Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja spostrzegłam , że Dominiczka zaśmiewa się na głos jak widzi prosiaczka ;)[/FONT]

[quote name='dbsst']

ale która :roll:

Dominika B. też się cieszy na widok prosiaczka :diabloti:
więc sie głupio nie dopytuj, Dominiczko :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
pewnie obie ;)

hahaha
[quote name='Maga100']Dominika B. też się cieszy na widok prosiaczka :diabloti:
więc sie głupio nie dopytuj, Dominiczko :evil_lol:

czy TY mnie widziałaś ostatnio w innym sklepie jak się tuliłam do prosiaczka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem załamana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc Matko Polko :p

Posted

[FONT=Arial]ooooooooooooooooooooo........ Grosia sie pojawiła [/FONT]

malawaszka napisał(a):
ależ cudowności - coraz bardziej jak cżłowiek :lol:

:evil_lol::evil_lol:

Maga100 napisał(a):
a odkryła już własne rączki, czy to jeszcze przed nią? :razz:

[FONT=Arial]oooojjjjjjj tak... jakiś czas temu;)... odkryła też te owe majtające kończyny można wepchać do otworu gębowego- kciuk, 2 palce, 4... piąstke :evil_lol::evil_lol: ostatnio przy przewijaniu odkryła że kończyn jest więcej :question:-jakieś 2 kolejne mjtają jej nad głową
i że leżenie jest BE! a świat w pionie jest ciekawszy..... głowa lata jak pijanemu zającowi a siadać już chce ....
[/FONT]

Cola napisał(a):
:multi: Grosia się pojawiła :loveu: do kogo robi się bardziej podobna?? :cool3:

[FONT=Arial]coraz piękniejsza ...[/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] to chyba do mnie ..................................... [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
może na życzonka jeszcze za wcześnie ale ... musze sie srać z xięgowością

wiesz co maupa jesteś przypomniałas mi o zaległościach i tez usiadłam do papierów :placz:
i co z tego, że mamy księgową jak i musimy sami też robić :placz::placz::placz:
plus taki, że Nasza Pani :loveu: załatwia ZUSy i US :multi::multi::multi:

Ale ja mam już porządek :evil_lol::evil_lol::cool3:
chyba :razz:

Posted

[FONT=Arial]Ja tylko napiszę , że Dominika urosła ..... mieściła sie cała na moich nogach a teraz tułów jest na nogach a doopsko i nogi na mojej klacie :hmmmm: czyli urosła o całe nogi :grins:
Aha ...dziś śpiewałyśmy ...Biedroneczki są w kropeczki :grins:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Ja tylko napiszę , że Dominika urosła ..... mieściła sie cała na moich nogach a teraz tułów jest na nogach a doopsko i nogi na mojej klacie :hmmmm: czyli urosła o całe nogi :grins:
Aha ...dziś śpiewałyśmy ...Biedroneczki są w kropeczki :grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]że to Ona urosła????? :crazyeye: a jo myślała że to Ty ze starości sie qrczysz............... :roll::diabloti:

debe.... a możesz moje tysz zrobić??? bo ja jakoś nie umie sie zebrać, a Ala zamiast pisać to śpiewa :roll::placz:

cola.... w Ikei mają wszystko... w zestawach taniej, a na karte IKEA FAMILY to już wogóle :multi::multi::evil_lol:

ide sie napić coli :roll:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]że to Ona urosła????? :crazyeye: a jo myślała że to Ty ze starości sie qrczysz............... :roll::diabloti:

qrcze się z zimna :diabloti:

debe.... a możesz moje tysz zrobić??? bo ja jakoś nie umie sie zebrać, a Ala zamiast pisać to śpiewa :roll::placz:

ktoś musi dziecku śpiewać :grins:

cola.... w Ikei mają wszystko... w zestawach taniej, a na karte IKEA FAMILY to już wogóle :multi::multi::evil_lol:

ide sie napić coli :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]
pamiętaj że my cuzamen do qpy mieli 4 karty IKEA FAMILI i temu dostałaś big zestaw:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cola.... w Ikei mają wszystko... w zestawach taniej, a na karte IKEA FAMILY to już wogóle :multi::multi::evil_lol:[/FONT]

mówisz, że na kartę to jeszcze gratisy dodają :cool3: ale mam nadzieję, że nie jakieś duperele :evil_lol: