dbsst Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Lalunia niezła ci rośnie pod okiem Klocuszkowa mamo! a co do działalności co ja mogę powiedzieć żyć nie umierać hahahha. A dziś DZIŚ wyczytałam coś takiego http://www.sfora.biz/Rodzisz-Zaloz-firme-Dostaniesz-duzy-zasilek-a19386 i dlaczego ja płacąc składki na czas mam jakiś psi niby grosz co więcej dostając ZASIŁEK MACIERZYŃSKI nie powinnam podpisywać nowych umów! bo niby nie ja będe pracować tylko ktoś ale ZUS może się doczepić hahahahhahahahhaha rewelacja! Quote
malawaszka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 co u Was? co u Grosisławy? Pewnie już chłopaka ma, albo i za mąż wyszła? a Ty nic nam nie piszesz :cry: Quote
Alicja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='malawaszka']co u Was? co u Grosisławy? Pewnie już chłopaka ma, albo i za mąż wyszła? a Ty nic nam nie piszesz :cry: [FONT=Arial]Grosia trenuje pływanie przed olimpiadą :p...Otylia ma noc:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 u nas nic nowego..... u Domi tysz- nadal nie chodzi, nie gada, zębów niet :niewiem: pływa jak olimpijczyk :diabloti: a wczoraj pan powiedział "zatapiamy dziecko i puszczamy pod wodą...".... chyba zemdlałam bo nic nie pamiętam :mdleje: bo jak przywale z dyńki ....... :roll::cool3: Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 co Ozzy zrobił Grosi?????? :roll::roll::razz: Quote
jonQuilla Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu: "zatapiamy dziecko i puszczamy pod wodą..." :evil_lol::evil_lol: jesteś pewna że ten Pan nie ma złych zamiarów względem dzieciaczków? ;) jaka Dominisia już duża :crazyeye: dawno żem jej nie widziała :) uściski dla Waszej całej ekipy :loveu: [/FONT] Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 malawaszka napisał(a):chuchnął? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu nowy mebel? tak wiem jestem u Klockowej ale co to za róznica :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='malawaszka']chuchnął? :evil_lol: nnnnnnnoooooooooo :roll::roll: wiem wiem.... jakość do rowa......... :oops: Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 O FUUUUUUUUUUU taki kotlet na twarzy hahha widzę, że Tatuś nie zadowolony z love story!!! Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 troche zaległych fotek bo nie wiem kiedy znów sie pojawię ....... ano urosło sie Grosisławie.... urosło :loveu: a co do zamążpójścia weszko.... yyyyyyyy nie wiem czy tatuś ją wypuści przed 40tym rokiem życia :roll::roll: Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Super z niej pyza!!!!!!!!!!!!!! jakie masz długie włosy! Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='dbsst']Super z niej pyza!!!!!!!!!!!!!! [FONT=Arial]po mamusi :grins: [/FONT] jakie masz długie włosy! nooo.... zarosłam jak grób nieznanego żołnierza.... a ty musiałaś zauważyć...... :roll: ale już byłam u fryzjera... po 8miu mies :p [FONT=Arial]KARMIENIE KLOCKA cz.2.... :lol::lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 adoratorzy :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]inteligenci :p[/FONT] [FONT=Arial]i romantycy :loveu::loveu:[/FONT] kandydat 1 nam pasi........... z bogatej rodziny..... :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pan pies........ zaniedbany........... w kolczatce............ spuszczony z łańcucha na moment................. wyjący do xiężyca............. basenowe inną razą........licho nie śpi :loveu: Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 sik do basenu :evil_lol::evil_lol: nooo dobra.... mamy syna... DOMINIK :loveu::loveu::loveu: myślicie że te gacie do pływania nie przepuszczają??? :hmmmm: ani takiego rzadkiego qpola???????? :hmmmm: :roll::diabloti: Quote
ice_t Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 doberek, zajefajne foty Grosisławy, podoba mi się jak Ozzy całuje Małą :) a Klocek chyba szczęsliwy z posiłku podawanego z tak cudnej rączki :) Quote
Alicja Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu: "zatapiamy dziecko i puszczamy pod wodą..." :evil_lol::evil_lol: jesteś pewna że ten Pan nie ma złych zamiarów względem dzieciaczków? ;) jaka Dominisia już duża :crazyeye: dawno żem jej nie widziała :) uściski dla Waszej całej ekipy :loveu: [/FONT] :multi: a ja dziś u Dominisi bylam :loveu: [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu nowy mebel? tak wiem jestem u Klockowej ale co to za róznica :evil_lol: chodzi o komódkę :hmmmm: ...a już nie taki nowy ...rocznik chyba 2008/09 ...ale bez korników :diabloti: bo to RBW ;) Quote
Alicja Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='clockwork']sik do basenu :evil_lol::evil_lol: nooo dobra.... mamy syna... DOMINIK :loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/298/65a2ca4af8c6236b.jpg myślicie że te gacie do pływania nie przepuszczają??? :hmmmm: ani takiego rzadkiego qpola???????? :hmmmm: :roll::diabloti: o kurde .....a ja zapomnialam popodgladać czy Domi COŚ wyrosło ;) płyniesz ...płyniesz ...a tu ....qpa :grins: Quote
jonQuilla Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Alicja']:multi: a ja dziś u Dominisi bylam :loveu: [FONT=Georgia]mam nadzieję że ucałowałaś ją od cioci Żonkilowej ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mam nadzieję że ucałowałaś ją od cioci Żonkilowej ;)[/FONT] wycałowana od cioteczki Kffiatuszkowej ;) Quote
clockwork Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='Alicja']:multi: a ja dziś u Dominisi bylam :loveu: [FONT=Arial]ja też.... :multi::multi::multi::multi::multi::multi:............... :roll: i w basenie piłkowym :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Alicja']:multi: a ja dziś u Dominisi bylam :loveu: chodzi o komódkę :hmmmm: ...a już nie taki nowy ...rocznik chyba 2008/09 ...ale bez korników :diabloti: bo to RBW ;) nie nie byłas u mnie :evil_lol::diabloti: ty sie nie ciesz bo nie znasz dnia ani godziny! Klockowa niezłego masz DOminika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts