Maga100 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ja też się dołączę do wyrazów zachwytu :p a wizja basemu wciąż mnie nie pociąga w taką pogodę :shake: kiedy wiosna? :roll: Quote
agnes1 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Maga100']ja też się dołączę do wyrazów zachwytu :p a wizja basemu wciąż mnie nie pociąga w taką pogodę :shake: kiedy wiosna? :roll: [FONT=Arial]oj przestańcie bo stydam :oops::oops::oops: już myślałam że wiosna mnie zastanie zanim mi strone załaduje :angryy::angryy: nie cierpie dogo-bejbi-foruma :shake::shake: działa mi na nerwy :angryy::angryy: i też chce już wiosne .... cholewcia nie wyrabiam na taxówki- zawsze jak gdzieś musze iść i odstawić małą albo z nią, to albo mróz albo jak dziś... śnieżyca..... dziś mamy wizyte u ortopedy i może rehabilitacje, zapakowałam i owszem małą do wózka ... wyjrzałam przez okno.... myślałam że moje takie brudne... ale przetarłam :crazyeye::crazyeye: a tam śnieżyca jak ta lala... wózkiem nie ma szans po tych zaspach na chodniku :shake::shake: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu niech ta zima sie skończy :placz::placz::placz: to pisałam JA- mama Grosi :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]oj przestańcie bo stydam :oops::oops::oops: już myślałam że wiosna mnie zastanie zanim mi strone załaduje :angryy::angryy: nie cierpie dogo-bejbi-foruma :shake::shake: działa mi na nerwy :angryy::angryy: i też chce już wiosne .... cholewcia nie wyrabiam na taxówki- zawsze jak gdzieś musze iść i odstawić małą albo z nią, to albo mróz albo jak dziś... śnieżyca..... dziś mamy wizyte u ortopedy i może rehabilitacje, zapakowałam i owszem małą do wózka ... wyjrzałam przez okno.... myślałam że moje takie brudne... ale przetarłam :crazyeye::crazyeye: a tam śnieżyca jak ta lala... wózkiem nie ma szans po tych zaspach na chodniku :shake::shake: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu niech ta zima sie skończy :placz::placz::placz: to pisałam JA- mama Grosi :loveu: [/FONT] Mamo Grosi :grins: załatw ty se jakiego kochanka z taryfą ;) Quote
agnes1 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Alicja']Mamo Grosi :grins: załatw ty se jakiego kochanka z taryfą ;) [FONT=Arial]:splat: a ja durna nie pomyślałam.... a przeca faceci lecą na dzieciate bo to qna znaczy że baba aktywna :grins: ok dzwonie na taxi i pogadam z panem czy aby koniecznie nalega na zapłatę z mojej strony, czy nie wolałby ...................... pojeździć ze mną czasem :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]:splat: a ja durna nie pomyślałam.... a przeca faceci lecą na dzieciate bo to qna znaczy że baba aktywna :grins: ok dzwonie na taxi i pogadam z panem czy aby koniecznie nalega na zapłatę z mojej strony, czy nie wolałby ...................... pojeździć ze mną czasem :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT]Twoje pomysły doprowadzają mnie w pracy do niekontrolowanych wybuchów głośnego smiechu:evil_lol:.......ludzie się dziwnie na mnie patrzą:roll: Quote
Soema Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]:splat: a ja durna nie pomyślałam.... a przeca faceci lecą na dzieciate bo to qna znaczy że baba aktywna :grins: ok dzwonie na taxi i pogadam z panem czy aby koniecznie nalega na zapłatę z mojej strony, czy nie wolałby ...................... pojeździć ze mną czasem :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] Dlaczego Ty masz inny nick i mam wrażenie, że podglądam nie tych co trzeba?:roll: Quote
Alicja Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]:splat: a ja durna nie pomyślałam.... a przeca faceci lecą na dzieciate bo to qna znaczy że baba aktywna :grins: ok dzwonie na taxi i pogadam z panem czy aby koniecznie nalega na zapłatę z mojej strony, czy nie wolałby ...................... pojeździć ze mną czasem :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] no widzisz ...to tak jest jak się na wagary chodzi zamiast słuchać na lekcjach religii :diabloti:[/FONT] [quote name='apple']Twoje pomysły doprowadzają mnie w pracy do niekontrolowanych wybuchów głośnego smiechu:evil_lol:.......ludzie się dziwnie na mnie patrzą:roll: [FONT=Arial]no ...dziwna jakaś jesteś :hmmmm:[/FONT] [quote name='Soema']Dlaczego Ty masz inny nick i mam wrażenie, że podglądam nie tych co trzeba?:roll:[FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] ot ....tajemnica sukcesu :evil_lol:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A czemu Grosia ma mieć rehabilitację? Swoją drogą brak wychodzenia na dwór to chyba jedyny plus z choroby Smoka - ON ma ciepłe buciki, spodenki, kurteczkę, czapeczkę, rękawiczki... ja mam tylko buciki, spodenki i kurteczkę... bez ciepłe... Quote
clockwork Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [FONT=Arial]KTO SIĘ NIE DZIARA TEN FUJARA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]DOMI & TATTOOśśśśśśśś:lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No to ja się na dziarę teraz do Domi zapisuję ;) Quote
apple Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Mówi się FURAJA:evil_lol: Fajna fota....i nic a nic nie bolało:crazyeye: http://images8.fotosik.pl/186/1bb73ad55939a483.jpg Quote
Maga100 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 wklej to zdjecie na forum matek-polek :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 mi to się to bardzo bardzo podoba - nauka od najmłodszych lat http://global.images8.fotosik.pl/186/2f4d3feaf3f22290.jpg Quote
Alicja Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Maga100']wklej to zdjecie na forum matek-polek :evil_lol: [FONT=Arial]:roflt: nooooo ale by była granda ...jak mogłas Magda dziecko zaprowadzić do takiego niesterylnego miejsca zaprowadzić .. tfu zawieść ... i jeszcze dziecie dotyka maszynerie ...siedlisko zarazków i bakterianów ;) ...do sterylizatora na conajmniej 40 minet wsadzić ;) bosh :splat: co za nieodpowiedzialni Rodzice tej małej Dominiczki ...nie dosć że pionizują :diabloti: to jeszcze TAKIE miejsce ....masakra :diabloti: :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='Maga100']wklej to zdjecie na forum matek-polek :evil_lol: [FONT=Arial]Magdo- no przeca dałam na forum matek-polek [/FONT] [FONT=Arial]AAALIIIICJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! przeca wiesz że studio to jedno ze sterylniejszych miejsc w Jebiu 666% sterylności :diabloti::diabloti: pragne poinformować że maszynka funkiel nówka nie śmigana :cool3::cool3:, a przed przyjściem Grosi tata włączył lampe bakteriobójczą :diabloti: [/FONT][FONT=Arial] którą rzecz jasna po pracy przynosi do domu żeby i tu załączać :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Magdo- no przeca dałam na forum matek-polek [/FONT] [FONT=Arial]AAALIIIICJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! przeca wiesz że studio to jedno ze sterylniejszych miejsc w Jebiu 666% sterylności :diabloti::diabloti: pragne poinformować że maszynka funkiel nówka nie śmigana :cool3::cool3:, a przed przyjściem Grosi tata włączył lampe bakteriobójczą :diabloti: [/FONT][FONT=Arial] którą rzecz jasna po pracy przynosi do domu żeby i tu załączać :roll:[/FONT] :splat: .... sklerozja mnię powaliła dziś i mam globusa czyli łep mnie nap******* :diabloti: zwracam honora :grins: ale zapomnialaś dodać o macie dezynfekcyjnej w drzwiach :diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No i pamiętaj! Nigdy, przenigdy nie oblizuj dziecku smoczka...od razu do do wysterylizowania !!!!:evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zapomniałyście jeszcze o demoralizowaniu dziecka- TAKIE rzeczy mu pokazywać, później będzie wyglądać jak ten pan na zdjęciach nie daj boże :evil_lol: nie uwłaszczając niczego panu na zdjęciach : P Quote
clockwork Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Unbelievable']Zapomniałyście jeszcze o demoralizowaniu dziecka- TAKIE rzeczy mu pokazywać, później będzie wyglądać jak ten pan na zdjęciach nie daj boże :evil_lol: nie uwłaszczając niczego panu na zdjęciach : P [FONT=Arial]ooooo no no!!!!! nie daj boże :tard::tard:[/FONT] :diabloti: Quote
apple Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooooo no no!!!!! nie daj boże :tard::tard:[/FONT] :diabloti:Ciekawe czy "Pan na zdjeciu" podziela twoją opinie?:evil_lol: Cześć Klockowo:loveu: Quote
clockwork Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='apple']Ciekawe czy "Pan na zdjeciu" podziela twoją opinie?:evil_lol: Cześć Klockowo:loveu: [FONT=Arial]:niewiem: spotkam go kiedy to zapytam..... mam jednak nadzieje że Domi będzie się brzydziła dziarami- jak mamusia i tatuś ;) przetrącę łapy przy samej doopie jak mi przyjdzie z dziarą czy kolczykiem :mad::mad::mad: cze robaczki :hand: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooooo no no!!!!! nie daj boże :tard::tard:[/FONT] :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial] spotkam go kiedy to zapytam..... mam jednak nadzieje że Domi będzie się brzydziła dziarami- jak mamusia i tatuś przetrącę łapy przy samej doopie jak mi przyjdzie z dziarą czy kolczykiem cze robaczki [/FONT] :roflt: :roflt: :roflt: :hand: Quote
Recommended Posts