Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']a jak było 9 miesięcy wczesniej? Anioła zobaczyłaś? :diabloti:
[FONT=Arial]
w paputkach :roflt:
[/FONT]

dziewicą to jestem ja, bo ja Tadzia nie rodziłam, tylko mi go WYJĘLI :grins:
a wczesniej włożyli :roflt:

[FONT=Arial]no taaaaa:roll::cool3:[/FONT]

[quote name='sacred PIRANHA']no ja jestem pewna że ktoś Ci go włożył...jak każdej z nas, Tobie potem wyjeli a mi nikt wyjąc już nie chciał i musiałam sama wysapać hihihiihi ale i tak jestem dziewicą!!!!!!!!!!!!!

[FONT=Arial]:cool3:pocerowana dziewica :diabloti::evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]gdybym dysponowała taką kasą to bym pożyczyła a tak to tylko mogę życzyć powodzenia

co do pana myśliwego to mam kilku znajomych myśliwych i to fajne chłopaki są, robią QQ zwierzakom kiedy muszą
[/FONT]

Posted

mój wspólnik rozmnażaczowy jest myśliwym :diabloti: zabija niewinne dziki :cooldevi:
i co mam go skreślić z hodowli ? :evil_lol: a jaki pasztet z dziczyzny dobry - mniam !!!

Posted

clockwork napisał(a):
niiiieeee nooo... pojechałam do szpitala z bólem brzucha- niestrawność chyba......:roll: a lekarze podrzucili mi bejbika .... takiego opóźnionego nie papatkującego :niewiem:

buahahahhaha bubla Ci podrzucili Madzialena, a nie bejbilona :diabloti::diabloti::diabloti: bo jak to można nie papatkować :niewiem: no jak :roll: :cool3: :evil_lol:

Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie mieszkanka :loveu:

Posted

HA! pragnę donieść że Grosia dostała dziś swojego pierwszego nocnika....
nie omieszkałam posadzić Domi na wyżej wspomnianym .... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ............................................

wpadła do niego :evil_lol::evil_lol:

są różne rozmiary nocników ???? :roll::roll:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
nie wiem ale moja do nocnika pluje...bo dosta ła taki ze jak jakis płyn tam wpadnie to on gra...no to pluje i nocnik gra...:-)

dlatego mnie nie interesują grająco- pierdzące i zapachowe cudeńka. Dostała zwykły najzwyklejszy nocnik który ma nie być zabawką ;) ale też nie miał być brodzikiem do kąpieli:errrr::errrr:

Posted

[quote name='Bila']klockowa, może ty wanienkę kupiłaś?:evil_lol:

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:chciała utopić Grosię ...na basenie sie mała nie dała to w topku ;) ją topić będą :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
HA! pragnę donieść że Grosia dostała dziś swojego pierwszego nocnika....
nie omieszkałam posadzić Domi na wyżej wspomnianym .... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ............................................

wpadła do niego :evil_lol::evil_lol:

są różne rozmiary nocników ???? :roll::roll:

hahhahahahhahahhaha wpadła i co załapała o co chodzi hhahaha

łózeczko turystyczne na co zwrócić uwagę
sa za 90zł i za 400zł czy to za 90 jest ok czy raczej cos po srodku znależć??

Posted

dbsst napisał(a):
hahhahahahhahahhaha wpadła i co załapała o co chodzi hhahaha

łózeczko turystyczne na co zwrócić uwagę
sa za 90zł i za 400zł czy to za 90 jest ok czy raczej cos po srodku znależć??

:niewiem: ja patrzałam na PRZEWIJAK :diabloti: bo nie było opcji przewijania gdziekolwiek indziej :roll: na 2 wysokości.... i już nie pamiętam na co jeszcze ..... ale ja je mam jako stałe łóżeczko (ni mam drewnianego) więc u mnie inne priorytety....

aaaa już usłyszałam że TO ŁÓŻECZKO PSUJE WZROK!!! NIE KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!

:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:chciała utopić Grosię ...na basenie sie mała nie dała to w topku ;) ją topić będą :diabloti::evil_lol:[/FONT]

a na basenie Pawcio zanurzył dziś Grosie i..... zapomniał wyciągnąć :roll::roll:

Posted

clockwork napisał(a):
:niewiem: ja patrzałam na PRZEWIJAK :diabloti: bo nie było opcji przewijania gdziekolwiek indziej :roll: na 2 wysokości.... i już nie pamiętam na co jeszcze ..... ale ja je mam jako stałe łóżeczko (ni mam drewnianego) więc u mnie inne priorytety....

aaaa już usłyszałam że TO ŁÓŻECZKO PSUJE WZROK!!! NIE KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!

:diabloti:

no nie albo jego wzrok albo moje nerwy wybieram ...................wiesz co
przewijak może nie ale za to wysokość tak

Posted

a są różne wysokości???? :niewiem:

ja ci w tej kwestii nie doradze chyba bo u mnie były inne priorytety jako że to miało być jedno jedyne na zawsze już łóżeczko do pełnoletności :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']a na basenie Pawcio zanurzył dziś Grosie i..... zapomniał wyciągnąć :roll::roll:

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....................:mad::mad::mad:

poka grosie z zegarkiem przy TV :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):
no nie albo jego wzrok albo moje nerwy wybieram ...................wiesz co
przewijak może nie ale za to wysokość tak

to kup mu z moskitierą zapinana na zamek ...nie wylezie :diabloti:

Posted

to za 90 złotych się rozejdzie w szwach jak dziecko zacznie sie ruszac, raczkowac, chodzic, skakac:-) jak chcesz miec lozeczko na lata (2-2,5?) to zainwestuj w nieco droższe ale niekoniecznie najdroższe hihihi jak chcesz miec na chwile rob co chcesz wszystko jedno i tak po roku wypierdzielisz:-)
a co do nocnika to prezent był...głupi jak nie wiem co ale co wzięłam, sprzedam na bazarze jakims na pieski:-)
a ja jej nei ucze na nocnik, jak będzie wołąć to ją bede na sedesie sadzac, moze wymaga to ode mnie wiecej zainteresowania bo musze ja tam byc przy niej byc a nie moge jej posadzic i niech sama czeka az ochota nadejdzie ale trudno:-)