jonQuilla Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [FONT=Georgia]ale się uśmiałam z tatusiowego kaszlu w wykonaniu Dominisi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rewelacyjne filmiki Salsa nie odstępuje w chwili obecnej Zuzki mojej siostry na krok....najlepsza jej kumpela bo zawsze coś jej spadnie na podłogę a i jak nie spada to nie trudno jej wyrwać to z ręki :evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 clockwork napisał(a):[CENTER] a mówiłaś, że ona nie lubi leżeć na brzuchu :obrazic: Kłamałaś, kłamałaś :placz: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!! ... wstaję.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk.... idę do WC wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!! [B]i dlatego ja ostatnio, gdy miałam taki stan - na pewno go znasz :evil_lol:, że miałam oczy szeroko otwarte, ale one - oczy - nic już nie widziały i gdy ostatkiem sił przyuważyłam, że Tadzik ziewa, to ja go siup do łóżka razem ze mną! Ja zasnęłam w ciągu sekundy, a młody chwilę później i spaliśmy 2,5h!!!! :mdleje: ale..... powiem ci, że jak juz musiałam wstać, bo Tadzik rozdarł mi się prosro w ucho, to byłam padnięta i nieprzytomna bardziej niż przed pójściem spać :shake: Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hahahaha opowieści dziwnej treści plus moje wspomnienia jak siedziałam z Oliwią nie przyczynią się do wzrostu liczebności populacji ludzkiej w tym chorym kraju :roflt: Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Maga100 napisał(a):a mówiłaś, że ona nie lubi leżeć na brzuchu :obrazic: Kłamałaś, kłamałaś :placz: i dlatego ja ostatnio, gdy miałam taki stan - na pewno go znasz :evil_lol:, że miałam oczy szeroko otwarte, ale one - oczy - nic już nie widziały i gdy ostatkiem sił przyuważyłam, że Tadzik ziewa, to ja go siup do łóżka razem ze mną! Ja zasnęłam w ciągu sekundy, a młody chwilę później i spaliśmy 2,5h!!!! :mdleje: ale..... powiem ci, że jak juz musiałam wstać, bo Tadzik rozdarł mi się prosro w ucho, to byłam padnięta i nieprzytomna bardziej niż przed pójściem spać :shake: [FONT=Arial]NIE NAWIDZI! ale pani mądra od rehabilitacji kazała kłaśc małą na brzuszku- conajmniej 3 razy dziennie.... to właśnie był ten trzeci raz.... :roll::roll: od 28 stycznia....... :roll: wszelkie próby kończą się histerią :diabloti: a dzić wykorzystałam zaaferowanie nowym nabytkiem w postaci maty, i uwieczniłam na zdjęciu- coby pokazać pani mądrej jak pięknie leży :roflt::roflt: dodam że 3 min. później mina Grosi była zupełnie inna :roll::diabloti:[/FONT] przysięgłam sobie że nie będę nawet myśleć o spaniu w dzień :angryy::angryy::angryy: Quote
dbsst Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]KOCHAM!!!! po prostu KOCHAM TĄ MOJĄ CÓRCIE :loveu::loveu::loveu: dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco.... więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!! ... wstaję.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk.... idę do WC wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] przepraszam ale jakiś błąd się wkradł ----- syn Jan debe a reszta się zgadza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś miała 8:35 snu bez przerwy (tz zajmuje się Młodym ja śpie w innym pokoju) rano panowie mnie obudzili i od rana JESTEM NIE PRZYTOMNA ten dobrobyt mnie wykończył jak to cudownie, ze dzis juz "normalna noc" :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]ide se spełniać powinność matki polki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] ale to znaczy ze co bedziesz robic?Pyta matka polka emigrantka:grins: Quote
sota36 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Wpadlas zas! I Klotzek jest! i Demonisia! I sloneczko za oknem- bedzie piekny dzien!!!!! Quote
Alicja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 sota36 napisał(a):Wpadlas zas! I Klotzek jest! i Demonisia! I sloneczko za oknem- bedzie piekny dzien!!!!! a filmik z Domi widziała :hmmmm: Elo :hand: kąpacie się dzisiaj ?? Quote
Medorowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]KOCHAM!!!! po prostu KOCHAM TĄ MOJĄ CÓRCIE :loveu::loveu::loveu: dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco.... więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!! ... wstaję.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk.... idę do WC wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] Hahahaha i nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć hahaha:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]KOCHAM!!!! po prostu KOCHAM TĄ MOJĄ CÓRCIE :loveu::loveu::loveu: dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco.... więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!! ... wstaję.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk.... idę do WC wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zapraszamy :multi: http://www.dogomania.pl/threads/180944-Dla-kaA-dego-CoA-fajnego-na-TTB-do-6-marca?p=14213899#post14213899 Quote
clockwork Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [FONT=Arial]Q...........Q........[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]i tyle na dziś :roll::roll:[/FONT] Quote
apple Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 To ON jeszcze żyje?:crazyeye::evil_lol::diabloti: http://images8.fotosik.pl/227/ae522ba90360493f.jpg Quote
Alicja Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ooooooooooooooooooo Oranżuś :multi: http://images8.fotosik.pl/227/ae522ba90360493f.jpg Quote
Medorowa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A co on tu robi:diabloti:;) http://images8.fotosik.pl/227/e9ef913796b9961b.jpg Quote
Medorowa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A co on tu robi:diabloti:;) http://images8.fotosik.pl/227/e9ef913796b9961b.jpg Quote
Maga100 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Q...........Q........[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti: a dlaczego Q.. Q.. ? Quote
Alicja Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Maga100']a dlaczego Q.. Q.. ? zrobił Ku..Ku ...jak kukułka :diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Medorowa']A co on tu robi:diabloti:;) http://images8.fotosik.pl/227/e9ef913796b9961b.jpg [FONT=Arial]Q.............. Q.............. QPE :grins: :diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [FONT=Georgia]mój ulubieniec sie pojawił :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [FONT=Arial]atak klonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 fajne klony :loveu: widzę, że jedno dziecko dostarcza zbyt mało wrażeń i musiałaś dokopiować :diabloti: Quote
Recommended Posts