Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork'] ooooooooooooooo ALA!!!! :multi: czekałam na ciebie z utęsknieniem, bo ponoć masz wolne a cie nie ma... wolne od gie i dogo tez masz?? :diabloti: FOTEK BENDZIE WIENCEJ JAK KOLEGI DONIOSOM... :p haczyki byli twarde :cool1:;)to ja poczekam na kolegow......... no niby mam wolne:diabloti:.......... Quote
Basia_Sz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']nie gadam z toba bo mi nie chciałaś podpowiedziec jak jest francuz po czesku... i ... nie wygralismy... mimo że bylismy najlepsi :diabloti: Ale Panićko, ja ne vim jak po ćesku je francuz..... :-( Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ale Panićko, ja ne vim jak po ćesku je francuz..... :-( oooooo !!! teraz cwaniakujesz... po czesku :mad: byłaś moja jedyna nadzieją na wygrana... a teraz to ja nie kce pomocy... a mogliśmy wrócić z pieknym pucharem... ale czesi sie bez problema dogadali z JURkami :placz: Quote
Basia_Sz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']oooooo !!! teraz cwaniakujesz... po czesku :mad: byłaś moja jedyna nadzieją na wygrana... a teraz to ja nie kce pomocy... a mogliśmy wrócić z pieknym pucharem...[/quote] :placz: Wszystko przeze mnie :placz: Jak zwykle..... :placz: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Basia_Sz'][quote name='clockwork']oooooo !!! teraz cwaniakujesz... po czesku :mad: byłaś moja jedyna nadzieją na wygrana... a teraz to ja nie kce pomocy... a mogliśmy wrócić z pieknym pucharem...[/quote] :placz: Wszystko przeze mnie :placz: Jak zwykle..... :placz:no nie bucz ...... macie słowniczek;) http://slowniki.seda.pl/polsko-czeski.html Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Basia_Sz'][quote name='clockwork']oooooo !!! teraz cwaniakujesz... po czesku :mad: byłaś moja jedyna nadzieją na wygrana... a teraz to ja nie kce pomocy... a mogliśmy wrócić z pieknym pucharem...[/quote] :placz: Wszystko przeze mnie :placz: Jak zwykle..... :placz: nie ślimtaj... wybaczamy... we wrzesniu jedziemy na następny konwent do czech ... a już w maju do Krakowa- ale tu jako widownia :p Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Basia_Sz']no nie bucz ...... macie słowniczek;) http://slowniki.seda.pl/polsko-czeski.html wlazłam... i przez pomyłke klikłam na jakiegos linka a tam .... text... » satan666 jest jest the best - napisał(a) Ola :diabloti: :diabloti: :diabloti: francuski - francouzský Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork'][quote name='Alicjarydzewska'] wlazłam... i przez pomyłke klikłam na jakiegos linka a tam .... text... » satan666 jest jest the best - napisał(a) Ola :diabloti: :diabloti: :diabloti: francuski - francouzský:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie przez pomyłke ...to się samo zaczepia;) Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie przez pomyłke ...to się samo zaczepia;) albo zaszczepia.... Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 :loveu::loveu::loveu: a mój siostrzeniec dostał na święta KOTECKA.... troche utuczone bydle (kotecek nie Bartek) ale od dzis ma diete :p Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: a mój siostrzeniec dostał na święta KOTECKA.... troche utuczone bydle (kotecek nie Bartek) ale od dzis ma diete :p uuu ,a jak dorośnie to będzie trymowania ,a trymowania :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: a mój siostrzeniec dostał na święta KOTECKA.... troche utuczone bydle (kotecek nie Bartek) ale od dzis ma diete :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koleżka dla Klocka ;)Bartek nie bojał kotecka Quote
agnes1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:koleżka dla Klocka ;)Bartek nie bojał kotecka nie bojał kotecka w żadnym wypadku- on kochać zwierzątka:loveu: , a za roczek to Klocuś mógłby być pożywką dla kotecka:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']uuu ,a jak dorośnie to będzie trymowania ,a trymowania :shake: :evil_lol: :evil_lol: to on jeszcze urosnie?? :crazyeye::crazyeye: przeca mówili że to kotecek miniaturecka :mad: [quote name='agnes1']nie bojał kotecka w żadnym wypadku- on kochać zwierzątka:loveu: , a za roczek to Klocuś mógłby być pożywką dla kotecka:evil_lol: wypuście kotecka na wolnośc... żadna pozywka z Klocusia ... Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']to on jeszcze urosnie?? :crazyeye::crazyeye: przeca mówili że to kotecek miniaturecka :mad: no tak ździebko jeszcze tylko troche :cool1: ,,, Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='agnes1']nie bojał kotecka w żadnym wypadku- on kochać zwierzątka:loveu: , a za roczek to Klocuś mógłby być pożywką dla kotecka:evil_lol::razz:tylko mnie tu Klocuszkowi krzywdy nie robić .........Kotecek na vege:eviltong: Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: a mój siostrzeniec dostał na święta KOTECKA.... troche utuczone bydle (kotecek nie Bartek) ale od dzis ma diete :p jaki śliczny kotecek :loveu: Ja o takim kiedyś marzyłam :evil_lol: jak bylam w wieku Bartka :evil_lol: [quote name='Vectra']uuu ,a jak dorośnie to będzie trymowania ,a trymowania :shake: :evil_lol: :evil_lol: Tylko nie wiadomo kto tu kogo wytrymuje :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kotecek śliczności po prostu :loveu: A z tym trymowaniem nie będzie tak źle... kosiarki są dostępne w sprzedaży... :evil_lol: Quote
Paula Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra w hamaczku :evil_lol: Fajniusi kotecek :loveu: Ale chyba średnio zadowolny :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Klockowa będzie tego kotecka karmić tymi co tatuazy nie mają :diabloti: To ja znikam ...:scared: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa będzie tego kotecka karmić tymi co tatuazy nie mają :diabloti: To ja znikam ...:scared::shake:wymieni na małego niufa....albo i na 2:eviltong: Quote
BeaC Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 .....................witajcie Klockowa ładnego kociaczka widziałam właśnie ..............tez bym takiego kciała:placz::placz::placz: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dooobryyy:) sie przywitalam ale nikogo ni ma to ide dalej...:) Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa będzie tego kotecka karmić tymi co tatuazy nie mają :diabloti: To ja znikam ...:scared: :evil_lol::evil_lol: na pierwszy strzał pójdą ci najwredniejsi :diabloti: [quote name='dealer']dooobryyy:) sie przywitalam ale nikogo ni ma to ide dalej...:) to jak nikogo nie ma... to ja też ide dalij :p Quote
Recommended Posts