clockwork Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Maga100 napisał(a):ostatnio w jakimś poczytnym piśmie o dzieciach, które przeglądałam, wpadło mi w oko takie oto zdanie: aby uchronić dziecko przed alergią izoluj go od sierści psa..... :flaming: :roll: :shake: zupełnie nie rozumię czemu w piśmie o dzieciach wpadło ci zdanie o PSIE???? :roll: ale dobrze gadają ... polać im :drink1: dlaczego Grosia nie śpi z nami w łóżku???? bo śpi z nami pies.... izolujemy?? izolujemy :multi::multi: a na focie to fotomontaż.... nigdy nie pozwoliłabym na kontakt psa z dzieckiem.... może jestem wyrodna, (nie karmie piersią...) ale nie aż tak :shake::shake::diabloti: komuś coś miałam odpisać???? :hmmmm: chyba ino hejka miałam powiedzieć :hand: Quote
Alicja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 clockwork napisał(a):zupełnie nie rozumię czemu w piśmie o dzieciach wpadło ci zdanie o PSIE???? :roll: ale dobrze gadają ... polać im :drink1: dlaczego Grosia nie śpi z nami w łóżku???? bo śpi z nami pies.... izolujemy?? izolujemy :multi::multi: a na focie to fotomontaż.... nigdy nie pozwoliłabym na kontakt psa z dzieckiem.... może jestem wyrodna, (nie karmie piersią...) ale nie aż tak :shake::shake::diabloti: komuś coś miałam odpisać???? :hmmmm: chyba ino hejka miałam powiedzieć :hand: bosh .... pies w domu ...Sodomja i Gomorja :roll: Quote
Tengusia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 cze Madzia :grins: ja kompletnie nie wiem jak mozesz byc tak wyrodna matka i trzymac psa i dziecko w jednym mieszkaniu, na dodatek psa mordercy :mad: [RIGHT]:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/RIGHT] Quote
Alicja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czy Moja najlepsiejsza kożelanka juz wstała :grins: Quote
clockwork Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Alicja napisał(a):Czy Moja najlepsiejsza kożelanka juz wstała :grins: [FONT=Arial]oczywiście że wstałaM :grins: [/FONT] no i pod presją waszą... OOOO! poszłam wyrzucić psa ...OOOOOOOOO! :roll: Quote
Alicja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]oczywiście że wstałaM :grins: [/FONT] :multi:[FONT=Arial] wstałyście ;)[/FONT] no i pod presją waszą... OOOO! poszłam wyrzucić psa ...OOOOOOOOO! :roll: [FONT=Arial]biedny Klocuś ..... jak mogłaś :roll: [/FONT] Quote
Tengusia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a mnie dzis zaczepila pani ktorej bardzo podobaly sie moje kundelki :grins: za to ostatnio jak mialam odwiedziny pewnej osoby z urzedu widzialam to przerazenie w oczach jak po pytaniu jakie pani ma psy odpowiedzialam ze amstaffy :diabloti: psy w tym czasie zamkniete w lazience pozeraly mojego glana :mad: naszczescie skupily sie na jezyczku w ktorym mam ladna dziurke teraz :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ale fajny ten walec - czemu takiego nie mamy? :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 malawaszka napisał(a):ale fajny ten walec - czemu takiego nie mamy? :hmmmm: bo ....nie macie :grins:...ale możecie mieć , będą na bazarku ;) Quote
Maga100 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja też muszę szybko wyrzucić psa, bo Tadzik będzie mial alergię na sierść :shock: I kota też w końcu muszę się pozbyć, bo jak nie odgryzie mu grdyki, to wsadzi ogon do ust i udusi :shake: Quote
Katarama Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Klocusiowa, nie mogę wysłać pw :( napisałam na skype :) Quote
dbsst Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dobrze, że ja mam suke bo o sukach nie pisali nic w tym dzieciowym cudzie co Quote
clockwork Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='clockwork'] no i pod presją waszą... OOOO! poszłam wyrzucić psa ...OOOOOOOOO! :roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]biedny Klocuś ..... jak mogłaś :roll: [/FONT] [FONT=Arial]przemyślałam... wygrzebałam w śmietniku i zabrałam do domu bo sumienie mi spać nie dało.... ino pies+dziecko= NIE! trza oddać dziecko :roll:[/FONT] [quote name='Tengusia']a mnie dzis zaczepila pani ktorej bardzo podobaly sie moje kundelki :grins: za to ostatnio jak mialam odwiedziny pewnej osoby z urzedu widzialam to przerazenie w oczach jak po pytaniu jakie pani ma psy odpowiedzialam ze amstaffy :diabloti: psy w tym czasie zamkniete w lazience pozeraly mojego glana :mad: naszczescie skupily sie na jezyczku w ktorym mam ladna dziurke teraz :eviltong::evil_lol: [FONT=Arial]do mnie położna nie wlazła, Paweł MUSIAŁ zabrać tego POTWORA :diabloti:[/FONT] [quote name='malawaszka']ale fajny ten walec - czemu takiego nie mamy? :hmmmm: [FONT=Arial]mówisz i masz ... :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] http://www.allegro.pl/item922211661_walec_edukacyjny_dmuchany_z_grzechotka_najtaniej.html [quote name='Alicja'] bo ....nie macie :grins:...ale możecie mieć , będą na bazarku ;) [FONT=Arial]tysz :razz::razz:[/FONT] [quote name='Maga100']ja też muszę szybko wyrzucić psa, bo Tadzik będzie mial alergię na sierść :shock: I kota też w końcu muszę się pozbyć, bo jak nie odgryzie mu grdyki, to wsadzi ogon do ust i udusi :shake: [FONT=Arial]buuhahhahah....i te jaszczurze ogony :evil_lol: niewiem jak u A. ale Debe to i R. musiałaby sie pozbyć, bo Jaśko będzie miał alergie na sierść :roflt::diabloti:[/FONT] [quote name='Angi']Piękny piesio ;)) [FONT=Arial]ale jaki pies????......... :roll:[/FONT] [quote name='Katarama']Klocusiowa, nie mogę wysłać pw :( napisałam na skype :) [FONT=Arial]KATARAKTA :roll: czy Ty sobie zdajesz sprawę, że my mieszkamy na śląsku??? JASTRZĘBIE ZDRÓJ- byłe katowickie???? tak ino pytam bo potem zaskoczyłam że Ty może myślisz że jakie Jastrzębie gdziesik nad morzem :razz:[/FONT] [quote name='dbsst']dobrze, że ja mam suke bo o sukach nie pisali nic w tym dzieciowym cudzie co [FONT=Arial]nic- solidarność jajników ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dbsst napisał(a):tylko ona już bez jajników hahahahha nie wypominaj jej bo będzie jej przykro ..................:diabloti: Quote
Katarama Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 KatarAMA :P a nie katarkta :P Tak wiem, mam tam rodzinkę :P Moja cioteczka uczyła tam biol w szkole nawet :) a W góry się wybierać i tak będę, więc powiedzmy, ze tak przy okazji :D Quote
clockwork Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Katarama']KatarAMA :P a nie katarkta :P Tak wiem, mam tam rodzinkę :P Moja cioteczka uczyła tam biol w szkole nawet :) a W góry się wybierać i tak będę, więc powiedzmy, ze tak przy okazji :D [FONT=Arial]aaa no to gut... ;) mam nadzieje że mnie nie uczyła, bo jej nie lubie :grins: :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 oooooooooooooooooooo Klockowa zmartwychwstała i powróciła do swego image ;) Quote
clockwork Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 jedna komenda jedno wykonanie.... Dominika dostała misje- dać piesu ciasteczko................................ ;) Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [FONT=Arial]:pnajpierw JA potem TY :evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/209/e47643f61395e51c.jpg[/FONT] Quote
clockwork Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [FONT=Arial]a pies oszalał... i .... dzisiaj kupiona zabawka .............. :mad::mad: zgaduj zgadula co to jest :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/209/1e08ec2655e89e53.jpg jakieś kółeczko Klocuś miał ????:razz:[/FONT] Quote
ice_t Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 totalna rozpusta najpierw Piesio je ciacho a potem chrupki :) Quote
Recommended Posts