Alicja Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie moge tera ... LICHO nie śpi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] dbsst napisał(a):nie moge obejrzeć drugiego filmu......................a pierwszy wymiata hahahahhahaha dbsst napisał(a):nie moge obejrzeć drugiego filmu......................a pierwszy wymiata hahahahhahaha clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie moge tera ... LICHO nie śpi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie moge tera ... LICHO nie śpi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] dbsst napisał(a):nie moge obejrzeć drugiego filmu......................a pierwszy wymiata hahahahhahaha bosh ....jak sie przekrzykują ;) :roflt: Dobra to ja zaraz poszukam tych 2 i pośle Ci lineczki Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 dbsst napisał(a):nie moge obejrzeć drugiego filmu......................a pierwszy wymiata hahahahhahaha [FONT=Arial]ależ możesz ..... naprawde :p[/FONT] [FONT=Arial]zanim mi załadowało 666 razy post o nie spaniu- ..... zasnęła :evil_lol::evil_lol:[/FONT] zara wrzuce ciociu Alu :cool3: a narazie masz to :diabloti::diabloti: http://www.jasnet.pl/wydarzenia/wydarzenia.php?id_wyd=14878#komentarz Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hahahhaha załadowałam tylko czy wyśle teraz posta oto jestpytanie zajebisTTa Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hahahhaha załadowałam tylko czy wyśle teraz posta oto jestpytanie zajebisTTa Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 dbsst napisał(a):hahahhaha załadowałam tylko czy wyśle teraz posta oto jestpytanie zajebisTTa dbsst napisał(a):hahahhaha załadowałam tylko czy wyśle teraz posta oto jestpytanie zajebisTTa [FONT=Arial]iiii co????????????? wysłało?????????? :roll::roll:[/FONT] malawaszka napisał(a):oooo wiosna :laola: [FONT=Arial]Jastrzębskie przebiśniegi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]nie bedzie zdjęć nie bedzie... w dupie mam tego zamuła :obrazic::obrazic:[/FONT] Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nasuwa się pytanie czy tylko psie kupy sa problemem jak juz zniknie biały puch!!! Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]no właśnie DEBE- dlatego wysłałam im foty w odpowiedzi na komenty antypsiarzy............. kupa spłynie po pierwszym deszczu .... a reszta??? http://www.jasnet.pl/wydarzenia/wydarzenia.php?id_wyd=14860&back=1 i mój koment: :evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol: [/FONT]24.02.2010 - właścicielka a ja informuję że kupa mojego psa nigdy nie została na trawniku! zawsze jak się załatwia- trafi do reklamówki, rozbitej butelki, na papiery, na sterte innych śmieci.... gdyby chciał trafić na TRAWĘ- byłby to nie lada wyczyn... hahhaha [FONT=Arial][/FONT] Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 tak jest zlikwidowac te psy zlikwidować te bachory, zlikwidować ta ,zlikwidowac tych staruchów, zikwitowac tych Zydów,..............Kocham cie Polsko :D za twoją TOLERANCJE I UPRZEJMOŚĆ najbardziej!!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]Daaaaaaaawnooooooooo daaawwwwwwwnnnnnnnnnnoooooooooooo teeeeeeeemmmmmmu...... :roll::roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 dbsst napisał(a):tak jest zlikwidowac te psy zlikwidować te bachory, zlikwidować ta ,zlikwidowac tych staruchów, zikwitowac tych Zydów,..............Kocham cie Polsko :D za twoją TOLERANCJE I UPRZEJMOŚĆ najbardziej!!!!!!!!!!!!! spokojnie debe- nie denerwuj sie :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 hahahhahhaha nie mogę dobrze ze Jaś będzie zawsze taki malutki Quote
dbsst Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 bo mnie to wqrwia - nie mamy za grosz kultury ale od innych wymagamy.........wszystko nam przeszkadza ale sami wszystko robić możemy..........ostatnio na targu uprzejmy pan powiedział a pani to musi tu z tym wózkiem!!!! Nie muszę ale chce płace w końcu na pana emeryturę więc mam takie samo prawo a nawet większe. Już widze oczyma wyobraźni.................................prosze zabrać to dziecko ha ha ha Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 dbsst napisał(a):hahahhahhaha nie mogę dobrze ze Jaś będzie zawsze taki malutki [FONT=Arial]ale Grosia też jest ciągle TAKA MALUTKA.... to ciocia Ala już weszła w ten wiek że się kurczy :megagrin::megagrin::megagrin::errrr:[/FONT] dbsst napisał(a):bo mnie to wqrwia - nie mamy za grosz kultury ale od innych wymagamy.........wszystko nam przeszkadza ale sami wszystko robić możemy..........ostatnio na targu uprzejmy pan powiedział a pani to musi tu z tym wózkiem!!!! Nie muszę ale chce płace w końcu na pana emeryturę więc mam takie samo prawo a nawet większe. Już widze oczyma wyobraźni.................................prosze zabrać to dziecko ha ha ha [FONT=Arial]i na tym zakończmy dyskusje.... bo to kolejny temat rzeka :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dbsst napisał(a):tak jest zlikwidowac te psy zlikwidować te bachory, zlikwidować ta ,zlikwidowac tych staruchów, zikwitowac tych Zydów,..............Kocham cie Polsko :D za twoją TOLERANCJE I UPRZEJMOŚĆ najbardziej!!!!!!!!!!!!! hahaha :roflt: Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]aha... chwaliłam sie już że.................................................................................................................. ........................................................................................................................................................ MAM PSA????? :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
sota36 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 O matko Klockowa - piekne focisze! Ale mala jeszcze piekniejsza!!!!!!!!! Wpadlam i padlam pod urokiem Demonisi:) Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a co Wy ostatnio karmicie Klocka mlekiem niemowlęcym, ze taki pulpet się zrobił???? :lol: Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 sota36 napisał(a):O matko Klockowa - piekne focisze! Ale mala jeszcze piekniejsza!!!!!!!!! Wpadlam i padlam pod urokiem Demonisi:) [FONT=Arial]nooo matko, matko... Klockowa ... szkoda że ONE zagadały filmiki :roll::roll: znaczy Klocka tu nie wrzucać???? :roll::roll:[/FONT] malawaszka napisał(a):a co Wy ostatnio karmicie Klocka mlekiem niemowlęcym, ze taki pulpet się zrobił???? :lol: [FONT=Arial]no co ty gupia :crazyeye::crazyeye: on wciągał brzuch do zdjęć a ty tak o nim ............. :shake::shake::shake: mleka nie... ale zupki, deserki ... Kloc nie może się doczekać kiedy Grosia będzie próbowała już siama, siama.... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]ide se spełniać powinność matki polki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]paaaaaaaaaa :hand: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]Lustereczko powiedz przecie ;) :loveu: http://images8.fotosik.pl/223/54af8d5bed5cd81f.jpg bosh ...pies na kolczatce :diabloti: :roflt: będą walki :multi: http://images8.fotosik.pl/223/282c9cb46a4c118e.jpg[/FONT] Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]KOCHAM!!!! po prostu KOCHAM TĄ MOJĄ CÓRCIE :loveu::loveu::loveu: dziś pierwszy raz o 4 m-cy postanowiłam sobie że drzemnę się razem z nią... małej zamykały się oczy, o mnie już nie wspomne- jakoś padam na ryj dzisiaj.:mdleje: mogłabym spać na stojąco, leżąco, klęczaco.... więc siup ją do łóżeczka a ja do wyra.... słysze że sie "gniecie", mamrota jak to przed snem.... 10 min. 20... 40.... właśnie zamykają mi sie oczy- uuuuuuuu jak błogo...[/FONT][FONT=Arial] i w tym właśnie momencie- TADAM!!!! JA NIE ŚPIE!!! HALO MAMO JA NIE ŚPIE! I PROSZĘ NATENTYCHMIAST WYCIĄGNĄĆ MNIE Z ŁÓŻECZKA!!! ... wstaję.[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]. l[/FONT][FONT=Arial]edwo przytomna, wyrwana brutalnie z odlotu....[/FONT][FONT=Arial] zła, wkurzona, śpiąca... jeszcze bardziej padająca na pysk.... idę do WC wracam po minucie....... i co robi moja słodka, kochana Grosia???[/FONT][FONT=Arial] ŚPI JAK [/FONT][FONT=Arial]SUSEŁ!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] Quote
clockwork Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Alicja napisał(a)::roflt: to tera lygej do wyra ;) tera to mój poziom adrenalany..................... WSTAŁ WRZASKUN!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts