clockwork Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 apple napisał(a):Wiesz co..... ja już mam takie skrzywienie, że patrze na wszystko poprzez własne kompleksy i dlatego tak mnie to zszokowało bo ja bym w życiu się tak nie pokazała gdybym tak wygladała.....ale z drugiej strony jesli ONE nie mają kompleksów to w sumie powinno mi to latać.... i własnie o to chodzi- ja też bym NIE, ja nawet na basenie NIE :roll:, i dlatego szacun dla tych którzy nie są zakomplexieni ;) ja sama mam masakrycznie niską samoocenę i autoakceptacje............ więc jeżeli ona sama ze sobą się dobrze czuje- RESPECT ..... a przeciwnicy myślę że mają conajmniej 10 zakładów fryz. w jej sąsiedztwie do wyboru. Wiem jednak że długo nie podziała, nie w Jastrzębiu :shake: zniszczą ją :mad: Quote
apple Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 clockwork napisał(a):i własnie o to chodzi- ja też bym NIE, ja nawet na basenie NIE :roll:, i dlatego szacun dla tych którzy nie są zakomplexieni ;) ja sama mam masakrycznie niską samoocenę i autoakceptacje............ więc jeżeli ona sama ze sobą się dobrze czuje- RESPECT ..... a przeciwnicy myślę że mają conajmniej 10 zakładów fryz. w jej sąsiedztwie do wyboru. Wiem jednak że długo nie podziała, nie w Jastrzębiu :shake: zniszczą ją :mad:A co u Was w Jastrzebiu jakaś mafia cycUś?:roll: Quote
agaga21 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 http://images8.fotosik.pl/200/a4e112895c2f95f7.jpg pełen luz :) Quote
jonQuilla Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [FONT=Georgia]ale uśmiechnięta :loveu::loveu: zdjęcia z nurkowania super :) zero stresu, normalka :cool3: ściskam Was mocno [/FONT] Quote
rufusowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 o matunciu! jakaż ona jest przesłodka! :loveu: uwielbiam Wasze basenowe fotki - są debeściarskie :p a stópka do schrupania - szczególnie ta ze skulonymi paluszkami :loveu: Quote
ice_t Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 rufusowa napisał(a):o matunciu! jakaż ona jest przesłodka! :loveu: uwielbiam Wasze basenowe fotki - są debeściarskie :p a stópka do schrupania - szczególnie ta ze skulonymi paluszkami :loveu: miałam coś napisać ale zacytuję rufusową bo ona napisała to co i ja chciałam :) Quote
rufusowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ice_t napisał(a):miałam coś napisać ale zacytuję rufusową bo ona napisała to co i ja chciałam :)........... :roflt: Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Q Q !! :multi::multi: dziękuję za odwiedzinki i miłe słówka :loveu::loveu: eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dziewuchy- mam dylemat..... Grosia bacznie obserwuje, poznaje świat, coraz więcej ją interesuje... zaczynamy edukacje i powiedzcie mi..... co mam dziecku powiedzieć na to: (fota poniżej) ... co to jest??? KROWA to to nie jest- z dzwonkiem to BYK..... a z trzema dzwonkami????? :crazyeye::crazyeye::roll: na razie jesteśmy na etapie że robi muuuuuuuuuu.....:roll: Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ............................................. Quote
apple Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 clockwork napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Q Q !! :multi::multi: dziękuję za odwiedzinki i miłe słówka :loveu::loveu: eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dziewuchy- mam dylemat..... Grosia bacznie obserwuje, poznaje świat, coraz więcej ją interesuje... zaczynamy edukacje i powiedzcie mi..... co mam dziecku powiedzieć na to: (fota poniżej) ... co to jest??? KROWA to to nie jest- z dzwonkiem to BYK..... a z trzema dzwonkami????? :crazyeye::crazyeye::roll: na razie jesteśmy na etapie że robi muuuuuuuuuu.....:roll: Ożesz...Klockowa:roflt::roflt::roflt::roflt: To jest byk z trójrurką :evil_lol: Quote
apple Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 lustereczko powiedz przecie.....:loveu: http://images8.fotosik.pl/202/32468dab231a0e71.jpg Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 apple napisał(a):Ożesz...Klockowa:roflt::roflt::roflt::roflt: To jest byk z trójrurką :evil_lol: :diabloti: [FONT=Arial]a myslisz że ona już gotowa na tłumaczenia że natura czasem lubi płatać figle??? :hmmmm: [/FONT] apple napisał(a):lustereczko powiedz przecie.....:loveu: http://images8.fotosik.pl/202/32468dab231a0e71.jpg [FONT=Arial]MAMUNIA ......... :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 clockwork napisał(a)::diabloti: [FONT=Arial]a myslisz że ona już gotowa na tłumaczenia że natura czasem lubi płatać figle??? :hmmmm: [/FONT] Hmmmm myślę, że nie zaszkodzi oswajać jej z tym faktem .....a szczegóły to potem:evil_lol: [FONT=Arial]MAMUNIA ......... :diabloti:[/FONT] Taaaak? Poka twoją fotę:cool3: Quote
Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 byk asekurant jakby go chcieli wykastrować ;) http://images8.fotosik.pl/202/32468dab231a0e71.jpg czyli piękna i lefoń ;) Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 apple napisał(a):Taaaak? Poka twoją fotę:cool3: [FONT=Arial]jak już bede bezzębna- tak jak lubisz.... czyli już niebawem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jak już bede bezzębna- tak jak lubisz.... czyli już niebawem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Doppszzz czekam niecierpliwie......:p Ino nie zapomnij sie szeroko uśmiechnać:evil_lol::diabloti: Quote
Maga100 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 obejrzałam wszystko, zdjecia z basenu sa wciąż moimi ulubionymi. Wskoczyłabyś ty też :diabloti: Może być w rękawkach :diabloti: Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Maga100 napisał(a):obejrzałam wszystko, zdjecia z basenu sa wciąż moimi ulubionymi. Wskoczyłabyś ty też :diabloti: Może być w rękawkach :diabloti: lepiej z kółeczkiem z kaczką :grins::diabloti: Quote
apple Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Alicja napisał(a):lepiej z kółeczkiem z kaczką :grins::diabloti:Albo w kapoczku:diabloti: Quote
clockwork Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [FONT=Arial]berek..... wrzuce Grosie i zmykam...... na jednej focie i pies sie załapał :roll:- przepraszam... to się więcej nie powtórzy :oops::oops::oops: [/FONT] Quote
dbsst Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wodna Domi jest bezbłędna naprawdę aż chyba z Jacholem na wiosnę pójdziemy na basen Quote
jonQuilla Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Georgia]czaszkowe zamiłowanie od urodzenia :evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/204/352a9391b3967214.jpg jaka ona już duża :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kierowca (kierowniczka?) walca:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/204/3014c7411da4b21e.jpg A pies?:crazyeye: W jednym pokoju z dzieckiem?:crazyeye: Na kanapie:crazyeye: Przecież ona się nabawi alergii a nie daj Boże liszaja jakiegoś złapie!!!:evil_lol::diabloti:;) Quote
Alicja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Grosia się uczy maglować pościel ;) http://images8.fotosik.pl/204/3014c7411da4b21e.jpg Quote
Maga100 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ostatnio w jakimś poczytnym piśmie o dzieciach, które przeglądałam, wpadło mi w oko takie oto zdanie: aby uchronić dziecko przed alergią izoluj go od sierści psa..... :flaming: :roll: :shake: Quote
Recommended Posts