Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]ale się uśmiałam z tatusiowego kaszlu w wykonaniu Dominisi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
rewelacyjne filmiki

Salsa nie odstępuje w chwili obecnej Zuzki mojej siostry na krok....najlepsza jej kumpela bo zawsze coś jej spadnie na podłogę a i jak nie spada to nie trudno jej wyrwać to z ręki :evil_lol:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[CENTER]

a mówiłaś, że ona nie lubi leżeć na brzuchu :obrazic: Kłamałaś, kłamałaś :placz:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!!
... wstaję.
[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk....
idę do WC
wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???
[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!!

[B]i dlatego ja ostatnio, gdy miałam taki stan - na pewno go znasz :evil_lol:, że miałam oczy szeroko otwarte, ale one - oczy - nic już nie widziały i gdy ostatkiem sił przyuważyłam, że Tadzik ziewa, to ja go siup do łóżka razem ze mną! Ja zasnęłam w ciągu sekundy, a młody chwilę później i spaliśmy 2,5h!!!! :mdleje:
ale..... powiem ci, że jak juz musiałam wstać, bo Tadzik rozdarł mi się prosro w ucho, to byłam padnięta i nieprzytomna bardziej niż przed pójściem spać :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
a mówiłaś, że ona nie lubi leżeć na brzuchu :obrazic: Kłamałaś, kłamałaś :placz:

i dlatego ja ostatnio, gdy miałam taki stan - na pewno go znasz :evil_lol:, że miałam oczy szeroko otwarte, ale one - oczy - nic już nie widziały i gdy ostatkiem sił przyuważyłam, że Tadzik ziewa, to ja go siup do łóżka razem ze mną! Ja zasnęłam w ciągu sekundy, a młody chwilę później i spaliśmy 2,5h!!!! :mdleje:
ale..... powiem ci, że jak juz musiałam wstać, bo Tadzik rozdarł mi się prosro w ucho, to byłam padnięta i nieprzytomna bardziej niż przed pójściem spać :shake:

[FONT=Arial]NIE NAWIDZI! ale pani mądra od rehabilitacji kazała kłaśc małą na brzuszku- conajmniej 3 razy dziennie.... to właśnie był ten trzeci raz.... :roll::roll: od 28 stycznia....... :roll: wszelkie próby kończą się histerią :diabloti: a dzić wykorzystałam zaaferowanie nowym nabytkiem w postaci maty, i uwieczniłam na zdjęciu- coby pokazać pani mądrej jak pięknie leży :roflt::roflt:
dodam że 3 min. później mina Grosi była zupełnie inna :roll::diabloti:
[/FONT]

przysięgłam sobie że nie będę nawet myśleć o spaniu w dzień :angryy::angryy::angryy:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]KOCHAM!!!! po prostu KOCHAM TĄ MOJĄ CÓRCIE :loveu::loveu::loveu:

dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco....
więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...
[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!!
... wstaję.
[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk....
idę do WC
[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!!

[/FONT]

przepraszam ale jakiś błąd się wkradł ----- syn Jan debe a reszta się zgadza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja dziś miała 8:35 snu bez przerwy (tz zajmuje się Młodym ja śpie w innym pokoju) rano panowie mnie obudzili i od rana JESTEM NIE PRZYTOMNA ten dobrobyt mnie wykończył jak to cudownie, ze dzis juz "normalna noc" :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]ide se spełniać powinność matki polki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

ale to znaczy ze co bedziesz robic?Pyta matka polka emigrantka:grins:

Posted

sota36 napisał(a):
Wpadlas zas! I Klotzek jest! i Demonisia! I sloneczko za oknem- bedzie piekny dzien!!!!!

a filmik z Domi widziała :hmmmm:

Elo :hand: kąpacie się dzisiaj ??

Posted

clockwork napisał(a):

dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco....
więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...
[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!!
... wstaję.
idę do WC

[/FONT]

Hahahaha i nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć hahaha:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

... wstaję.
idę do WC

[/FONT]

:roflt: :roflt: :roflt: