dbsst Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dlatego na spokojnie ona tego nie zna i dlatego jak nie uda ci sie jej pomasowac to nic niech najpierw zacznie sie relaksowac. Zobaczysz polubi jak i ty polubisz powiem to co mówi moja mądra koleżanka WSZYSTKO NA SPOKÓJ Quote
clockwork Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 dbsst napisał(a):dlatego na spokojnie ona tego nie zna i dlatego jak nie uda ci sie jej pomasowac to nic niech najpierw zacznie sie relaksowac. Zobaczysz polubi jak i ty polubisz powiem to co mówi moja mądra koleżanka WSZYSTKO NA SPOKÓJ i jak to mówi moja mam- tylko spokój może was uratować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='clockwork']i jak to mówi moja mam- tylko spokój może was uratować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tej wersji się trzymajta :cool2: Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kurczaczki trzymam :kciuki: za WAS!!!! pewnie że dacie radę!!!!!! Quote
Cola Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 trzymamy kciuki :kciuki: i na pewno dacie radę .... i życzę oczywiście duuużo SPOKOJU :p (sama wiem jak mnie ratował spokój, jak przestawiałam dziecko do kąpieli w domu po tym całym szpitalu :shake:) Quote
agnes1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 :eek2:[FONT=Arial]eeejjjjjjj... czujecie blusa że Grosisława kończy dziś...... PÓŁ ROKU?????????!!!!!!!!!!! :shock::shock:[/FONT]:shock: za 12 minut :roll::roll: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ale stara dupa :evil_lol: zdrówko :drinking: Quote
agnes1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']ale stara dupa :evil_lol: zdrówko :drinking: [FONT=Arial]małaflaszko... ty stanowczo za dużo masz pretextów do przechylania flachy :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja soczkiem obleję...ale to nie znaczy, że gorzej niż Waszka:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]małaflaszko... ty stanowczo za dużo masz pretextów do przechylania flachy :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] ostatnio jakoś tylko virtualnie - chyba starość mnie dopadła :cry: kiedyś kace nie były takie nieprzyjemne jak teraz :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 clockwork napewno dacie radę, powolutku na spokojnie, trzymam kciuki razem z Emi za Domi i za Ciebie:-) malawaszko nie pij tyle bo Ci dzięcię podrzucą:-P Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']ale stara dupa :evil_lol: zdrówko :drinking: wychylę za zdrówko Najukochańszej Grosinki z ajne klajne flaszką ;) Quote
Maga100 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No no, gratuluję przetrwania pół roku :evil_lol: Teraz już będzie tylko lepiej i łatwiej :p Tak mówią... podobno... :roll: :drinking: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Maga100']No no, gratuluję przetrwania pół roku :evil_lol: Teraz już będzie tylko lepiej i łatwiej :p Tak mówią... podobno... :roll: :drinking: :roflt: byle do 18 ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 oczywiście wnucząt szybko zycze i wam i nam hahaha Quote
clockwork Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 dziękujemy :loveu::loveu: [FONT=Arial]Grosia była na pierwszej randce z ......... siódmą wodą po kisielu :roll: 1,5 m-ca młodszym Emilianem ................ :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]noooo............. poleciał na nią jak goopi :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Kto jest mężczyzną w tym związku ?? :razz: rozwalona jak na panienke/dame przystało :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 i jedna fota pana psa..... :roll: jest tak aktywny i żywiołowy że ni ma szans zrobić onemu fot :roll::roll: Quote
Alicja Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a a aaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a aaaaaaaaaaaaaaa były sobie kotki dwa :loveu: znaczy jedna kociczka ;) http://images8.fotosik.pl/251/891d6df495d1fc1b.jpg Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 aaaaaaa Kobieta Kot :lol: gdzie się takie fajne kupuje??!!! ja też chceeeee aaa zajebiste jest!!!! Quote
Alicja Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='malawaszka']aaaaaaa Kobieta Kot :lol: gdzie się takie fajne kupuje??!!! ja też chceeeee aaa zajebiste jest!!!! od razu powiem że na Ciebie nie było :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts