Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]:loveu: jaka buracycha koffana ....znaczy dynioczek :roflt: ..zajebiaszczo wygląda :grins:[/FONT][FONT=Arial] [quote name='dbsst']czy w niedziele mama nimfa się zamoczy hahahhaa [/FONT] [FONT=Arial]weź ...bo polece specjalnie to udokumentować ...nawet za wstęp se zapłace....wleź Klockowa do wody ...no nie bądź taka ... :modla:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]:loveu: jaka buracycha koffana ....znaczy dynioczek :roflt: ..zajebiaszczo wygląda :grins:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]weź ...bo polece specjalnie to udokumentować ...nawet za wstęp se zapłace....wleź Klockowa do wody ...no nie bądź taka ... :modla:[/FONT] [FONT=Arial]guuupia jesteś???? :eek2: przecież wiesz że ja nawet do wanny bez pływaczków i kapoka.... :no-no-no::scared:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Magda, śliczne te mokre zdjęcia :loveu: Mała już taka duża ! :crazyeye: - przecież dopiero przed chwilą się urodziła :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]guuupia jesteś???? :eek2: przecież wiesz że ja nawet do wanny bez pływaczków i kapoka.... :no-no-no::scared:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś na poczcie widziałam kółko ratunkowe , dmuchane z kaczuszką ....kupię Ci :grins: Quote
Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: o mamuniu, dziecko zmarnują :shake: :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]może z plecków.... mostek zrobi i heja :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Grosia na pewno tak bedzie zasuwać :razz:[/FONT] on na razie próbuje na tyłku się przemieszczać - siedząc - ale raczej kiepsko mu idzie, a właściwie nie idzie i strasznie sie przy tym denerwuje. I w związku z tym wrzeszczy :diabloti: [quote name='Hanna R.']Magda, śliczne te mokre zdjęcia :loveu: Mała już taka duża ! :crazyeye: - przecież dopiero przed chwilą się urodziła :hmmmm: Hanno! :crazyeye: Jesteś WSZĘDZIE! Quote
Hanna R. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Maga100'] Hanno! :crazyeye: Jesteś WSZĘDZIE! Też Cię kocham, Madziu ! Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='agnes1'] [FONT=Arial]boje sie................... że sie psy na kości rzucą :diabloti::diabloti:[/FONT] kiedy ja tak będę mogła powiedzieć kiedy kiedy kiedy :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 HANNA?????????????????????? :crazyeye::crazyeye: jestem :grins: mam wrażenie że nie tylko w realu nikt do mnie nie zagląda z obawy że zaś o dzieciach cza bedzie gadać :roll::roll::evil_lol::diabloti:chyba popadam w paranoje :roll::roll::roll: no więc NIE BĘDZIE DZIŚ O DZIECIACH..... :cool3::cool3: nie będzie o niczym... bo o czym tu gadać...... :roll::roll: siedze w chałpie, z DZIECKIEM :diabloti:, mój świat ograniczył się do DZIECKA :diabloti: utwierdziłam sie w przekonaniu że PRAWDZIWYCH ZNAJOMYCH POZNAJE SIE........................... JAK CZEGOŚ POTRZEBUJĄ :diabloti: i na pewno nie jest to.... DZIECKO :diabloti: chooociaż..:hmmmm:.... kto wie po co te "koleżanki" przychodziły :roll::roll: a tera sesja.......................................... DZIDZIOK :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]POOOOOLSKAAAAAAA BIAAAŁO CZEEERWONI [/FONT] Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :roflt: ale ślinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflt: http://images8.fotosik.pl/181/9d9c3802f8942cc9.jpg dawa wybuziam tą chuliganice :loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [FONT=Arial]:roflt: ale ślinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflt: http://images8.fotosik.pl/181/9d9c3802f8942cc9.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]dawa wybuziam tą chuliganice :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [FONT=Arial]:roflt: ale ślinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflt: http://images8.fotosik.pl/181/9d9c3802f8942cc9.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]dawa wybuziam tą chuliganice :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja rozumiem że sie stęskniłaś... ale aż TAK????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 clockwork napisał(a): siedze w chałpie, z DZIECKIEM :diabloti:, mój świat ograniczył się do DZIECKA :diabloti: utwierdziłam sie w przekonaniu że PRAWDZIWYCH ZNAJOMYCH POZNAJE SIE........................... JAK CZEGOŚ POTRZEBUJĄ :diabloti: i na pewno nie jest to.... DZIECKO :diabloti: chooociaż..:hmmmm:.... kto wie po co te "koleżanki" przychodziły :roll::roll: hahha to chyba w końcu muszę sobie to dziecko zrobić skoro kolezanki już i tak nie przychodzą :roflt: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='clockwork']Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja rozumiem że sie stęskniłaś... ale aż TAK????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nio ...... AŻ tak ;) poczekaj jak Ciotka po 1 lutego będzie miała wsio popisane to porywa Grosiaczka :multi: Quote
clockwork Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 przeczytałam ... poKrywa :mdleje: ide spać..... małaFlaszka ty też idź Quote
clockwork Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [FONT=Arial]przeczytałam ... poKrywa :mdleje: ide spać..... małaFlaszka ty też idź [/FONT] Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='clockwork']przeczytałam ... poKrywa :mdleje: ide spać..... małaFlaszka ty też idź ić spać ....bo sie tracisz ;) a jutro pamietaj ....9.00 :kciuki: Quote
Maga100 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 teraz taka moda, zeby każdy post ze dwa albo i trzy razy przesłać? :hmmmm: Magdaleno, mnie zostali znajomi, a i owszem, ale TYLKO ci z małymi dziećmi :shake: Ciekawe czemu, dumam? :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 hahahahhahahhahahhahaha jak to dobrze, że wszystkie tu na dg spłodziłyśmy se na raz dwa ha ha ha no i, że za chwile spłodza sobie te co nie maja jeszcze ha haha no i Ala co się z płodzeniem pośpieszyła ha ha Quote
ice_t Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no a tu znowu o dzieciach :P żartowałam :):) zdjęcia Dominiczki z prosiaczkiem the best :) Quote
Alicja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='dbsst']hahahahhahahhahahhahaha jak to dobrze, że wszystkie tu na dg spłodziłyśmy se na raz dwa ha ha ha no i, że za chwile spłodza sobie te co nie maja jeszcze ha haha no i Ala co się z płodzeniem pośpieszyła ha ha a se spłodziłam i se mam ;) nawet z 18 września ;)... Grosia - Demoniczka przez fona powiedziała mi , ze pozdrawia Ciotki z dogo :grins: Quote
apple Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dawaj pyska:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/181/91aaf441474e056d.jpg "Nić" porozumienia:diabloti: http://images8.fotosik.pl/181/9d9c3802f8942cc9.jpg Quote
bonsai_88 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kurczę, będę się musiała poważnie zastanowić czy z czasem wyrobię [ostatnio doba mi się skurczyła ;)] i czy mamusię namówię [uroki mieszkania z matką - ona trzyma rękę na kasie], może uda mi się z małym zapisać :). Ps. Dobrze pamiętałaś - jestem z Gliwic :). Masz za to plusa... pamiętaj - 100 plusów i wygrywasz toster :D Quote
dbsst Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='ice_t']no a tu znowu o dzieciach :P żartowałam :):) zdjęcia Dominiczki z prosiaczkiem the best :) a kysz łamistrajku hahahahaha [quote name='Alicja']a se spłodziłam i se mam ;) nawet z 18 września ;)... Grosia - Demoniczka przez fona powiedziała mi , ze pozdrawia Ciotki z dogo :grins: i to cie kochana ratuje TA DATA! Quote
Alicja Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='dbsst'] i to cie kochana ratuje TA DATA! Klockowej też się PRAWIE udało z datą ;) Quote
Recommended Posts