Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
ostatnio w jakimś poczytnym piśmie o dzieciach, które przeglądałam, wpadło mi w oko takie oto zdanie: aby uchronić dziecko przed alergią izoluj go od sierści psa..... :flaming: :roll: :shake:

zupełnie nie rozumię czemu w piśmie o dzieciach wpadło ci zdanie o PSIE???? :roll:
ale dobrze gadają ... polać im :drink1:

dlaczego Grosia nie śpi z nami w łóżku???? bo śpi z nami pies.... izolujemy?? izolujemy :multi::multi:

a na focie to fotomontaż.... nigdy nie pozwoliłabym na kontakt psa z dzieckiem.... może jestem wyrodna, (nie karmie piersią...) ale nie aż tak :shake::shake::diabloti:

komuś coś miałam odpisać???? :hmmmm: chyba ino hejka miałam powiedzieć :hand:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
zupełnie nie rozumię czemu w piśmie o dzieciach wpadło ci zdanie o PSIE???? :roll:
ale dobrze gadają ... polać im :drink1:

dlaczego Grosia nie śpi z nami w łóżku???? bo śpi z nami pies.... izolujemy?? izolujemy :multi::multi:

a na focie to fotomontaż.... nigdy nie pozwoliłabym na kontakt psa z dzieckiem.... może jestem wyrodna, (nie karmie piersią...) ale nie aż tak :shake::shake::diabloti:

komuś coś miałam odpisać???? :hmmmm: chyba ino hejka miałam powiedzieć :hand:

bosh .... pies w domu ...Sodomja i Gomorja :roll:

Posted

cze Madzia :grins: ja kompletnie nie wiem jak mozesz byc tak wyrodna matka i trzymac psa i dziecko w jednym mieszkaniu, na dodatek psa mordercy :mad:

[RIGHT]:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/RIGHT]

Posted

Alicja napisał(a):
Czy Moja najlepsiejsza kożelanka juz wstała :grins:

[FONT=Arial]oczywiście że wstałaM :grins: [/FONT]

no i pod presją waszą... OOOO! poszłam wyrzucić psa ...OOOOOOOOO! :roll:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]oczywiście że wstałaM :grins: [/FONT]

:multi:[FONT=Arial] wstałyście ;)[/FONT]

[FONT=Arial]biedny Klocuś ..... jak mogłaś :roll: [/FONT]

Posted

a mnie dzis zaczepila pani ktorej bardzo podobaly sie moje kundelki :grins: za to ostatnio jak mialam odwiedziny pewnej osoby z urzedu widzialam to przerazenie w oczach jak po pytaniu jakie pani ma psy odpowiedzialam ze amstaffy :diabloti:

psy w tym czasie zamkniete w lazience pozeraly mojego glana :mad: naszczescie skupily sie na jezyczku w ktorym mam ladna dziurke teraz :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja też muszę szybko wyrzucić psa, bo Tadzik będzie mial alergię na sierść :shock:
I kota też w końcu muszę się pozbyć, bo jak nie odgryzie mu grdyki, to wsadzi ogon do ust i udusi :shake:

Posted

[quote name='clockwork']

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]biedny Klocuś ..... jak mogłaś :roll: [/FONT]

[FONT=Arial]przemyślałam... wygrzebałam w śmietniku i zabrałam do domu bo sumienie mi spać nie dało....
ino pies+dziecko= NIE! trza oddać dziecko :roll:
[/FONT]

[quote name='Tengusia']a mnie dzis zaczepila pani ktorej bardzo podobaly sie moje kundelki :grins: za to ostatnio jak mialam odwiedziny pewnej osoby z urzedu widzialam to przerazenie w oczach jak po pytaniu jakie pani ma psy odpowiedzialam ze amstaffy :diabloti:

psy w tym czasie zamkniete w lazience pozeraly mojego glana :mad: naszczescie skupily sie na jezyczku w ktorym mam ladna dziurke teraz :eviltong::evil_lol:
[FONT=Arial]do mnie położna nie wlazła, Paweł MUSIAŁ zabrać tego POTWORA :diabloti:[/FONT]

[quote name='malawaszka']ale fajny ten walec - czemu takiego nie mamy? :hmmmm:
[FONT=Arial]mówisz i masz ... :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
http://www.allegro.pl/item922211661_walec_edukacyjny_dmuchany_z_grzechotka_najtaniej.html

[quote name='Alicja']
bo ....nie macie :grins:...ale możecie mieć , będą na bazarku ;)

[FONT=Arial]tysz :razz::razz:[/FONT]

[quote name='Maga100']ja też muszę szybko wyrzucić psa, bo Tadzik będzie mial alergię na sierść :shock:
I kota też w końcu muszę się pozbyć, bo jak nie odgryzie mu grdyki, to wsadzi ogon do ust i udusi :shake:

[FONT=Arial]buuhahhahah....i te jaszczurze ogony :evil_lol:

niewiem jak u A. ale Debe to i R. musiałaby sie pozbyć, bo Jaśko będzie miał alergie na sierść :roflt::diabloti:
[/FONT]

[quote name='Angi']Piękny piesio ;))
[FONT=Arial]ale jaki pies????......... :roll:[/FONT]

[quote name='Katarama']Klocusiowa, nie mogę wysłać pw :( napisałam na skype :)
[FONT=Arial]KATARAKTA :roll: czy Ty sobie zdajesz sprawę, że my mieszkamy na śląsku??? JASTRZĘBIE ZDRÓJ- byłe katowickie???? tak ino pytam bo potem zaskoczyłam że Ty może myślisz że jakie Jastrzębie gdziesik nad morzem :razz:[/FONT]

[quote name='dbsst']dobrze, że ja mam suke bo o sukach nie pisali nic w tym dzieciowym cudzie co [FONT=Arial]nic- solidarność jajników ;)[/FONT]

Posted

KatarAMA :P a nie katarkta :P Tak wiem, mam tam rodzinkę :P Moja cioteczka uczyła tam biol w szkole nawet :) a W góry się wybierać i tak będę, więc powiedzmy, ze tak przy okazji :D

Posted

[quote name='Katarama']KatarAMA :P a nie katarkta :P Tak wiem, mam tam rodzinkę :P Moja cioteczka uczyła tam biol w szkole nawet :) a W góry się wybierać i tak będę, więc powiedzmy, ze tak przy okazji :D

[FONT=Arial]aaa no to gut... ;)

mam nadzieje że mnie nie uczyła, bo jej nie lubie :grins: :diabloti:
[/FONT]