Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja spostrzegłam , że Dominiczka zaśmiewa się na głos jak widzi prosiaczka ;)[/FONT] [quote name='dbsst'] ale która :roll: Dominika B. też się cieszy na widok prosiaczka :diabloti: więc sie głupio nie dopytuj, Dominiczko :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Arial]Dominiczko , wypatruj jutro takiego gostka :razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Alicja'] pewnie obie ;) hahaha [quote name='Maga100']Dominika B. też się cieszy na widok prosiaczka :diabloti: więc sie głupio nie dopytuj, Dominiczko :evil_lol: czy TY mnie widziałaś ostatnio w innym sklepie jak się tuliłam do prosiaczka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem załamana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Matko Polko :p Quote
dbsst Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 i gdzie jestes szkieletorze............................................. Quote
Cola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 coś tutaj cicho..... postuluję za nowymi fotkami Quote
Alicja Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cola napisał(a):coś tutaj cicho..... postuluję za nowymi fotkami u MNie jest Dominiczka ;) Witajcie zimowo :multi: jutro na saneczki ;) :roflt: Quote
Alicja Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cola napisał(a):widziałam, ale to było dawno temu no co ty to było 11.12 ;) Quote
Cola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 to już dwa dni temu i tylko dwa zdjęcia ;) termin ważności minął :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ależ cudowności - coraz bardziej jak cżłowiek :lol: Quote
Maga100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 a odkryła już własne rączki, czy to jeszcze przed nią? :razz: Quote
Cola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 :multi: Grosia się pojawiła :loveu: do kogo robi się bardziej podobna?? :cool3: Quote
clockwork Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [FONT=Arial]ooooooooooooooooooooo........ Grosia sie pojawiła [/FONT] malawaszka napisał(a):ależ cudowności - coraz bardziej jak cżłowiek :lol: :evil_lol::evil_lol: Maga100 napisał(a):a odkryła już własne rączki, czy to jeszcze przed nią? :razz: [FONT=Arial]oooojjjjjjj tak... jakiś czas temu;)... odkryła też te owe majtające kończyny można wepchać do otworu gębowego- kciuk, 2 palce, 4... piąstke :evil_lol::evil_lol: ostatnio przy przewijaniu odkryła że kończyn jest więcej :question:-jakieś 2 kolejne mjtają jej nad głową i że leżenie jest BE! a świat w pionie jest ciekawszy..... głowa lata jak pijanemu zającowi a siadać już chce ....[/FONT] Cola napisał(a)::multi: Grosia się pojawiła :loveu: do kogo robi się bardziej podobna?? :cool3: [FONT=Arial]coraz piękniejsza ...[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] to chyba do mnie ..................................... [/FONT] Quote
clockwork Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 może na życzonka jeszcze za wcześnie ale ... musze sie srać z xięgowością w wolnych chwilach więc nie wiem czy potem bede miała czas :shake: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 alez się zarózowiło różwa Grosia różowa świnka czy ty tez jestes różowa Klocku :D Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 hahahahhahahahhahahhaa niezłego masz Mikołaja Quote
Cola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 http://images6.fotosik.pl/586/2cdf429080a434b8.jpg nie wiedziałam, że teraz takie zestawy w ikei sprzedają ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 clockwork napisał(a):może na życzonka jeszcze za wcześnie ale ... musze sie srać z xięgowością wiesz co maupa jesteś przypomniałas mi o zaległościach i tez usiadłam do papierów :placz: i co z tego, że mamy księgową jak i musimy sami też robić :placz::placz::placz: plus taki, że Nasza Pani :loveu: załatwia ZUSy i US :multi::multi::multi: Ale ja mam już porządek :evil_lol::evil_lol::cool3: chyba :razz: Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [FONT=Arial]Ja tylko napiszę , że Dominika urosła ..... mieściła sie cała na moich nogach a teraz tułów jest na nogach a doopsko i nogi na mojej klacie :hmmmm: czyli urosła o całe nogi :grins: Aha ...dziś śpiewałyśmy ...Biedroneczki są w kropeczki :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Ja tylko napiszę , że Dominika urosła ..... mieściła sie cała na moich nogach a teraz tułów jest na nogach a doopsko i nogi na mojej klacie :hmmmm: czyli urosła o całe nogi :grins: Aha ...dziś śpiewałyśmy ...Biedroneczki są w kropeczki :grins:[/FONT] [FONT=Arial]że to Ona urosła????? :crazyeye: a jo myślała że to Ty ze starości sie qrczysz............... :roll::diabloti: debe.... a możesz moje tysz zrobić??? bo ja jakoś nie umie sie zebrać, a Ala zamiast pisać to śpiewa :roll::placz: cola.... w Ikei mają wszystko... w zestawach taniej, a na karte IKEA FAMILY to już wogóle :multi::multi::evil_lol: ide sie napić coli :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]że to Ona urosła????? :crazyeye: a jo myślała że to Ty ze starości sie qrczysz............... :roll::diabloti: qrcze się z zimna :diabloti: debe.... a możesz moje tysz zrobić??? bo ja jakoś nie umie sie zebrać, a Ala zamiast pisać to śpiewa :roll::placz: ktoś musi dziecku śpiewać :grins: cola.... w Ikei mają wszystko... w zestawach taniej, a na karte IKEA FAMILY to już wogóle :multi::multi::evil_lol: ide sie napić coli :roll:[/FONT] [FONT=Arial] pamiętaj że my cuzamen do qpy mieli 4 karty IKEA FAMILI i temu dostałaś big zestaw:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 chętnie zrobię i twoje ale nie odpowiadam za efekt końcowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Siemanko Klockowa :) Sliczna Panna rosnie :) Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cola.... w Ikei mają wszystko... w zestawach taniej, a na karte IKEA FAMILY to już wogóle :multi::multi::evil_lol:[/FONT] mówisz, że na kartę to jeszcze gratisy dodają :cool3: ale mam nadzieję, że nie jakieś duperele :evil_lol: Quote
Recommended Posts