Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
nie mi ino onymu... rok temu ;)

WAM KOCHANE TEŻ!!!!!!!!!!!! i psiury i kocury i TZty i inne zwierza :diabloti: wygłaskać :loveu::loveu:

a Kloc pierwszy raz od 9ciu lat się bał... uciekł do łazienki (nie wiem jak sie tam zmiescił :roll:) i się trząsł....

a Dominike wzięłam do okienka i................. bardzo interesujące mam kwiaty na parapecie.... może temu że takie inne... wszystkie odmiany suszonych :roll::p
[/FONT]

plewiła chwasty :grins:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]

a Dominike wzięłam do okienka i................. bardzo interesujące mam kwiaty na parapecie.... może temu że takie inne... wszystkie odmiany suszonych :roll::p
[/FONT]

to małoletnia nie spała o tej porze? :crazyeye: Co z ciebie za straszna matka :diabloti::diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... CZESIO W NOWYM DOMCIU!!!! :multi::multi:

HA! mało tego w Jastrzębiu :diabloti: są tu jednak jeszcze ludzie.... :diabloti:

ogłosiłam na NK... i... znajomy znajomej się zainteresił... oby to był TEN dom :loveu:

chalimala- nie dziękuj.... :diabloti::diabloti: tego opelka czy co tam od taty wycygań i bydymy kwita :multi::multi::eviltong:

DZIEKI DZIEKI DZIEEEEKIIIIIIII :d jesli chodzi o opelka będziece mieli prawo pierwokupu jakby co :D ahahahahahah!oby to byl ten domek :D
aha!HAPI NJU JIIIRRR!!!!EWRIBADIIII :)

Posted

[quote name='Unbelievable']Przyszłam, bo w bannerze widzę ślicznego legwana :loveu: poszukam trochę w galerii (pewnie z marnym sutkiem, bo stron mnówstwo, a jak znam życie wiekszość zagadane :diabloti:) no i witam :evil_lol:

[FONT=Arial]aaaa witamy w naszych skromnych p-rogach :razz::razz:

uuuuuuuuuuuuuuu ja bym się nie poddawała.... przetrzepałabym całą galerie :cool3::cool3::roll:
[/FONT]
[FONT=Arial]śliczny legwan, śliczny pan pies, śliczny papug pan, śliczna dzidzia, śliczna JA :grins: ... i tata :diabloti: tyyyyle atrakcji :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa witamy w naszych skromnych p-rogach :razz::razz:

uuuuuuuuuuuuuuu ja bym się nie poddawała.... przetrzepałabym całą galerie :cool3::cool3::roll:
[/FONT]
[FONT=Arial]śliczny legwan, śliczny pan pies, śliczny papug pan, śliczna dzidzia, śliczna JA :grins: ... i tata :diabloti: tyyyyle atrakcji :loveu::loveu:[/FONT]
cała galeria to nie na moje nerwy :evil_lol: narazie przeglądam co dwie strony : P

dzidzia też fajna, i tata fajny, mamusi jeszcze nie widziałam :diabloti: pies też ewentualnie ujdzie... :roll: a patki nie w moim typie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]
:multi: huRRRRaaaaa.... Moja Rozkocha w serduchowych pajacykach :loveu: ...dla Cioci :multi: :loveu:

Chodź Klocuś ...tu piszą , że woda zdrowa jest ;)
http://images8.fotosik.pl/162/637c1f9239fc9fd8.jpg

uczymy się ;)
http://images8.fotosik.pl/162/687400454708d417.jpg
[/FONT]

Posted

haha, widzę, że plastikowe butelki są na topie :p
U nas też, do tego jeszczę proponuję drewniane łyżki kuchenne, torby szelesty, piloty, komórki i wszystko inne, co nie jest przeznaczone dla dzieci :shake::diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
U nas też, do tego jeszczę proponuję drewniane łyżki kuchenne, torby szelesty, piloty, komórki i wszystko inne, co nie jest przeznaczone dla dzieci :shake::diabloti:

a cymbałki ....?? :grins:

Posted

aaaa.....Domi w serduszkach :loveu::loveu::loveu:

Maga100 napisał(a):

:splat: a ja cały czas żyłam w przekonaniu, że TE rzeczy należą do świata zabawek moich zwierząt :evil_lol:

Alicja napisał(a):

a cymbałki ....?? :grins:

cymbałki jak najbardziej :grins: sąsiedzi są zachwyceni i żwawo drałują po schodach i pukają do drzwi :megagrin::megagrin::megagrin: