Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]hmmmmmm... kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży, obiecałam sobie... BA! zarzekałam sie.... że nie będę logować się na żadne bejbi-fora.... że nie będę upubliczniać moich trosk, radości, wątpliwości postępów i zdjęć małej...... że nie bede dyskutować z mamuśkami co jak gdzie kiedy.....

i co??? i co???? i cholera doopa!!!!!!! co dzień właże na dogo-bejbi-manie :evil_lol::evil_lol: a gdzie nie zajrze tam.... DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

no więc żeby nie odstawać od normy ................ niedzielna Grosica

[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]instruktorka- kidnaperka:roll::roll:[/FONT]

[FONT=Arial]nie wiem.... nie wiem dlaczemu nam ZAWSZE trafiają sie KACZKI..... rozumiem poprawność polityczną, ale nawet w niedziele?????? :shake::shake:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']no mama widzę, że masz najfajnieszy duet na basenie :D
no i zdjęcia są w dechę

[FONT=Arial] żeby jeszcze to bejbi-forum nie muliłooooooo:angryy::angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']haha tak to tylko w erze

[FONT=Arial]nie WiERZE :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

DZIOŁCHA... mamy jednego chłopaka w grupie ino i to z 19 września :cool3::cool3: a mamy mają jednego tate :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]i foty... napisałabym sprzed minty, ale 8 min. dobijałam sie do własnego blogasa :angryy::angryy::angryy:
mimo wszystko- fotki w przeciwieństwie do zupki- jeszcze gorące.....

Domi miny waliła przy jedzeniu choby przy wódce....... FUUUUJJJJJJJ :no-no-no::no-no-no: ale dziub po następne otwierała :errrr::errrr:

[/FONT]

Posted

Magda ale powiedz ze jak on ja tak pod wode ta Grosie to Tobie serce nie bije w tym momencie:evil_lol:
kurcze ja bym chyba zemdlala:roll:
a Pawcio sie nie bal swojej Laluni tak pod wode??
zdjecia boskie...a widac ze Grosinka zadowolona jak Cysorz:loveu:

Posted

[quote name='apple']Aaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie sama!!!!
http://images8.fotosik.pl/183/0c5a37b18f7d9b07.jpg

[FONT=Arial]prawie... robi wielką różnicę :roll::roll:;)[/FONT]

[quote name='agbar']Magdaleno na kolana padam przed talentem twym....zdjecia z basenu zapieraja dech.....PIEKNE....PIEKNE i po stokroc PIEKNE...

A tak w ogole to czy ty wiesz,ze ja nie umiem sie smiac bo mi szwy puscily?? To dlaczego dalas te fote...no sie pytam dlaczego??? http://images8.fotosik.pl/176/0a0de249a27a84d6.jpg teraz to juz na pewno sie nie zrosne.....
[FONT=Arial]a dziękować.... lata praktyki :B-fly:
nie wiem... qrna nie wiem... nic nie wiem, bo niby skąd :mad::mad::mad: klikłabyś czasem agbarowo wstrętna co u WAS :mad:
widzisz- gdybym wiedziała to nie dałabym fotki powodującej pękanie szffuff :roll::roll:
[/FONT]

[quote name='agbar']Podwojnie padlam....sie jakam z zachwytu.....:diabloti:

[FONT=Arial]są tacy co i poczwórnie sie ją ją ją jąkają :evil_lol:[/FONT]

[quote name='agaga21']cudne!
http://images8.fotosik.pl/183/9c9fc84f8db372f4.jpg

[FONT=Arial]dziękować :loveu:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]mniamniuśne widać jedzonko było :p

http://images8.fotosik.pl/183/e5ec54183e359ffc.jpg

[/FONT][FONT=Arial]:shake::shake::shake: fcale nie- jest okrutnie niedobre, nieprzyprawione i fuj :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]

a basenowo ...nadal się zachwycam zadowoleństwem Grosi :loveu:
http://images8.fotosik.pl/183/9c9fc84f8db372f4.jpg
a plażowiczka the best[/FONT]

[FONT=Arial]trenujemy przed wczasami w....... :hmmmm: uzdrowisku j-bie :evil_lol:[/FONT]

[quote name='lolka75']Magda ale powiedz ze jak on ja tak pod wode ta Grosie to Tobie serce nie bije w tym momencie:evil_lol:
kurcze ja bym chyba zemdlala:roll:
a Pawcio sie nie bal swojej Laluni tak pod wode??
zdjecia boskie...a widac ze Grosinka zadowolona jak Cysorz:loveu:

[FONT=Arial]loluś... przypatrz sie fotom.... te zdjęcia to jedyne niewyostrzone.... jak myślisz?? czemu??
bo zamykam oczy.... wstrzymuje oddech.... dostaje heartz-klekoten.... mdleje.... :mdleje:

a Pawcio... wie że pod okiem instruktorki nie może się nic stać....Pawcio to pływak i nurek z zamiłowania- dla niego to bułka z masłem .... choć KAŻDY rodzic ma przerazenie w oczach... :cool1:
[/FONT]