Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wiecie że zabrali z kosza najostatniejszą:mad: ...leciałam :roll:, chcialam wziąć , bo taka ładna i taka grzeczna a Klockowe sprint i pierwsze :diabloti::evil_lol:
ooo tą chciałam tą w różowym :loveu:
http://images8.fotosik.pl/136/74f6018f68a45b59.jpg

Musze powiedzieć że Dominiczka rewela dzieciątko do sklepów , spoczko , grzeczna , rozdawała śmiechulce a na czas obżarstwa poszła spać:p
[/FONT]

Alunia bo Dominiczka prawdziwa koboeta jest.UUUwielbia zakupy;-)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]OOOOOOOOOO!!!! patrzcie je... od razu by chciały- krew, podbite oczy.... porachunki niczym mafijne :shake::shake::mad:

przemoc to ostateczność.... dialog należy uskuteczniać.....:roll::cool1:
[/FONT]
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dialog powiadasz :evil_lol: chyba rodem z "Psów" :diabloti:
[/FONT][quote name='clockwork'][FONT=Arial]ludzi było full... gdyby nie dziurki w nosie nie byłoby gdzie palca włożyć :roll:... ale kasy pootwierane, sprawna obsługa ... supcio szło :razz:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zostawili mi tylko podstawowe emotki :angryy: :placz:

Posted

[quote name='agbar']Alunia bo Dominiczka prawdziwa koboeta jest.UUUwielbia zakupy;-)

[FONT=Arial]no taaaaa :splat: , a z Nami to ona przez te 9 miechów sporo sklepów zaliczyła ;)

ciekawe czy polubi zapiekanki z rybnickiego TESCO :roll::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]a Grosia już je!!! :multi::multi: wczoraj wpierdzielała swoją pierwszą wieprzowinkę :multi::multi::multi::cool1:[/FONT]

net mi muli :angryy::angryy:

[FONT=Arial]goooloneczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]myli go z tatą :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]no taaaaaaa.....:hmmmm: . byłoby sie zastanowić nad słusznością tej teorii:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Nie spapugowałam ino miałam takie spostrzeżenie a nie spostrzegłam, że ty miałas takie samo ;-P
trilu trilu bamadylu :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja spostrzegłam , że Dominiczka zaśmiewa się na głos jak widzi prosiaczka ;)[/FONT]

ale która :roll:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]myli go z tatą :cool1:[/FONT]

że mój :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja spostrzegłam , że Dominiczka zaśmiewa się na głos jak widzi prosiaczka ;)[/FONT]
Oooo nastepna fanka Kupatka (czyt. Kubusia Puchatka jak to mawia moja Alicja) rośnie:evil_lol:

I jak tam Klocusiowa:loveu: