Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nie moge tera ... LICHO nie śpi :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

dbsst napisał(a):
nie moge obejrzeć drugiego filmu......................a pierwszy wymiata hahahahhahaha

dbsst napisał(a):
nie moge obejrzeć drugiego filmu......................a pierwszy wymiata hahahahhahaha

clockwork napisał(a):

clockwork napisał(a):

dbsst napisał(a):

bosh ....jak sie przekrzykują ;) :roflt:

Dobra to ja zaraz poszukam tych 2 i pośle Ci lineczki

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhaha załadowałam tylko czy wyśle teraz posta oto jestpytanie

zajebisTTa

dbsst napisał(a):
hahahhaha załadowałam tylko czy wyśle teraz posta oto jestpytanie

zajebisTTa

[FONT=Arial]iiii co????????????? wysłało?????????? :roll::roll:[/FONT]

malawaszka napisał(a):
oooo wiosna :laola:

[FONT=Arial]Jastrzębskie przebiśniegi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]nie bedzie zdjęć nie bedzie... w dupie mam tego zamuła :obrazic::obrazic:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]no właśnie DEBE- dlatego wysłałam im foty w odpowiedzi na komenty antypsiarzy............. kupa spłynie po pierwszym deszczu .... a reszta???
http://www.jasnet.pl/wydarzenia/wydarzenia.php?id_wyd=14860&back=1

i mój koment: :evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]24.02.2010 - właścicielka
a ja informuję że kupa mojego psa nigdy nie została na trawniku! zawsze jak się załatwia- trafi do reklamówki, rozbitej butelki, na papiery, na sterte innych śmieci.... gdyby chciał trafić na TRAWĘ- byłby to nie lada wyczyn... hahhaha

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

tak jest zlikwidowac te psy zlikwidować te bachory, zlikwidować ta ,zlikwidowac tych staruchów, zikwitowac tych Zydów,..............Kocham cie Polsko :D za twoją TOLERANCJE I UPRZEJMOŚĆ najbardziej!!!!!!!!!!!!!

Posted

dbsst napisał(a):
tak jest zlikwidowac te psy zlikwidować te bachory, zlikwidować ta ,zlikwidowac tych staruchów, zikwitowac tych Zydów,..............Kocham cie Polsko :D za twoją TOLERANCJE I UPRZEJMOŚĆ najbardziej!!!!!!!!!!!!!

spokojnie debe- nie denerwuj sie :evil_lol::evil_lol:

Posted

bo mnie to wqrwia - nie mamy za grosz kultury ale od innych wymagamy.........wszystko nam przeszkadza ale sami wszystko robić możemy..........ostatnio na targu uprzejmy pan powiedział a pani to musi tu z tym wózkiem!!!!
Nie muszę ale chce płace w końcu na pana emeryturę więc mam takie samo prawo a nawet większe.
Już widze oczyma wyobraźni.................................prosze zabrać to dziecko ha ha ha

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhahhaha nie mogę dobrze ze Jaś będzie zawsze taki malutki

[FONT=Arial]ale Grosia też jest ciągle TAKA MALUTKA.... to ciocia Ala już weszła w ten wiek że się kurczy :megagrin::megagrin::megagrin::errrr:[/FONT]

dbsst napisał(a):
bo mnie to wqrwia - nie mamy za grosz kultury ale od innych wymagamy.........wszystko nam przeszkadza ale sami wszystko robić możemy..........ostatnio na targu uprzejmy pan powiedział a pani to musi tu z tym wózkiem!!!!
Nie muszę ale chce płace w końcu na pana emeryturę więc mam takie samo prawo a nawet większe.
Już widze oczyma wyobraźni.................................prosze zabrać to dziecko ha ha ha

[FONT=Arial]i na tym zakończmy dyskusje.... bo to kolejny temat rzeka :angryy::angryy::angryy:[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):

hahaha :roflt:

Posted

[FONT=Arial]aha... chwaliłam sie już że.................................................................................................................. ........................................................................................................................................................

MAM PSA????? :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

sota36 napisał(a):
O matko Klockowa - piekne focisze! Ale mala jeszcze piekniejsza!!!!!!!!!
Wpadlam i padlam pod urokiem Demonisi:)

[FONT=Arial]nooo matko, matko... Klockowa ... szkoda że ONE zagadały filmiki :roll::roll:

znaczy Klocka tu nie wrzucać???? :roll::roll:
[/FONT]

malawaszka napisał(a):
a co Wy ostatnio karmicie Klocka mlekiem niemowlęcym, ze taki pulpet się zrobił???? :lol:

[FONT=Arial]no co ty gupia :crazyeye::crazyeye: on wciągał brzuch do zdjęć a ty tak o nim ............. :shake::shake::shake:

mleka nie... ale zupki, deserki ... Kloc nie może się doczekać kiedy Grosia będzie próbowała już siama, siama.... :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]KOCHAM!!!! po prostu KOCHAM TĄ MOJĄ CÓRCIE :loveu::loveu::loveu:

dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco....
więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...
[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!!
... wstaję.
[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk....
idę do WC
wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???
[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!!

[/FONT]