Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no co ty... nie tylko ja mam nieogolone....................................... :roll::roll::evil_lol:[/FONT]

ADAM ;)

:splat: no taaaaaaa...właśnie włosem się zasugerowałam :diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

świetne zdjecia :klacz:
Możesz wstawić wszystkie 300

Ja sie przymierzam do basenu i przymierzam... mam nawet w okolicznej wsi, więc... ale jakoś nie mogę się zebrać :roll:
To zimno jakoś mnie odrzuca...:shake:
Na wiosnę może się w końcu w sobie zbiorę... :roll:

Posted

[quote name='clockwork']no pogoda, pora roku do rowa, ale my postanowiliśmy wysłać małą na pływanie szkrabów od dozwolonego 3-go mies. ponoć wtedy dzieci jeszcze mają umiejętności nabyte w brzusiu.... :niewiem:
tak czy inaczej- zajefajnie spędzony czas z rodziną :multi::multi::multi:

http://www.youtube.com/watch?v=XPoYpw52oSY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Śmieszek koffany :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]moja znajoma też śmiga od 3 miesiąca ze swoim synkiem na basen i jest zachwycona :)
a moja siostra wybiera się i wybiera z Zuzanną...mówi że jak zrobi się cieplej to już na pewno pójdzie (zobaczymy) :evil_lol:

a Dominisi widać że się podoba pływanie w takiej dużej wannie :)
[/FONT]

Posted

Czeeeeść! :)

Ciotka nie miałam okazji jeszcze pogratulować, więc czynię to teraz :) GRATULACJE!

widzę, że córcia jest zdrowa a co do wyglądu, to do schrupania! uwielbiam takie niunie malutkie :) aż się rozmarzyłam :) ma takie fajne zmarszczki i fałdeczki np. w nadgarstkach - zawsze mnie to rozczula :)

Widać też, że Pawcio dumny tatuś :) no super :)

Posted

fantastic syrena Grosia <serduszka duuuuuuuuuuuużo serduszek>
szkoda, że tatko chce ją przytopić hahahahaha
fajny dziewczyński bodziak czy tam pajacyk :d

Posted

mi... matce mojego prywatnego,osobistego dziecka KAZANO wrzucić Grosię POD wodę....:shock: mina conajmniej przedzawałowa... usta obgryzione aż na zewnątrz :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]i cała seria... POSZUKIWACZE ZAGINIONYCH ZĘBÓW :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

madziu-fotki przecudowne!!!!zapadla decyzja w sprawie Czesia... póki co leczymy...znalazla się Anielica Stróżyca Cześka która ten mega drogi lek będzie nam wysylala bo niestety ma chorego syna i on ma go refundowanego-m zaplaciliśmy 45 zl za 20 tabletek ona placi 2 zl... z nieba nam spadla i zaczynam wierzyć, że ktoś tam nad nami i nad Czesiem czuwa...