Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Maga100']a jak było 9 miesięcy wczesniej? Anioła zobaczyłaś? :diabloti: [FONT=Arial] w paputkach :roflt:[/FONT] dziewicą to jestem ja, bo ja Tadzia nie rodziłam, tylko mi go WYJĘLI :grins: a wczesniej włożyli :roflt: [FONT=Arial]no taaaaa:roll::cool3:[/FONT] [quote name='sacred PIRANHA']no ja jestem pewna że ktoś Ci go włożył...jak każdej z nas, Tobie potem wyjeli a mi nikt wyjąc już nie chciał i musiałam sama wysapać hihihiihi ale i tak jestem dziewicą!!!!!!!!!!!!! [FONT=Arial]:cool3:pocerowana dziewica :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']i co sie wysmiewacie:obrazic::obrazic: :roll: to ONI Quote
jonQuilla Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [FONT=Georgia]gdybym dysponowała taką kasą to bym pożyczyła a tak to tylko mogę życzyć powodzenia co do pana myśliwego to mam kilku znajomych myśliwych i to fajne chłopaki są, robią QQ zwierzakom kiedy muszą[/FONT] Quote
Vectra Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 mój wspólnik rozmnażaczowy jest myśliwym :diabloti: zabija niewinne dziki :cooldevi: i co mam go skreślić z hodowli ? :evil_lol: a jaki pasztet z dziczyzny dobry - mniam !!! Quote
Iv_ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 clockwork napisał(a):niiiieeee nooo... pojechałam do szpitala z bólem brzucha- niestrawność chyba......:roll: a lekarze podrzucili mi bejbika .... takiego opóźnionego nie papatkującego :niewiem: buahahahhaha bubla Ci podrzucili Madzialena, a nie bejbilona :diabloti::diabloti::diabloti: bo jak to można nie papatkować :niewiem: no jak :roll: :cool3: :evil_lol: Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie mieszkanka :loveu: Quote
dbsst Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 romantyczna Grosia piękna wzruszająca oszałamiająca, zapylająca również hahahaha Quote
clockwork Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 HA! pragnę donieść że Grosia dostała dziś swojego pierwszego nocnika.... nie omieszkałam posadzić Domi na wyżej wspomnianym .... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ............................................ wpadła do niego :evil_lol::evil_lol: są różne rozmiary nocników ???? :roll::roll: Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 nie wiem ale moja do nocnika pluje...bo dosta ła taki ze jak jakis płyn tam wpadnie to on gra...no to pluje i nocnik gra...:-) Quote
clockwork Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):nie wiem ale moja do nocnika pluje...bo dosta ła taki ze jak jakis płyn tam wpadnie to on gra...no to pluje i nocnik gra...:-) dlatego mnie nie interesują grająco- pierdzące i zapachowe cudeńka. Dostała zwykły najzwyklejszy nocnik który ma nie być zabawką ;) ale też nie miał być brodzikiem do kąpieli:errrr::errrr: Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Bila']klockowa, może ty wanienkę kupiłaś?:evil_lol: [FONT=Arial]:placz::placz::placz:chciała utopić Grosię ...na basenie sie mała nie dała to w topku ;) ją topić będą :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 clockwork napisał(a):HA! pragnę donieść że Grosia dostała dziś swojego pierwszego nocnika.... nie omieszkałam posadzić Domi na wyżej wspomnianym .... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ............................................ wpadła do niego :evil_lol::evil_lol: są różne rozmiary nocników ???? :roll::roll: hahhahahahhahahhaha wpadła i co załapała o co chodzi hhahaha łózeczko turystyczne na co zwrócić uwagę sa za 90zł i za 400zł czy to za 90 jest ok czy raczej cos po srodku znależć?? Quote
clockwork Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 dbsst napisał(a):hahhahahahhahahhaha wpadła i co załapała o co chodzi hhahaha łózeczko turystyczne na co zwrócić uwagę sa za 90zł i za 400zł czy to za 90 jest ok czy raczej cos po srodku znależć?? :niewiem: ja patrzałam na PRZEWIJAK :diabloti: bo nie było opcji przewijania gdziekolwiek indziej :roll: na 2 wysokości.... i już nie pamiętam na co jeszcze ..... ale ja je mam jako stałe łóżeczko (ni mam drewnianego) więc u mnie inne priorytety.... aaaa już usłyszałam że TO ŁÓŻECZKO PSUJE WZROK!!! NIE KUPUJ!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Quote
clockwork Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:chciała utopić Grosię ...na basenie sie mała nie dała to w topku ;) ją topić będą :diabloti::evil_lol:[/FONT] a na basenie Pawcio zanurzył dziś Grosie i..... zapomniał wyciągnąć :roll::roll: Quote
dbsst Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 clockwork napisał(a)::niewiem: ja patrzałam na PRZEWIJAK :diabloti: bo nie było opcji przewijania gdziekolwiek indziej :roll: na 2 wysokości.... i już nie pamiętam na co jeszcze ..... ale ja je mam jako stałe łóżeczko (ni mam drewnianego) więc u mnie inne priorytety.... aaaa już usłyszałam że TO ŁÓŻECZKO PSUJE WZROK!!! NIE KUPUJ!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: no nie albo jego wzrok albo moje nerwy wybieram ...................wiesz co przewijak może nie ale za to wysokość tak Quote
clockwork Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 a są różne wysokości???? :niewiem: ja ci w tej kwestii nie doradze chyba bo u mnie były inne priorytety jako że to miało być jedno jedyne na zawsze już łóżeczko do pełnoletności :niewiem: Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='clockwork']a na basenie Pawcio zanurzył dziś Grosie i..... zapomniał wyciągnąć :roll::roll: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....................:mad::mad::mad: poka grosie z zegarkiem przy TV :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dbsst napisał(a):no nie albo jego wzrok albo moje nerwy wybieram ...................wiesz co przewijak może nie ale za to wysokość tak to kup mu z moskitierą zapinana na zamek ...nie wylezie :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 to za 90 złotych się rozejdzie w szwach jak dziecko zacznie sie ruszac, raczkowac, chodzic, skakac:-) jak chcesz miec lozeczko na lata (2-2,5?) to zainwestuj w nieco droższe ale niekoniecznie najdroższe hihihi jak chcesz miec na chwile rob co chcesz wszystko jedno i tak po roku wypierdzielisz:-) a co do nocnika to prezent był...głupi jak nie wiem co ale co wzięłam, sprzedam na bazarze jakims na pieski:-) a ja jej nei ucze na nocnik, jak będzie wołąć to ją bede na sedesie sadzac, moze wymaga to ode mnie wiecej zainteresowania bo musze ja tam byc przy niej byc a nie moge jej posadzic i niech sama czeka az ochota nadejdzie ale trudno:-) Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 moja moja ...kizi mizi ....:grins: http://images8.fotosik.pl/315/5747102f2eb37db2.jpg ale Grosiaczek buziaczka ma ładnie uśmiechnietego :loveu: http://images8.fotosik.pl/315/8d53e8350aae4859.jpg Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Foty zarabiąszcze :multi: słodkie obiekty :loveu::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Georgia]ależ ona jest maciupka przy Klocku :evil_lol: prawdziwa z niego psia niania :)[/FONT] Quote
Recommended Posts