Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]pamiętajcie Mam piwne oczy :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]no i prosze jeszcze dopisać w liście do Mikołaja .......[/FONT]

[FONT=Arial]
podrapaj mnie po żyraffce:p
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]nie rozśmieszaj Mnie ...pozuję :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]

ni i wydało się ...Grosia już gada , lata ...pełny serwis ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]
z Tatusiem :p
[/FONT]

Posted

Magda, Dominika naprawdę coraz fajniej wygląda :loveu:
I UWIERZ - najgorsze są pierwsze 3-4 miesiące, potem juz jest fajnie.
Nie, zeby moje życie jakos bardzo się różniło od twojego, hehehe, ale przynajmniej już się wysypiam :p I jakoś dogaduję się z Tadeuszem :p
No i karmienie łyżeczką - niezapomniane przeżycie :diabloti:

Ale, ale - zapomnialam wczesniej napisać, ale piszę teraz, bo może się jeszcze przydać.
A propos odparzeń i wietrzenia tyłka w zimie - polecam tetrę. Tak, tetrę. Co by o niej nie pisać, w przeciwieństwie do pampersów przepuszcza powietrze. Jak T. miał problem, ale również profilaktycznie, raz na dwa, trzy dni zakładam mu tetrę w domu, więc nie marznie z gołym tyłkiem, a jednak się wietrzy. Trzeba tylko oczywiście zaraz zmienić jak tylko znajdzie się tam coś :diabloti:
A jak się zakłada tetrę na pewno wytłumaczy ci mama :evil_lol:

[quote name='malawaszka']haloooo co tak cicho??!!

Zdrowaś Magdo?????

łaskiś pełna? :roflt:

hahaha, wariatka :evil_lol:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]dyndu dyndu :diabloti:[/FONT]

ależ, Alicjo, to nie tak się robiło :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[FONT=Arial][/FONT]

[quote name='malawaszka']haha świetna jest!!! i te komenty :roflt:

[FONT=Arial]takie znajome ...co :evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhhahha... goooopia!!!!!

no so ....noooo :roll:

noooooo przyszła babcia :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]uhmmmm:roll:[/FONT]

[quote name='agaga21']maleńka rośnie jak na drożdżach!
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000058.JPG
jaka uważnie słucha

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000064.JPG
sama słodycz!

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000057.JPG
tylko jedna fotka klocusia?

[FONT=Arial]Klocek odmówił współpracy z paparazzi :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']

ależ, Alicjo, to nie tak się robiło :diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]wiem ... :cool1:, ale inaczej to Grosia nie chciała współpracować:diabloti::evil_lol::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']Magda, Dominika naprawdę coraz fajniej wygląda :loveu:
I UWIERZ - najgorsze są pierwsze 3-4 miesiące, potem juz jest fajnie.
Nie, zeby moje życie jakos bardzo się różniło od twojego, hehehe, ale przynajmniej już się wysypiam :p I jakoś dogaduję się z Tadeuszem :p
No i karmienie łyżeczką - niezapomniane przeżycie :diabloti:

Ale, ale - zapomnialam wczesniej napisać, ale piszę teraz, bo może się jeszcze przydać.
A propos odparzeń i wietrzenia tyłka w zimie - polecam tetrę. Tak, tetrę. Co by o niej nie pisać, w przeciwieństwie do pampersów przepuszcza powietrze. Jak T. miał problem, ale również profilaktycznie, raz na dwa, trzy dni zakładam mu tetrę w domu, więc nie marznie z gołym tyłkiem, a jednak się wietrzy. Trzeba tylko oczywiście zaraz zmienić jak tylko znajdzie się tam coś :diabloti:
A jak się zakłada tetrę na pewno wytłumaczy ci mama :evil_lol:

[FONT=Arial]
ale ja śpię:roll: Grosisława od początku budzi sie raz :diabloti:.... koło 4tej.... tego o 6tej już nie licze bo to dzień dobry już .... :cool1: ale nie śpie jak kiedyś ... tak jakoś czujnie :roll: i wstaje bardziej wypluta niż sie kłade :p
w dzień bardziej wykańczająca potrafi być... na nocki nie narzekam :multi:

teeetra powiadasz :roll: obym już nie musiała ... dupcia fajnie wygojona :multi:

że JUŻ sie wysypiasz powiadasz?? :hmmmm: jeszcze ząbkowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]ale ja śpię:roll: Grosisława od początku budzi sie raz :diabloti:.... koło 4tej.... tego o 6tej już nie licze bo to dzień dobry już .... :cool1: ale nie śpie jak kiedyś ... tak jakoś czujnie :roll: i wstaje bardziej wypluta niż sie kłade :p[/FONT]
[FONT=Arial]w dzień bardziej wykańczająca potrafi być... na nocki nie narzekam :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]teeetra powiadasz :roll: obym już nie musiała ... dupcia fajnie wygojona :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]że JUŻ sie wysypiasz powiadasz?? :hmmmm: jeszcze ząbkowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

ha, w ten sposób licząc, Tadeusz też się budził raz :cool1: Jedzenie o 23.00, potem o 3.00 i o 6.00. :cool1:
A teraz została 23.00, a następnie jest juz 5.00, 6.00 rano, po czym A. wynosi Tadzia z sypialni, a ja śpię do czasu aż on musi wyjść lub do oporu jak jest weekend :p:p:p

Ale jakby co, pamiętaj o tetrze, naprawdę to działa :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Magda, Dominika naprawdę coraz fajniej wygląda :loveu:

a czeu o mnie bezemnie :-o:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sorry musze to powiedzieć najbardziej przykuł moją uwagę POMARAŃCZOWY BODZIAK Z ŻYRAFFFOM :loveu::shake:

dlaczego takiego nie mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

sorry musze to powiedzieć najbardziej przykuł moją uwagę POMARAŃCZOWY BODZIAK Z ŻYRAFFFOM :loveu::shake:

dlaczego takiego nie mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]nie było Twoich rozmiarów ...................................................:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie było Twoich rozmiarów ...................................................:cool1:[/FONT]

cholera to pewnie przez ten brzuch!!!!!

Posted

dbsst napisał(a):
cholera to pewnie przez ten brzuch!!!!!

czujesz jaaaaką szyje by miała ta żyrafa jakby sie jeszcze rozciągła na tym Twoim bębnie piwnym ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
a czeu o mnie bezemnie

Jak tylko to napisałam, to od razu pomyślałam, że zaraz tu przyleziesz i będziesz się głupkowato krygować, że to niby o tobie :diabloti:

dbsst napisał(a):
sorry musze to powiedzieć najbardziej przykuł moją uwagę POMARAŃCZOWY BODZIAK Z ŻYRAFFFOM

dlaczego takiego nie mam

bo ja nie mam :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']czujesz jaaaaką szyje by miała ta żyrafa jakby sie jeszcze rozciągła na tym Twoim bębnie piwnym ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]to by była bardzo zakomplexiona żyrafka:p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']czujesz jaaaaką szyje by miała ta żyrafa jakby sie jeszcze rozciągła na tym Twoim bębnie piwnym ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a wyobraź sobie, że mam taką czarną bluzkę ze srebną żyrafa i ta żyrafa nie widząc czemu ma wydęty brzuch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']Jak tylko to napisałam, to od razu pomyślałam, że zaraz tu przyleziesz i będziesz się głupkowato krygować, że to niby o tobie :diabloti:

bo ja nie mam :diabloti:

widzisz i nie zmieniłaś dałas mi szansę się popisać elokwencją :evil_lol:
czemu nie masz :mad:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to by była bardzo zakomplexiona żyrafka:p[/FONT]

raczej żyrafa z duzym brzuchem na chudych nogach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a wyobraź sobie, że mam taką czarną bluzkę ze srebną żyrafa i ta żyrafa nie widząc czemu ma wydęty brzuch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jeenyyyy musisz koniecznie ją odrobaczyć!!!!! :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jeenyyyy musisz koniecznie ją odrobaczyć!!!!! :lol:

jeeesssoooo:crazyeye::crazyeye: poczytałam i sie wystrachałam że ja Grosie mam odrobaczyć, że zapomniałam, że....... :evil_lol::evil_lol: potem lukłam do czego odp. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
jeeesssoooo:crazyeye::crazyeye: poczytałam i sie wystrachałam że ja Grosie mam odrobaczyć, że zapomniałam, że....... :evil_lol::evil_lol: potem lukłam do czego odp. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:grin::grin::grin:

Posted

[quote name='malawaszka']noo a nie odrobaczyłaś Grosi??? w 3, potrem 5 i 7 tygodniu??!!! :evil_lol::evil_lol:

nie no odrobaczyłam..... ino zlęklam sie własnie że zapomniałam............. w tym 7mym....:roll: jak to poczytałam...
ale zerkłam do książeczki odrobaczeń- JEST! 3,5,7 tydz. odrobaczanie zaliczone :evil_lol::evil_lol:

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff