Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

wow , zawsze mnie zadziwiało , czemu dziecka mają gnaty z gumy :evil_lol:

z tym całowaniem , to już chyba czas ... dzieci teraz szybko dojrzewają :cooldevi:

Posted

buuuuuhahhahhahhaha VECTRA!!!!!!!!!!!

:roflt::roflt::roflt:

a zwrócilićie uwage jak Ala ma brudno........ ręcznik na łóżku uświniony... i jeszcze mi tam Grosie usadziła :roll::shake::shake:

ALA!!! miłych snów

Posted

[quote name='clockwork']buuuuuhahhahhahhaha VECTRA!!!!!!!!!!!

:roflt::roflt::roflt:

a zwrócilićie uwage jak Ala ma brudno........ ręcznik na łóżku uświniony... i jeszcze mi tam Grosie usadziła :roll::shake::shake:

ALA!!! miłych snów

:diabloti: własnie C. woła że go coś drapie ...jakieś okruszki :roll: i makaron znalazł na poduszce :roflt:

Posted

[quote name='agbar']Jak to KONIEC???Tak sie milo ogladalo:-) Dawaj jeszcze....:-)

[FONT=Arial]ni ma :grins: prawie krok po kroku , prawie jakbyś była tu z nami ;)

Grosia koffa Ozzulka , Ozzulek Grosię też ...ale Ozzulek nie koffa aparatu :diabloti: a było by takie zaje2biste foto ....że człek nie ma aparatu w okach .... Grosia miziała Ozzulka po faflach i chcieli sobie dać buziaka :roflt:
[/FONT]

Posted

My dostałyśmy takie pufki od Ani :Rose:( rewelacyjnie się na nich siedzi ...maxymalnie odciąża kręgosłup) i Grosiowa pufa czeka u Ozzulkowej Babci , aż się dziewczynka przeprowadzi do swojego M;) i będzie się mogła maleńka na niej wylegiwać :)