Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dlatego na spokojnie ona tego nie zna i dlatego jak nie uda ci sie jej pomasowac to nic niech najpierw zacznie sie relaksowac. Zobaczysz polubi jak i ty polubisz

powiem to co mówi moja mądra koleżanka WSZYSTKO NA SPOKÓJ

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
dlatego na spokojnie ona tego nie zna i dlatego jak nie uda ci sie jej pomasowac to nic niech najpierw zacznie sie relaksowac. Zobaczysz polubi jak i ty polubisz

powiem to co mówi moja mądra koleżanka WSZYSTKO NA SPOKÓJ

i jak to mówi moja mam- tylko spokój może was uratować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

trzymamy kciuki :kciuki: i na pewno dacie radę .... i życzę oczywiście duuużo SPOKOJU :p (sama wiem jak mnie ratował spokój, jak przestawiałam dziecko do kąpieli w domu po tym całym szpitalu :shake:)

Posted

:eek2:[FONT=Arial]eeejjjjjjj... czujecie blusa że Grosisława kończy dziś...... PÓŁ ROKU?????????!!!!!!!!!!! :shock::shock:[/FONT]:shock:

za 12 minut :roll::roll:

Posted

[quote name='malawaszka']ale stara dupa :evil_lol:

zdrówko :drinking:

[FONT=Arial]małaflaszko... ty stanowczo za dużo masz pretextów do przechylania flachy :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]małaflaszko... ty stanowczo za dużo masz pretextów do przechylania flachy :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT]

ostatnio jakoś tylko virtualnie - chyba starość mnie dopadła :cry: kiedyś kace nie były takie nieprzyjemne jak teraz :roll:

Posted

[quote name='Maga100']No no, gratuluję przetrwania pół roku :evil_lol:
Teraz już będzie tylko lepiej i łatwiej :p

Tak mówią... podobno... :roll:

:drinking:

:roflt: byle do 18 ;)

Posted

dziękujemy :loveu::loveu:

[FONT=Arial]Grosia była na pierwszej randce z ......... siódmą wodą po kisielu :roll: 1,5 m-ca młodszym Emilianem ................ :mdleje: [/FONT]

[FONT=Arial]noooo............. poleciał na nią jak goopi :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Kto jest mężczyzną w tym związku ?? :razz: rozwalona jak na panienke/dame przystało :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaa Kobieta Kot :lol: gdzie się takie fajne kupuje??!!! ja też chceeeee aaa zajebiste jest!!!!

od razu powiem że na Ciebie nie było :diabloti:
:evil_lol: