Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymajta kciuki....

koleś wyszedł z inicjatywą pożyczenia nam kaski... nie małej... sam od siebie.... ma możliwość wzięcia pożyczki z kopalni bez odsetek... i ot tak chce nam pomóc:crazyeye: .... teraz czekamy na zgodę żony .... eee tam kolega... Pawła klient- ot taki klient ze studia.... :crazyeye: ze 2 razy co prawda był z nami gdzieś na koncercie ale ogólnie tylko na cześć jesteśmy.... :crazyeye: nie tak dawno był w prawie identycznej sytuacji (z tą różnicą że miał możliwość wzięcia kredytu), więc chyba wie co przeżywamy... ale żeby tak od razu pożyczać??? :crazyeye:

w związku z powyższym mamy mieszkanko na oku, dziś idziemy oglądać - jak tylko zejdą z ceny :roll: być może jest szansa na własne M :multi::multi:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']Trzymajta kciuki....

koleś wyszedł z inicjatywą pożyczenia nam kaski... nie małej... sam od siebie.... ma możliwość wzięcia pożyczki z kopalni bez odsetek... i ot tak chce nam pomóc:crazyeye: .... teraz czekamy na zgodę żony .... eee tam kolega... Pawła klient- ot taki klient ze studia.... :crazyeye: ze 2 razy co prawda był z nami gdzieś na koncercie ale ogólnie tylko na cześć jesteśmy.... :crazyeye: nie tak dawno był w prawie identycznej sytuacji (z tą różnicą że miał możliwość wzięcia kredytu), więc chyba wie co przeżywamy... ale żeby tak od razu pożyczać??? :crazyeye:

w związku z powyższym mamy mieszkanko na oku, dziś idziemy oglądać - jak tylko zejdą z ceny :roll: być może jest szansa na własne M :multi::multi:

zaciskamy z całej SIŁY :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='clockwork']Trzymajta kciuki....

w związku z powyższym mamy mieszkanko na oku, dziś idziemy oglądać - jak tylko zejdą z ceny :roll: być może jest szansa na własne M :multi::multi:Zaciiiissskkkaaaaam:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

ja rowniez trzymam kciuki...niech chociaż wam sie uda bo juz powoli tracę nadzieje na cokolwiek ehhh...
co do grosi i foty z baseniu...ja nie wierze ze ona zyje! bier aktualną wyborcza czy cuś i dawaj fote!
co do dzieci i obowiązków...no mamy te dzieci mamy ale ja mam sposób...rozsypuje płatki kukurydziane na łózku, robie herbate (sobie) i siadam z lapkiem na kolanach a dzięcię wraz z psem wybiera te pąłtki....co jakiś czas musze dosypac tylko nowych:-) grunt to przegłodzone dziecko:-)

Posted

clockwork napisał(a):

koleś wyszedł z inicjatywą pożyczenia nam kaski... nie małej... sam od siebie....

:crazyeye: O rany, to są jeszcze LUDZIE na tym padole? :crazyeye:

Trzymam kciuki i wierzę, że się uda :p

Donoś jak tam.

Posted

no więc.... pragnę donieść..... że są jeszcze ludzie..... nie wiem gdzie jest haczyk :niewiem:

mieszkanie za tą kase REWELA- oczywiście troszke do zainwestowania tam jest, ale nic na JUŻ ... z wyjątkiem mebli kuchennych :roll: powiem tak- za te pieniądze drugi raz szybko okazja sie nie trafi- gość też ma nóż na gardle i spuścił cene do maximum.... ale....... nadal brakuje nam dzieścia tysi :roll:

tyle właśnie co ma nam pożyczyć koleś- oferta nadal aktualna ale załatwienie takiej pożyczki trwa... nie wiem ile jutro P bedzie z nim gadał...
wstępnie BIERZEMY- ale dopóki nie będziemy mieli fizycznie gotówki w łapie nie spisujemy żadnej umowy bo.... różnie bywa a znając nasze szczęście.... :roll:
jeżeli gościowi do podjęcia przez nas decyzji trafi sie kupiec... sprzedaje... :-(

no oczywiście właściciel mieszkania to znajomy Pawcia... pani z nieruchomości też :mdleje:

i jeszcze jedno......
włascicielem jest.................................. myśliwy- taki co to zabija biedne zwierzątka..... nie powinnam robić z nim interesów???? :oops::oops::oops:

tak chaotycznie wsjo napisałam że sama nie wiem o co kaman :evil_lol::evil_lol: ale wy wiecie ;)

bierzemy, ale brakuje nam kasy, ale bedziemy ją na 99% mieli, ale może być za późno- tak w skrócie :roll:

kto ma pożyczyć na miesiąc dzieścia tysi???? :roll::roll:

Posted

haha... spytam... ;) może i mieszkanie jakie :evil_lol::evil_lol:
pamiętam jak na lotnisku w Londynie chodził i ino- cześć, cześć... o cześć... co tu robisz?? :mdleje:

aaaahhhhaaa... poczytałam was dziiś na waszych wątkach i.....

Grosia też nie umie PA PA :placz::placz: i KOSI KOSI :placz::placz: i cycka nie ściska <buuuuuhahha> z tego to rąbłam

MAGA- Tadzio ile jest starszy od Grosi?? z którego jest????

i wogóle kiedy dziecko MA :diabloti: robić PA PA- w jakim wieku??? :diabloti::diabloti:

Posted

moja była bardzo z tym opóźniona:-) zaczęła robić jak skończyła 14 miesięcy a ludzie już pół roku wcześniej jej papali ciagle a ona nic tylko jak na idiotów patrzyła:-)
a ile grosia teraz ma dokładnie miesięcy?

Posted

jestem pod wrażeniem, naprawdę, uda się, zobaczysz,

[quote name='clockwork']
Grosia też nie umie PA PA :placz::placz: i KOSI KOSI :placz::placz: i cycka nie ściska <buuuuuhahha> z tego to rąbłam

MAGA- Tadzio ile jest starszy od Grosi?? z którego jest????

i wogóle kiedy dziecko MA :diabloti: robić PA PA- w jakim wieku??? :diabloti::diabloti:

nie CYCKA, a CYSIA :shake: Nieuważnie czytasz czy coś, potem się dziwisz, ze dziecko twoje nie robi KOSISROSI :diabloti:

Nie wiem, kiedy MA robić papa, nie wiedziałam, ze musi :crazyeye: Tę wiedzę posiadłam czytając mamusiowe fora :diabloti: I stąd wiem, ze moje dziecko jest opóźnione w rozwoju :diabloti:

Tadzik jest z 10 lipca, czyli z tego co pamiętam 2 miesiące starszy. Tak że masz szansę szybko Grosię nauczyć kosić i papatkać i potem się wywyższać nade mną :diabloti:

Posted

Grosia ma dokładnie yyyyyyyyyyyyyy.... :hmmmm:

7,5 mies... i JUŻ POTRAFI...... szarpać za włosy i..... wyciągać kolczyki :multi::multi::multi::diabloti:

aaa przecież ... za 2 tyg. bez dwóch dni będzie mogła dostać zupki po 8mym mies :diabloti:

Maga- 2 mies. i 9 dni starszy :diabloti: i jeszcze nie umie kosić papatków?? :shake::shake::shake::mdleje:

Posted

clockwork napisał(a):

Maga- 2 mies. i 9 dni starszy :diabloti: i jeszcze nie umie kosić papatków?? :shake::shake::shake::mdleje:

:chainsaw: :placz:
od jutra rozpoczynamy intensywną naukę
Będziemy chodzić po Pierdach i papatkać do sąsiadów :p
Tak długo aż się nauczy :diabloti:

Vectra napisał(a):
niech se ten koleś będzie i seryjnym mordercą dziewic - ważne byście chatę własna mieli
trzymam mocno kciuki :kciuki:

nie-dziewice są bezpieczne :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']niech se ten koleś będzie i seryjnym mordercą dziewic - ważne byście chatę własna mieli

:cool2:

[quote name='Maga100']:chainsaw: :placz:
od jutra rozpoczynamy intensywną naukę
Będziemy chodzić po Pierdach i papatkać do sąsiadów :p
Tak długo aż się nauczy :diabloti:

:roflt:

nie-dziewice są bezpieczne :evil_lol:

:grins:

[FONT=Arial]
Magda nadal i nieustająco :kciuki:

Kuba papatki robił ...ale był opóźniony
[/FONT][FONT=Arial]:oops:[/FONT][FONT=Arial] :roll:...miał 9 miesięcy :diabloti:
Kosi kosi nie robił ....:oops::roll: <CYSIA> :diabloti: też nie ściskał :roll: ..............:roflt:ale robił idzie rak :grins:
[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
niech se ten koleś będzie i seryjnym mordercą dziewic - ważne byście chatę własna mieli

ooo z tymi dziewicami to nie szalej... bo po co mi chata jak ja bede martwa :roll::roll:

noooo licze że coś wymyślimy- oby tylko koleś jutro potwierdził że jego oferta jest aktualna, na 666%

Posted

clockwork napisał(a):
ooo z tymi dziewicami to nie szalej... bo po co mi chata jak ja bede martwa :roll::roll:

a Grosie to rozumem , bociek przytargał ? czy jak no ta maryja rodziłaś ? :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
a Grosie to rozumem , bociek przytargał ? czy jak no ta maryja rodziłaś ? :diabloti:

niiiieeee nooo... pojechałam do szpitala z bólem brzucha- niestrawność chyba......:roll: a lekarze podrzucili mi bejbika .... takiego opóźnionego nie papatkującego :niewiem:

Posted

clockwork napisał(a):
niiiieeee nooo... pojechałam do szpitala z bólem brzucha- niestrawność chyba......:roll: a lekarze podrzucili mi bejbika .... takiego opóźnionego nie papatkującego :niewiem:

a jak było 9 miesięcy wczesniej? Anioła zobaczyłaś? :diabloti:

sacred PIRANHA napisał(a):
mogli chociaz takiego papatkającego podrzucic jak już podrzucali wogole...co za debile noooo
a ja tam urodziłam ale jestem dziewicą a co:-) nie wolno?:-P

dziewicą to jestem ja, bo ja Tadzia nie rodziłam, tylko mi go WYJĘLI :grins:
a wczesniej włożyli :roflt: