Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
Wiesz co..... ja już mam takie skrzywienie, że patrze na wszystko poprzez własne kompleksy i dlatego tak mnie to zszokowało bo ja bym w życiu się tak nie pokazała gdybym tak wygladała.....ale z drugiej strony jesli ONE nie mają kompleksów to w sumie powinno mi to latać....

i własnie o to chodzi- ja też bym NIE, ja nawet na basenie NIE :roll:, i dlatego szacun dla tych którzy nie są zakomplexieni ;) ja sama mam masakrycznie niską samoocenę i autoakceptacje............ więc jeżeli ona sama ze sobą się dobrze czuje- RESPECT ..... a przeciwnicy myślę że mają conajmniej 10 zakładów fryz. w jej sąsiedztwie do wyboru. Wiem jednak że długo nie podziała, nie w Jastrzębiu :shake: zniszczą ją :mad:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
i własnie o to chodzi- ja też bym NIE, ja nawet na basenie NIE :roll:, i dlatego szacun dla tych którzy nie są zakomplexieni ;) ja sama mam masakrycznie niską samoocenę i autoakceptacje............ więc jeżeli ona sama ze sobą się dobrze czuje- RESPECT ..... a przeciwnicy myślę że mają conajmniej 10 zakładów fryz. w jej sąsiedztwie do wyboru. Wiem jednak że długo nie podziała, nie w Jastrzębiu :shake: zniszczą ją :mad:
A co u Was w Jastrzebiu jakaś mafia cycUś?:roll:

Posted

o matunciu! jakaż ona jest przesłodka! :loveu:

uwielbiam Wasze basenowe fotki - są debeściarskie :p

a stópka do schrupania - szczególnie ta ze skulonymi paluszkami :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
o matunciu! jakaż ona jest przesłodka! :loveu:

uwielbiam Wasze basenowe fotki - są debeściarskie :p

a stópka do schrupania - szczególnie ta ze skulonymi paluszkami :loveu:

miałam coś napisać ale zacytuję rufusową bo ona napisała to co i ja chciałam :)

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Q Q !! :multi::multi:

dziękuję za odwiedzinki i miłe słówka :loveu::loveu:

eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dziewuchy- mam dylemat.....
Grosia bacznie obserwuje, poznaje świat, coraz więcej ją interesuje... zaczynamy edukacje i powiedzcie mi..... co mam dziecku powiedzieć na to: (fota poniżej) ... co to jest??? KROWA to to nie jest- z dzwonkiem to BYK..... a z trzema dzwonkami????? :crazyeye::crazyeye::roll:

na razie jesteśmy na etapie że robi muuuuuuuuuu.....:roll:

Posted

clockwork napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Q Q !! :multi::multi:

dziękuję za odwiedzinki i miłe słówka :loveu::loveu:

eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dziewuchy- mam dylemat.....
Grosia bacznie obserwuje, poznaje świat, coraz więcej ją interesuje... zaczynamy edukacje i powiedzcie mi..... co mam dziecku powiedzieć na to: (fota poniżej) ... co to jest??? KROWA to to nie jest- z dzwonkiem to BYK..... a z trzema dzwonkami????? :crazyeye::crazyeye::roll:

na razie jesteśmy na etapie że robi muuuuuuuuuu.....:roll:

Ożesz...Klockowa:roflt::roflt::roflt::roflt:

To jest byk z trójrurką :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
:diabloti:

[FONT=Arial]a myslisz że ona już gotowa na tłumaczenia że natura czasem lubi płatać figle??? :hmmmm: [/FONT]

Hmmmm myślę, że nie zaszkodzi oswajać jej z tym faktem .....a szczegóły to potem:evil_lol:

[FONT=Arial]MAMUNIA ......... :diabloti:[/FONT]

Taaaak? Poka twoją fotę:cool3:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jak już bede bezzębna- tak jak lubisz.... czyli już niebawem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Doppszzz czekam niecierpliwie......:p

Ino nie zapomnij sie szeroko uśmiechnać:evil_lol::diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
obejrzałam wszystko, zdjecia z basenu sa wciąż moimi ulubionymi. Wskoczyłabyś ty też :diabloti: Może być w rękawkach :diabloti:

lepiej z kółeczkiem z kaczką :grins::diabloti:

Posted

ostatnio w jakimś poczytnym piśmie o dzieciach, które przeglądałam, wpadło mi w oko takie oto zdanie: aby uchronić dziecko przed alergią izoluj go od sierści psa..... :flaming: :roll: :shake: