Alicja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='clockwork']nie no odrobaczyłam..... ino zlęklam sie własnie że zapomniałam............. w tym 7mym....:roll: jak to poczytałam... ale zerkłam do książeczki odrobaczeń- JEST! 3,5,7 tydz. odrobaczanie zaliczone :evil_lol::evil_lol: uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff [FONT=Arial]weź może zakrop Fiprexem za pamięci :diabloti::evil_lol: [/FONT] Quote
dbsst Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='malawaszka']jeenyyyy musisz koniecznie ją odrobaczyć!!!!! :lol: koniecznie dziś pójdę po leka z opóźnionym działaniem :evil_lol: [quote name='clockwork']jeeesssoooo:crazyeye::crazyeye: poczytałam i sie wystrachałam że ja Grosie mam odrobaczyć, że zapomniałam, że....... :evil_lol::evil_lol: potem lukłam do czego odp. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='malawaszka']noo a nie odrobaczyłaś Grosi??? w 3, potrem 5 i 7 tygodniu??!!! :evil_lol::evil_lol: wyrodna :p i pamietaj niech na kwarantannie nie wącha butów :errrr::errrr: hej tam Klocki lego :cool1: Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=m7j-p-yXMyQ&feature=related Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Alicja']http://www.youtube.com/watch?v=m7j-p-yXMyQ&feature=related no właśnie! dawno tu obcego nie było! Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 agaga21 napisał(a):no właśnie! dawno tu obcego nie było! bo tera ma areszt domowy i nie łazi po chałpie..... a w terra jakoś nie umię fotek robić ;] Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [FONT=Arial]ale są Grosiowe foty i Grosiowo-psiowe ;)[/FONT] [FONT=Verdana]rzucisz mi piłeczke???? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Verdana]no rzuć :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Verdana]bąk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Verdana]gooolas, gooolas :loveu::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 śmieszny golas wielkobrzuchy :loveu: i co rzuciła mu :cool1: została jeleniem :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [FONT=Arial]wróciliśmy z IKEI ... masakra ile ludzi :mdleje: kupiliśmy se O! taką laleczke :loveu::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial] PROMOCJA 5.99:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 extra szkoda że o nas nie pomyśleliście i nam nie wzieliście takiej laleczki :evil_lol: czemu do ikea jeździcie z aparatem :roll: jak kasy jak kasy opowiadaj:multi: Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='dbsst']extra szkoda że o nas nie pomyśleliście i nam nie wzieliście takiej laleczki :evil_lol: czemu do ikea jeździcie z aparatem :roll: jak kasy jak kasy opowiadaj:multi: [FONT=Arial]patrzałam za laleczkiem dla Ciebie, ale nie było ONków... ino same one ... w dodatku my załapaliśmy sie na ostatnią sztuke :evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaa jakoś tak przez przypadek ten aparat sie w torbie znalazł :roll::cool1: w kasie stali: małżeństwo- bez dzieci małżeństwo z dzieckiem małżeństwo z dużym dzieckiem i my- NIE małżeństwo z dzieckiem..... ci przed nami sami nas wpuścili .... bo napierałam przed nich :diabloti: .. więc stałam za małżeństwem z dzieckiem... przed nich już sie nie pchałam żeby wyeliminować tych bezdzietnych ... bo ja grzeczna jestem:cool1: prawie wszystkie kasy otwarte więc kolejeczki szły bardzo sprawnie ;) dalim rade :multi::multi:[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 5,99 jaka promocja!!!!!!!!!111 Quote
dbsst Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]patrzałam za laleczkiem dla Ciebie, ale nie było ONków... ino same one ... w dodatku my załapaliśmy sie na ostatnią sztuke :evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaa jakoś tak przez przypadek ten aparat sie w torbie znalazł :roll::cool1: w kasie stali: małżeństwo- bez dzieci małżeństwo z dzieckiem małżeństwo z dużym dzieckiem i my- NIE małżeństwo z dzieckiem..... ci przed nami sami nas wpuścili .... bo napierałam przed nich :diabloti: .. więc stałam za małżeństwem z dzieckiem... przed nich już sie nie pchałam żeby wyeliminować tych bezdzietnych ... bo ja grzeczna jestem:cool1: prawie wszystkie kasy otwarte więc kolejeczki szły bardzo sprawnie ;) dalim rade :multi::multi:[/FONT] NIE BYŁO męskich lalek to dyskryminacja :shake: łeeeeeeeeee a ja liczyłam, że będzie się działo włosy w rękach i takie historie :diabloti: Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 dbsst napisał(a):NIE BYŁO męskich lalek to dyskryminacja :shake: łeeeeeeeeee a ja liczyłam, że będzie się działo włosy w rękach i takie historie :diabloti: przeca mówie że ja jestem GRZECZNA:loveu::loveu::loveu: cena rewelka nie???? obadamy czy warto było... czy nie trza bedzie reklamować tanizny :cool1: Quote
dbsst Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):5,99 jaka promocja!!!!!!!!!111 dziwna jakaś, że tylko jedną wzieła - że ostatnia mogła komuś drugą z koszyka buchnąć hahaha clockwork napisał(a):przeca mówie że ja jestem GRZECZNA:loveu::loveu::loveu: no własnie to dziwne, żeś GRZECZNA - to macierzyństwo ma na ciebie zły wpływ :P Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 dbsst spoko ja też tak miałam zaraz po porodzie...Emilka własnie skończyłą 10 miesięcy a mi przeszła grzeczność:-) Quote
dbsst Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):dbsst spoko ja też tak miałam zaraz po porodzie...Emilka własnie skończyłą 10 miesięcy a mi przeszła grzeczność:-) czyli jest szansa naprawi się i będzie naprawiona :multi: tylko tyle czekac na tą naprawę może ją na jakis serwis oddać :evil_lol: Quote
Cola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kupiliśmy se O! taką laleczke :loveu::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] PROMOCJA 5.99:eviltong:[/FONT] :mdleje: bosssszzzzzz czemu mi nikt nie powiedział, że można takie laleczki w sklepie dostać po atrakcyjnych cenach i wcale nie trzeba się samemu w produkcję bawić :roll: ...a te oponki są boskie :loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000056.JPG Quote
agaga21 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 jutro lecę do ikei na zakupy! może u nas też lale sprzedają!!! Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 hahahah obadaj metkę czy aby nie made in china :lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Arial]wiecie że zabrali z kosza najostatniejszą:mad: ...leciałam :roll:, chcialam wziąć , bo taka ładna i taka grzeczna a Klockowe sprint i pierwsze :diabloti::evil_lol: ooo tą chciałam tą w różowym :loveu: http://images8.fotosik.pl/136/74f6018f68a45b59.jpg Musze powiedzieć że Dominiczka rewela dzieciątko do sklepów , spoczko , grzeczna , rozdawała śmiechulce a na czas obżarstwa poszła spać:p[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='clockwork'] w kasie stali: małżeństwo- bez dzieci małżeństwo z dzieckiem małżeństwo z dużym dzieckiem i my- NIE małżeństwo z dzieckiem..... łeeeee, ja też liczyłam na jakąś awanturkę, rozczarowałam się :cool1: W dodatku co to za tłumy, trzy pary na krzyż... Ja sforsowałam siedem rodzinek BEZ DZIECI pchając się na przód :diabloti: [quote name='Alicja'] Musze powiedzieć że Dominiczka rewela dzieciątko do sklepów , spoczko , grzeczna , rozdawała śmiechulce a na czas obżarstwa poszła spać:p[/FONT] i tu zatrzęsłam się z zazdrości :placz: Bo Tadeusz jest nieprzewidywalny niestety i każde wyjście to stres i niewiadoma :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 moja Emi w sklepie dostaje batona w garść i nic sie już nie liczy...po mamusi to ma .... Quote
clockwork Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [FONT=Arial]OOOOOOOOOO!!!! patrzcie je... od razu by chciały- krew, podbite oczy.... porachunki niczym mafijne :shake::shake::mad: przemoc to ostateczność.... dialog należy uskuteczniać.....:roll::cool1: ludzi było full... gdyby nie dziurki w nosie nie byłoby gdzie palca włożyć :roll:... ale kasy pootwierane, sprawna obsługa ... supcio szło :razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] ludzi było full... gdyby nie dziurki w nosie nie byłoby gdzie palca włożyć :roll:... [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts