Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
http://images8.fotosik.pl/209/1e08ec2655e89e53.jpg

jakieś kółeczko Klocuś miał ????:razz:
[/FONT]

[quote name='ice_t']totalna rozpusta najpierw Piesio je ciacho a potem chrupki :)

[FONT=Arial]no właśnie to nie chrupki....:roll: to BYŁA zabawka do przeciągania.... coś w ten deseń.....
http://www.allegro.pl/item919991601_czarny_kong_do_przeciagana_tug_toy_33cm_wroc.html
z lanej gumy ... wytrzymała.... może i tak... nie zdążyliśmy się przeciągnąć :mad::mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no właśnie to nie chrupki....:roll: to BYŁA zabawka do przeciągania.... coś w ten deseń.....
http://www.allegro.pl/item919991601_czarny_kong_do_przeciagana_tug_toy_33cm_wroc.html
z lanej gumy ... wytrzymała.... może i tak... nie zdążyliśmy się przeciągnąć :mad::mad:
[/FONT]

hahahaa na opakowaniu napisane: IMPORTANT!!!! NOT A CHEW TOY!!! Never leave kong tug toy alone with dog :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaa na opakowaniu napisane: IMPORTANT!!!! NOT A CHEW TOY!!! Never leave kong tug toy alone with dog :evil_lol:

[FONT=Arial]ooo już nie bądź taka poliglotka :evil_lol::evil_lol: ten kong nie został alone z dogiem.:evil_lol::evil_lol:... Dominika miała ich na oku :roll:
-a pozatym u mnie nic nie było napisane bo wytargałam to na szmatach..... za całe złotych 1 :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooo już nie bądź taka poliglotka :evil_lol::evil_lol: ten kong nie został alone z dogiem.:evil_lol::evil_lol:... Dominika miała ich na oku :roll:
-a pozatym u mnie nic nie było napisane bo wytargałam to na szmatach..... za całe złotych 1 :diabloti:
[/FONT]

a było lepiej szmaty do przeciagania kupić ;)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no właśnie to nie chrupki....:roll: to BYŁA zabawka do przeciągania.... coś w ten deseń.....
[/FONT]
jak chcesz takie zabawki kupować , to se psa zmień , na delikatniejszy model :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']przecie ma yorka :diabloti:
ino wyleniał chyba trochę ? :hmmmm: może ma alergię na Dominikę :diabloti: i spuchł tak jakoś , to serio jak alergia wyglada :cooldevi:

Posted

[FONT=Georgia]no i więź się tworzy ;)

czemu Salsa uwielbia siostry córę?
bo zawsze jakieś ciacho jej spadnie na podłogę :evil_lol::evil_lol: ewentualnie można też jej ciacho bez większych trudności z ręki wyrwać
[/FONT]

Posted

bosz i pies i dziecko w ciasteczkach co z ciebie za matka co z ciebie za pani psa swego podwładnego --- na stos z nia na stos :P

fajne puzzle widzę na podłodze :]

Posted

[quote name='Lapeno']Witam pierwszy raz,imię psa kojarzy mi się jednoznacznie z książką i filmem.Zgadłam z inspiracją? :)

[FONT=Arial]ale jaki film, jaka xiążka??? :hmmmm:
:niewiem:

powiem tylko że mamy też legwana który ma na imie ORANGE ;) a syn miał być Alex :diabloti::eviltong::eviltong:

witanko! :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
Dominika dostała misje- dać piesu ciasteczko................................ ;)

a ciasteczko zdezynfekowane? a pies wysterylizowany? :shake:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale jaki film, jaka xiążka??? :hmmmm:
:niewiem:

powiem tylko że mamy też legwana który ma na imie ORANGE ;) a syn miał być Alex :diabloti::eviltong::eviltong:
witanko! :multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Arial]A to co ja Ci będę pisać o książce,,gołym okiem widać,że nie masz pojęcia w czym rzecz[/FONT]:eviltong::cool3:
O,ja też mam gady.Gekony lamparcie :loveu:

Posted

[FONT=Arial]DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!! :Rose:

ups :ices_bla: ale sie zestarzałam... o kolejne 5 mies :shock::shock:cholera... ja sie zaczynam starzeć :grab:

pragnę nadmienić że dziś KOŃCZYMY 5 MIES :shock: od jutra szósty :mdleje:
[/FONT]