nadzieję, że nie dostanie sraki hahahahha

Posted

jak myślicie... czy nie złamię regulaminu foruma jak wstawie wieczorek kikla fot NIE DZIECIOWYCH????

psiowe chciałabym dać :roll::oops:

czyj to pies czyj to pies...... hodowla Toruń :cool3::cool3:

pod śmietnikiem znalazłam :shake::shake:

[FONT=Arial]DEMON :loveu:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
jak myślicie... czy nie złamię regulaminu foruma jak wstawie wieczorek kikla fot NIE DZIECIOWYCH????

psiowe chciałabym dać :roll::oops:

czyj to pies czyj to pies...... hodowla Toruń :cool3::cool3:

pod śmietnikiem znalazłam :shake::shake:

Będziesz mieć nowego pupila?

Szatańska świnka cuuudnaaa!

Posted

clockwork napisał(a):
debe.... ale ja nie neguje chuchania i dmuchana na dzieci- bo mam wrażenie że tak to odebrałaś :shake:
jak każda (prawie) matka nie dam córci krzywdy zrobić, nie skażę jej świadomie ma ból- nie dostaje nic co mogłoby wywołać bóle brzucha, niestrawności itp... za słowem nie sram sie idzie to że - na słoiczku pisało PO 4 MIESIĄCU- i te słoiczki dostawała (nie te po 8mym ;))- myślę że w składzie nie ma nic co mogłoby zaszkodzić ... nie chucham jeżeli chodzi o alergie- produkty mogące wywołać alergie dozujemy stopniowo.... w końcu żeby stwierdzić czy bąbel ma na coś alergie trza mu zaaplikować to coś ;) w razie co z alergią można życ i można z nią walczyć ;)

wskakuj na słoiczki :razz::razz: masakra jak dziecko najpierw się krzywi, wykręca mu twarz na nowe smaki (fuj jakie dobre:evil_lol:) a potem rozkoszuje się nowościami :loveu::loveu:

jakby co to jestem i nadrobiłam i zapomniałam czy coś chciałam napisać :roll::roll:

Fakt z alergia mozna zyc ale ile nerwow to kosztuje ''niechuchajaca'' mamusie....:diabloti: U nas na razie jablko poszlo w odstawke,sprobuje moze znowu za dwa,trzy miesiace,wczoraj mlody wchlonal caly sloiczek dyni z ziemniakiem...boze jak to smierdzi..a ten jadl i jadl i jadl...a ja sie modlilam,zeby juz nie chcial...:evil_lol:

dbsst napisał(a):
.
4. mam nadzieję, że nie dostanie sraki hahahahha

Raczej go zamuruje;-)