Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']nie no odrobaczyłam..... ino zlęklam sie własnie że zapomniałam............. w tym 7mym....:roll: jak to poczytałam...
ale zerkłam do książeczki odrobaczeń- JEST! 3,5,7 tydz. odrobaczanie zaliczone :evil_lol::evil_lol:

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

[FONT=Arial]weź może zakrop Fiprexem za pamięci :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']jeenyyyy musisz koniecznie ją odrobaczyć!!!!! :lol:

koniecznie dziś pójdę po leka z opóźnionym działaniem :evil_lol:

[quote name='clockwork']jeeesssoooo:crazyeye::crazyeye: poczytałam i sie wystrachałam że ja Grosie mam odrobaczyć, że zapomniałam, że....... :evil_lol::evil_lol: potem lukłam do czego odp. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='malawaszka']noo a nie odrobaczyłaś Grosi??? w 3, potrem 5 i 7 tygodniu??!!! :evil_lol::evil_lol:

wyrodna :p
i pamietaj niech na kwarantannie nie wącha butów :errrr::errrr:

hej tam Klocki lego :cool1:

Posted

[FONT=Arial]ale są Grosiowe foty i Grosiowo-psiowe ;)[/FONT]

[FONT=Verdana]rzucisz mi piłeczke???? :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Verdana]no rzuć :cool3::cool3:[/FONT]

[FONT=Verdana]bąk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Verdana]gooolas, gooolas :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

extra szkoda że o nas nie pomyśleliście i nam nie wzieliście takiej laleczki :evil_lol:
czemu do ikea jeździcie z aparatem :roll:
jak kasy jak kasy opowiadaj:multi:

Posted

[quote name='dbsst']extra szkoda że o nas nie pomyśleliście i nam nie wzieliście takiej laleczki :evil_lol:
czemu do ikea jeździcie z aparatem :roll:
jak kasy jak kasy opowiadaj:multi:

[FONT=Arial]patrzałam za laleczkiem dla Ciebie, ale nie było ONków... ino same one ... w dodatku my załapaliśmy sie na ostatnią sztuke :evil_lol::evil_lol:

aaaaaaaaaa jakoś tak przez przypadek ten aparat sie w torbie znalazł :roll::cool1:

w kasie stali:
małżeństwo- bez dzieci
małżeństwo z dzieckiem
małżeństwo z dużym dzieckiem
i my- NIE małżeństwo z dzieckiem.....

ci przed nami sami nas wpuścili .... bo napierałam przed nich :diabloti: .. więc stałam za małżeństwem z dzieckiem... przed nich już sie nie pchałam żeby wyeliminować tych bezdzietnych ... bo ja grzeczna jestem:cool1:
prawie wszystkie kasy otwarte więc kolejeczki szły bardzo sprawnie ;) dalim rade :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]patrzałam za laleczkiem dla Ciebie, ale nie było ONków... ino same one ... w dodatku my załapaliśmy sie na ostatnią sztuke :evil_lol::evil_lol:

aaaaaaaaaa jakoś tak przez przypadek ten aparat sie w torbie znalazł :roll::cool1:

w kasie stali:
małżeństwo- bez dzieci
małżeństwo z dzieckiem

ci przed nami sami nas wpuścili .... bo napierałam przed nich :diabloti: .. więc stałam za małżeństwem z dzieckiem... przed nich już sie nie pchałam żeby wyeliminować tych bezdzietnych ... bo ja grzeczna jestem:cool1:
prawie wszystkie kasy otwarte więc kolejeczki szły bardzo sprawnie ;) dalim rade :multi::multi:
[/FONT]

NIE BYŁO męskich lalek to dyskryminacja :shake:

łeeeeeeeeee a ja liczyłam, że będzie się działo włosy w rękach i takie historie :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
NIE BYŁO męskich lalek to dyskryminacja :shake:

łeeeeeeeeee a ja liczyłam, że będzie się działo włosy w rękach i takie historie :diabloti:

przeca mówie że ja jestem GRZECZNA:loveu::loveu::loveu:

cena rewelka nie???? obadamy czy warto było... czy nie trza bedzie reklamować tanizny :cool1:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
5,99 jaka promocja!!!!!!!!!111

dziwna jakaś, że tylko jedną wzieła - że ostatnia mogła komuś drugą z koszyka buchnąć hahaha

clockwork napisał(a):
przeca mówie że ja jestem GRZECZNA:loveu::loveu::loveu:

no własnie to dziwne, żeś GRZECZNA - to macierzyństwo ma na ciebie zły wpływ :P

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
dbsst spoko ja też tak miałam zaraz po porodzie...Emilka własnie skończyłą 10 miesięcy a mi przeszła grzeczność:-)

czyli jest szansa naprawi się i będzie naprawiona :multi:
tylko tyle czekac na tą naprawę może ją na jakis serwis oddać :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]wiecie że zabrali z kosza najostatniejszą:mad: ...leciałam :roll:, chcialam wziąć , bo taka ładna i taka grzeczna a Klockowe sprint i pierwsze :diabloti::evil_lol:
ooo tą chciałam tą w różowym :loveu:
http://images8.fotosik.pl/136/74f6018f68a45b59.jpg

Musze powiedzieć że Dominiczka rewela dzieciątko do sklepów , spoczko , grzeczna , rozdawała śmiechulce a na czas obżarstwa poszła spać:p
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
w kasie stali:
małżeństwo- bez dzieci
małżeństwo z dzieckiem

łeeeee, ja też liczyłam na jakąś awanturkę, rozczarowałam się :cool1:
W dodatku co to za tłumy, trzy pary na krzyż...
Ja sforsowałam siedem rodzinek BEZ DZIECI pchając się na przód :diabloti:

[quote name='Alicja']

Musze powiedzieć że Dominiczka rewela dzieciątko do sklepów , spoczko , grzeczna , rozdawała śmiechulce a na czas obżarstwa poszła spać:p[/FONT]

i tu zatrzęsłam się z zazdrości :placz:
Bo Tadeusz jest nieprzewidywalny niestety i każde wyjście to stres i niewiadoma :shake:

Posted

[FONT=Arial]OOOOOOOOOO!!!! patrzcie je... od razu by chciały- krew, podbite oczy.... porachunki niczym mafijne :shake::shake::mad:

przemoc to ostateczność.... dialog należy uskuteczniać.....:roll::cool1:

ludzi było full... gdyby nie dziurki w nosie nie byłoby gdzie palca włożyć :roll:... ale kasy pootwierane, sprawna obsługa ... supcio szło :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

ludzi było full... gdyby nie dziurki w nosie nie byłoby gdzie palca włożyć :roll:...
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: