Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']

:loveu::loveu::loveu:

:evil_lol:

[FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial]:loveu: jaka buracycha koffana ....znaczy dynioczek :roflt: ..zajebiaszczo wygląda :grins:[/FONT][FONT=Arial]

[quote name='dbsst']czy w niedziele mama nimfa się zamoczy hahahhaa

[/FONT] [FONT=Arial]weź ...bo polece specjalnie to udokumentować ...nawet za wstęp se zapłace....wleź Klockowa do wody ...no nie bądź taka ... :modla:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial]:loveu: jaka buracycha koffana ....znaczy dynioczek :roflt: ..zajebiaszczo wygląda :grins:[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT] [FONT=Arial]weź ...bo polece specjalnie to udokumentować ...nawet za wstęp se zapłace....wleź Klockowa do wody ...no nie bądź taka ... :modla:[/FONT]

[FONT=Arial]guuupia jesteś???? :eek2: przecież wiesz że ja nawet do wanny bez pływaczków i kapoka.... :no-no-no::scared:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]guuupia jesteś???? :eek2: przecież wiesz że ja nawet do wanny bez pływaczków i kapoka.... :no-no-no::scared:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziś na poczcie widziałam kółko ratunkowe , dmuchane z kaczuszką ....kupię Ci :grins:

Posted

[quote name='clockwork']

:loveu::loveu::loveu:

:evil_lol:

o mamuniu, dziecko zmarnują :shake:
:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]może z plecków.... mostek zrobi i heja :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Grosia na pewno tak bedzie zasuwać :razz:[/FONT]

on na razie próbuje na tyłku się przemieszczać - siedząc - ale raczej kiepsko mu idzie, a właściwie nie idzie i strasznie sie przy tym denerwuje. I w związku z tym wrzeszczy :diabloti:

[quote name='Hanna R.']Magda, śliczne te mokre zdjęcia :loveu:
Mała już taka duża ! :crazyeye: - przecież dopiero przed chwilą się urodziła :hmmmm:

Hanno! :crazyeye: Jesteś WSZĘDZIE!

Posted

[quote name='agnes1']

[FONT=Arial]boje sie................... że sie psy na kości rzucą :diabloti::diabloti:[/FONT]

kiedy ja tak będę mogła powiedzieć kiedy kiedy kiedy :evil_lol:

Posted

HANNA?????????????????????? :crazyeye::crazyeye:

jestem :grins:

mam wrażenie że nie tylko w realu nikt do mnie nie zagląda z obawy że zaś o dzieciach cza bedzie gadać :roll::roll::evil_lol::diabloti:chyba popadam w paranoje :roll::roll::roll:

no więc NIE BĘDZIE DZIŚ O DZIECIACH..... :cool3::cool3:

nie będzie o niczym... bo o czym tu gadać...... :roll::roll:

siedze w chałpie, z DZIECKIEM :diabloti:, mój świat ograniczył się do DZIECKA :diabloti: utwierdziłam sie w przekonaniu że PRAWDZIWYCH ZNAJOMYCH POZNAJE SIE........................... JAK CZEGOŚ POTRZEBUJĄ :diabloti: i na pewno nie jest to.... DZIECKO :diabloti: chooociaż..:hmmmm:.... kto wie po co te "koleżanki" przychodziły :roll::roll:

a tera sesja..........................................

DZIDZIOK :diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]POOOOOLSKAAAAAAA BIAAAŁO CZEEERWONI [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

siedze w chałpie, z DZIECKIEM :diabloti:, mój świat ograniczył się do DZIECKA :diabloti: utwierdziłam sie w przekonaniu że PRAWDZIWYCH ZNAJOMYCH POZNAJE SIE........................... JAK CZEGOŚ POTRZEBUJĄ :diabloti: i na pewno nie jest to.... DZIECKO :diabloti: chooociaż..:hmmmm:.... kto wie po co te "koleżanki" przychodziły :roll::roll:

hahha to chyba w końcu muszę sobie to dziecko zrobić skoro kolezanki już i tak nie przychodzą :roflt:

Posted

[quote name='clockwork']Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja rozumiem że sie stęskniłaś... ale aż TAK????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

nio ...... AŻ tak ;)

poczekaj jak Ciotka po 1 lutego będzie miała wsio popisane to porywa Grosiaczka :multi:

Posted

[quote name='clockwork']przeczytałam ... poKrywa :mdleje:

ide spać.....

małaFlaszka ty też idź

ić spać ....bo sie tracisz ;)
a jutro pamietaj ....9.00 :kciuki:

Posted

teraz taka moda, zeby każdy post ze dwa albo i trzy razy przesłać? :hmmmm:

Magdaleno, mnie zostali znajomi, a i owszem, ale TYLKO ci z małymi dziećmi :shake:
Ciekawe czemu, dumam? :hmmmm:

Posted

hahahahhahahhahahhahaha
jak to dobrze, że wszystkie tu na dg spłodziłyśmy se na raz dwa ha ha ha
no i, że za chwile spłodza sobie te co nie maja jeszcze ha haha
no i Ala co się z płodzeniem pośpieszyła ha ha

Posted

[quote name='dbsst']hahahahhahahhahahhahaha
jak to dobrze, że wszystkie tu na dg spłodziłyśmy se na raz dwa ha ha ha
no i, że za chwile spłodza sobie te co nie maja jeszcze ha haha
no i Ala co się z płodzeniem pośpieszyła ha ha

a se spłodziłam i se mam ;) nawet z 18 września ;)...
Grosia - Demoniczka przez fona powiedziała mi , ze pozdrawia Ciotki z dogo :grins:

Posted

Kurczę, będę się musiała poważnie zastanowić czy z czasem wyrobię [ostatnio doba mi się skurczyła ;)] i czy mamusię namówię [uroki mieszkania z matką - ona trzyma rękę na kasie], może uda mi się z małym zapisać :).

Ps. Dobrze pamiętałaś - jestem z Gliwic :). Masz za to plusa... pamiętaj - 100 plusów i wygrywasz toster :D

Posted

[quote name='ice_t']no a tu znowu o dzieciach :P żartowałam :):) zdjęcia Dominiczki z prosiaczkiem the best :)

a kysz łamistrajku hahahahaha

[quote name='Alicja']a se spłodziłam i se mam ;) nawet z 18 września ;)...
Grosia - Demoniczka przez fona powiedziała mi , ze pozdrawia Ciotki z dogo :grins:

i to cie kochana ratuje TA DATA!